Soimyr Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Norak said: soul gem sistemi tea morrowindde de vardı ki yaw, ordan bilmeniz lazım silahlar ruhlarla şarj oluyor? :p Morrowindde silahlar soul gemlemeden natural oalrakta kend iekndine rechargelanıyordu yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 kendi kendine dolan silah filan hatırlamıyorum ne morrowind ne oblivion'da, illa dolduruyorduk bir yerden. skyrim'deki %5 dolduran perk gibi birşey hiç olmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 sam üşeniyorsan wikidende gidip bakaiblirsin, morrowindde silahalr çok yavaşta olsa kendi rechargelanıyordu kullanmadığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ya şimdi boş Grand ve Greater gemler aldım yanıma ama bunlar Petty ve Lesser şekilde doldu, yani ziyan mı oldular? Tam şarj olması için giant falan mı kesecez? çok saçma ama ya bari stacklenebilseydi ruh gemin içine, çok mob vurunca yavaş yavaş dolsaydı:( biri tam açıklayabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 grand soul için büyük/güçlü/zor mob kescen, yoksa evet boşa gidiyor, gerçi şöle bi 20 tane dolu grand biriktirdikten sonra gerisi farketmiyor pek, questler olsunench olsun yeterli, azura's star varsa zaten onu kullanıcan hep. yoksa git yap questini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 grand soul doldurmak işkence gibi bişey, azura's star kullanırken bile aynı. draugr murder deathkingler bile greater soul olarak geçiyor, yanılmıyorsam bi tek mamutlar grand soul doldurabiliyor, giantlar falan greater. azura görevini yaparken black soul gem alırsan humanoidlerin soullarıyla doldurabiliyosun gerçi, büyük kolaylık oluyor ama o da evil bi davranış, ona göre kararını verirsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 grandlar draugrdeathlordlarla doluyo y, ben mi yanlış biliyorum ama ne zaman dungeon sonrası baksam canta komple grand soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Dragon Priest Grand Draugr Death Overlord Greater, Grand Draugr Deathlord Common, Greater, Grand Falmer Shadowmaster Common, Grand King Olaf One-Eye Grand Ghost Grand (Black) Potema's Remains Common, Grand Mammoth Grand bunlar var grands soul veren. draugrların hepsi vermiyor. http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 1.5 Beta cikti: UPDATE 1.5 (all platforms unless noted) http://www.youtube.com/watch?v=6A7ZJq9GclI NEW FEATURES New cinematic kill cameras for projectile weapons and spells New kill moves and animations for melee weapons Shadows on grass available (PC) Smithing skill increases now factor in the created item’s value Improved visual transition when going underwater Improved distance LOD transition for snowy landscapes BUG FIXES General crash fixes and memory optimizations Fixed issue with Deflect Arrows perk not calculating properly In “A Cornered Rat,” the death of certain NPCs no longer blocks progression Fixed issue where Farkas would not give Companion’s quests properly Fixed crash when loading saves that rely on data that is no longer being loaded Followers sneak properly when player is sneaking Fixed issue with weapon racks not working properly in Proudspire Manor Arrows and other projectiles that were stuck in objects in the world now clean up properly Fixed issue where “Rescue Mission” was preventing “Taking Care of Business” from starting properly Fixed issue where certain NPCs would fail to become Thieves Guild fences Fixed issue in “Diplomatic Immunity” where killing all the guards in the Thalmor Embassy before starting the quest would break progress In “Hard Answers,” picking up the dwarven museum key after completing the quest, no longer restarts the quest Killing Viola before or after “Blood on the Ice” no longer blocks progression Fixed issue where Calixto would fail to die properly in “Blood on the Ice” In “Waking Nightmare” fixed occasional issue where Erandur would stop pathing properly Fixed issue where letters and notes with random encounters would appear blank Fixed rare issue where dialogue and shouts would improperly play Lydia will now offer marriage option after player purchases Breezehome in Whiterun Fixed issue where if player manually mined ore in Cidhna Mine, jail time would not be served Fixed rare issue with skills not increasing properly Fixed issue where the Headsman’s Axe did not gain proper buff from Barbarian perk In “A Night to Remember” it is no longer possible to kill Ysolda, Ennis or Senna before starting the quest Fixed issue with the ebony dagger having a weapon speed that was too slow Fixed issue with “The Wolf Queen Awakened” where backing out of a conversation with Styrr too soon would block progress The third level of the Limbsplitter perk now properly improves all battle axes Fixed a rare issue where Sanguine Rose would not work properly In “Tending the Flames” King Olaf’s Verse will no longer disappear from explosions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 600x3 vurmaya basladım archerla. bitti oyunun zevki eheh. senaryoyu kısaca bitirip unarmed flnmı acsam. extra zorlaştıran bi mod falan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 deadly dragons u hardcoreda kur. creature elemental tweak leri de aç.. gerçi archera pek bişi yapmaz bunkar.. varsa geriye ve strafe yürüyüşü yavaşlatan yada hareket halinde aimini förtleten bişiler nexusa bakın (yada konu aç yaparmısınız bana diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Bioware olsa garanti para ile satardi bu patchi lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Daesu said: 600x3 vurmaya basladım archerla. bitti oyunun zevki eheh. senaryoyu kısaca bitirip unarmed flnmı acsam. extra zorlaştıran bi mod falan varmı ? dandik yay al eline? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 300-500 vuran silah craft etmeyin canavar gibi oynayın tek atınca bi zevki yok yada büycü felan oyna gene o kadar aşırı damage olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Saeros said: Daesu said: 600x3 vurmaya basladım archerla. bitti oyunun zevki eheh. senaryoyu kısaca bitirip unarmed flnmı acsam. extra zorlaştıran bi mod falan varmı ? dandik yay al eline? nefs işte engel olamıyorum bile bile smith enc kastım sunun için :( anca su keser artık weaponless http://www.youtube.com/watch?v=uhBiNx749Zw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 uuu cok hasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 necro / gzl olmuş mod poison olaylar fln. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=15709&searchtext= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ekran kartı driverlarını update ettikten sonra görüntü de bozulmalar oldu,pul pul boşluklar oluyor nasıl düzelticem şimdi ben bunu daha warrior oynayacaktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Uğruna şarkılar yazılmış karakterler var =p http://www.youtube.com/watch?v=x8jN1Tf0bDk&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Level 40 da bitirdim. Haritanin yarisini ellemedim daha bildigin. Ona uzulsem de baymistim artik. Herseyi seslendirmeliyiz mantigi yuzunden derin dialog yapmamislar, herkesle meraba meraba. yapsalar efsane oyun olurmus, torment gibi anlatirmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 1.5 patchle deneyen var mı oyunu? killcam kapatılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 S-H said: ekran kartı driverlarını update ettikten sonra görüntü de bozulmalar oldu,pul pul boşluklar oluyor nasıl düzelticem şimdi ben bunu daha warrior oynayacaktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 AA yı kapatınca düzeldi . haydaa. hd oynayıp aa kapatıyoruz. efsane driver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Raze said: Level 40 da bitirdim. Haritanin yarisini ellemedim daha bildigin. Ona uzulsem de baymistim artik. Herseyi seslendirmeliyiz mantigi yuzunden derin dialog yapmamislar, herkesle meraba meraba. yapsalar efsane oyun olurmus, torment gibi anlatirmisiz. nası bitirdin yav haritanın yarsını ellemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 poopla said: AA yı kapatınca düzeldi . haydaa. hd oynayıp aa kapatıyoruz. efsane driver e rollback yap madem. vardır eski sürücü bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar