Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Sam said: Suark said: oranın yerlileri kim peki işin en ironik tarafı nord'lar atmora'dan gemilerle gelip aldmer (high elf) ve falmer'leri (hani yeraltında yaşayanlar şimdi) sürüyor. şimdi de reach'taki yerli halkı sürmeye çalışıyorlar. zaten nord'ların morrowind istilasının da nerevar ve tribunal tarafından nasıl bozguna uğratıldığı hep morrowind'de anlatılırdı. nord'lar ezilen değil direkt ezen halk hep. en son talos çarpmış ağızlarına, sonra uslu durmuşlar mecbur. e talos hastası bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 xunn said: Dark Bro'ların questline'ı bitirdigim için seni öldürdüm ben o zaman. Emperor's Robes baya iyi durdu üzerimde, teşekkürler. titus mede o, tam tersine tahtı bana açtın. teşekkürler. Suark said: e talos hastası bunlar? işte ulfric'in bütün isyanının komedisi orada yatıyor zaten, lore neyim bilmeyen kimi arkadaşlar "TALOS THOR, NORD VİKİNG HURR DURR" diye atlıyor stormcloak vagonuna heh. halbuki talos denen tanrı direkt roma imperial cult olayı ki morrowind oynayanlar hatırlayacaktır. avatarı bile imperial modelini kullanmıştı. talos adını bırakıp tiber septim adını almış nord bir imperial generali. nord & breton ordularını bozguna uğratıp skyrim'i imparatorluğa katmasının hikayesi battle of sancre tor kitabında detayıyla anlatılıyor olması lazım oyundaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 oyunda kitap okumadigim ve diyaloglari tabla gectigim icin stormcloaklar hakli saniyodum haksizziniz ve size laflar hazirladim ama tabla gecilmeyecek gibi degil ya diyaloglar ne bi zoom var konusana ne bi aksiyon var paso car car car konusuyo cok bayik bi dahakine imperial'a katiliyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 mesela o yerlileri de terorist eskiya saniyodum diyaloglari atladigim icin nordlardan dayak yemisler gercekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ya siz nasıl rpg oynuyorsunuz anlamadım ki heh, sesi kapayın yazıyı okuyun madem. sonra o rpg mi bu değil mi muhabbeti döndürün paso. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ben fpsciyim skyrim cok guzel dediler, aldim beni cok bayiyor diyalog dinlemek fight sistemi guzel ama oraya buraya chain lightning fireball incinerate salliyorum fps gibi bi de ustune exploration falan operation flashpoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 haha o zaman skyrimdeki yeni jenerasyon olayı bilmio, onların tanrısı resmen o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 aslinda bethesda cok guzel is cikarmis her ne kadar oyunda agzina kadar bug olsa da benim gibi fpscileri bile rpg tarzi oyuna cektiler yani herkes baska nedenle oynuyor oyunu heralde mesela sen agir takiliyosun heralde butun kitaplari okuyayim evde kutuphane yapiyim vs ben evi yiktim firestormla ahah hoplaya zipplaya adam kesiyorum zorlugu da yukari aldim take cover-shoot tarzinda rpg oynuyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 1/10 1 efor için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Suark said: haha o zaman skyrimdeki yeni jenerasyon olayı bilmio, onların tanrısı resmen o. ya imana gelmişler tiber septim bunlara çarptıktan sonra, skyrim de imparatorluğun en sadık eyaletlerinden biriydi morrowind'in geçtiği dönemde. hem imparatorluk hem skyrim için iyi bunların birlikteliği. ulfric'in yaptığı ajitasyon sadece, talos reborn gelip ağzına çarpması lazımdı. gittim ben çarptım ağzına işte heh. lore bayağı güzel, tek tek kitap yerine uesp.net'ten de bakabilirsiniz merak ettiğiniz yerleri. ayleid'ler, st alessia, reman cyrodiil, tiber septim ve birkaç şey daha okuyunca anlaşılıyor kim kimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 zaten oyun ıcınde yavas yavas kapmaya basladım bısıler. Anlatıo npcler saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 hemen kısa bi özet istiyorum o zaman bu tamriel haritası, şimdi burda empire nerelere sahip? High rockta bretonlar var, bunlar biraz pasif herifler ama empiredalar bildiğim kadarıyla. Morrowindde karaelfler varmış, tabi göç etmişler burdan bi kısmı ilk gelen olduğundan windhelme gelmişler. Herhalde burası pert ? noldu buraya? dağ patlamış diollardı? bunlarda FR deki gibi yer altında yaşamıolar dimi? Hammerfell de redguardlar var, bunlar empire a küsmüşler çünkü thalmora karşı satmış bunları empire. Hala direniyorlarmış. Cyrodill zaten empire dimi? Blackmarsh bu kertenkele adamlar. Bunların mekanı sağlam mı? burası da empire da mı? Valenwood ve elsweyr (lol elsewhere ) bunlar herhalde elflerin elinde. Wood elfler thalmordan nefret edıodu, Valenwoodu wood elflerinse burası da mı empire da? E bu thalmor nerde o zmana? harita daha bütük o zaman dimi? EDİT : valenwooddaymış thalmor e bunların mekanı uffacıcık nasıl oluo koca empire dayanamıo bunlara http://www.wealthyme.com/files/Elder_Scrolls_V/OldWorldMap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bethesda'nın biraz para harcayıp ses sanatçısı alması lazım, bi adam var arkadaş her karakter buna seslendirtmişler ya. sadece bu konuda bioware'ı örnek alabilir, başka konuda almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 empire cyrodill, skyrim ve high rock'a kadar düştü şu son 200 yılda (oblivion'daki olaylar) sanırım. summerset, (aldmer) valenwood, (bosmer) elsweyr (khajiit) thalmor yönetimindeki aldmeri dominion'da black marshes (argonian) ve morrowind (dunmer, red mountain patlayınca gg olmuş vvardenfell filan) argonian'larda yok dunmer bayağı metropolitan ve süper züppe idi, şimdi mülteci kalmışlar nord'lardan kalacak yer dileniyorlar. morrowind oynayanlar bilir ilahi adalet heh bosmer hariç bütün elfler züppe gerçi, high elf'ler gene daha efendiydi ama elf supremacist thalmor faction iktidarda. bunlar oblivion'daki olaylardan sonra ayrılıyor bosmer'i yanlarına katıp, elsweyr'i de işgal ediyor. elsweyr'in ayrı bir flamboyant bağımsızlık mücadelesi var hangi kitaptaydı unuttum. empire çok zayıf çünkü iç savaşlarla boğuşuyor son 200 yıldır, başta dragonborn imparator yok. öte yandan aldmeri dominion da boş değil, ayleid'ler mesela aldmer işte ve bütün cyrodiil bunların egemenliğinde st alessia gelene dek. p.s: şu forumun ikide bir nginx olayı da fitil etti cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Suark said: elsweyr (lol elsewhere ) word of power learned, captain obvious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Suark said: e bunların mekanı uffacıcık nasıl oluo koca empire dayanamıo bunlara panpa israil de ufacık ona bakarsan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Sam bariz Sovngard'a giremeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 teşekkür ettim ben şimdi gidip imparatora, bana 10 tane adam ver ( lootları taşıyabilecek ) thalmoru yeneyim dicem. spo ejder var nasolsa yanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 xunn said: Sam bariz Sovngard'a giremeyecek. gittim rezervasyon yaptırıp geldim. hoş gerçi aetherium'a gitmesi lazım benim charın inancı gereği sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Sam said: black marshes (argonian) ve morrowind (dunmer, red mountain patlayınca gg olmuş vvardenfell filan) vvardenfell'in patlaması tüm morrowind'i ve black marshes'ı nasıl etkiliyor ki? o kadar geniş bir alansa, elsweyr, cyrodiil, skyrim de bundan etkilenmesi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 başkent winterhold patlamış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 actım bi dark elf stealth locpick fln daggerfallda nasıl takılıyorsam öle dolanıyorum gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 daha whiterundan çıkmadan lvl 46 oldum asfafa offf hiç zevk kalmadı. Minimum seslendirme maksimum morrowind stayla text olsaymış keşke. Bunun dışında koskoca septim sülalesinde başka bastard bastardın bastardı mega bastard to the max hiç mi yok çıksın ortalığa. Bakıyorum başta anarchy mode on herkes stormcloakçı olmuş morrowind ve oblivionda forever imperial dedim direk emperyal bitch ile başladım doğru yol hail imperial tes6da da imperial başlarım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 abow :/ ebony blade gördüm bi an sevindim... sonra baktım ki 1 handed skill kullanan 2 handed silahmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 markatha gittim vee yolda gezinirken şehirde bi hatun laf attı bana sende bizdensin biliom ama burası bize ait dedi ahahahah vampir styla. geberticem hepsini lavukların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar