Oski Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bazan oyunu açıp saatlerce item craft ettiğim; kendimi unutulmuş bir kasabada, yoldan tek tük geçen insanlara hizmet veren bir demirci rp'sinde kaybettiğim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Oski said: yoldan tek tük geçen insanlara hizmet veren şizofren bir demirci rp'sinde düzelttim kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 sağol kardesh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 GERGE said: Ama oyun ilerlemek için crafingi zorunlu tutarsa alırım skilli hile ile İlerlemek için değil min-max için gerekiyor craft, özellikle melee gidiyorsan çok önemli. Ki şu oyunun free-roaming ruhuna en büyük katkıyı yapanlardan biri de sağdan soldan malzeme bulup kendi itemını craftlayabilmek. Ultimada valorite kazıp zırh silah yapmak gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Öykü peşinde koşuyorum ben, free roaming pek ilgimi çekmiyor işte. Burada konuşmuştuk: http://forum.paticik.com/read.php?35,5666865 Skyrim benim gibilere de olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 patch 1.5'ta ranged ve magic attacks için killcam gelebilirmiş... (umarım kapatma opsiyonu da koyarlar.) o "1 haftada şunları yaptık" videosunda vardı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 http://9gag.com/gag/3191360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 destro mage açtımda şimdi ben. frost fire shock sıraylamı gitsem yoksa biraz ondan biraz bundan şeklindemi lvlasam ? su ui modu harikaymış ayrıca oynanabilir yaptı oyunu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Daesu said: su ui modu harikaymış ayrıca oynanabilir yaptı oyunu resmen hangi mod ? link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 skyui. daha 2 sayfa önce fln söylendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Oyunu bu hafta bir modladımki sormayın yani. Bir yığın armor u değiştirdim, bir sürü silah zırf ekledim (frostmourne felan var artık heaheuh), hatunları taş a çevirdim, bir yığın yeni saç ekledim,haritayı değiştirdim , UI yi değiştirdim, magic i değiştirdim en hoşuma giden spark yerine star wars hesabı lightning atabilmek oldu hehe =D Oyun içine warhammer daki testereyi bile ekledim =p ama daha bulamadım. Tavsiye ederim default olarakda zevkli ama bu nexus veya steam workshopdaki downloadlara bir göz atın. Millet çok güzel işler çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 format atıcam bilgisayara bu gece de. oyun direk klasörden çalışır mı yeni sistemde? yoksa tekrar mı kurmam gerekicek? deneyen var mı? ona göre save'lere falan ekstra özen göstereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Klasörden çalışma durumu hakkında fikir yürütemem ama save olayını denemiştim. Save dosyasını (belgeler kısmında oluyor) yedekle, yeterli olur. Oyunu yeniden kurduktan sonra yerine kopyala. Herşey yerli yerinde durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 eyvolle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Beyler enchantingle ilgili bir sorum var; Satın aldığım, lootladığım bazı itemları disenchant edemiyorum, çıkmıyor listede oysaki büyülü item? 30 falan daha ench skillim, ondan mıdır ve hangi perklere vereyim enchte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 aynı tip büyülü itemleri sadece bir kere DE yapabiliyorsun. örnek, Mana regen eden bir kolye bulursan onu DE yaptığında onu öğrenmiş oluyorsun, sonrasında lootladığın ayni tip kolyeler listede gözükmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Hmm tamamdır sağol, bi de stafflar DE edilemiyor anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 lord_gorthaur said: aynı tip büyülü itemleri sadece bir kere DE yapabiliyorsun. örnek, Mana regen eden bir kolye bulursan onu DE yaptığında onu öğrenmiş oluyorsun, sonrasında lootladığın ayni tip kolyeler listede gözükmez. hiç DE yapmadıgım 2 tip ench var, fakat itemler listede cıkmıyor genede skill lvl ile alakalı olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 neler onlar? enchant 100ledim ama karşılaşmadım öyle bir şeyle. disenchant için bi level / skill kıstası yok bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 bazı şeyler de edilmiyor, skill ile alakası yok çünkü 100dü benim skill vee bende de edilmeyenler vardı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 dark brotherhood gloves falan DE edilemiyor mesela, blade of woe vs. gibi unique silahlar / itemler kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 kullandığım modları koyabilirim saatledir oyunu modluyorumda,cheat modlar var utanıyorum hemen dalga geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 arc-mage robe var misal DE edilemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Enchantment nasıl oluyor? Skill sıfır. Tek gereken soulgem ve charge edeceğim alet mi? Skill kasmam lazımsa hangi ncp'ye yaptırabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 enchanting masaları var, whiterunda vs var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar