Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 crit kötü, hem az dm critliyo hemde charge power attağın critini bozuyo. buglı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bi perk bosa gitti o zaman tuh. ben hammera geceyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 said: >Kill a guy >Five guards are chasing me >I cannot understand how anyone saw it >A chicken witnessed the murder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 daha demin 4 foresworn mücahitin freedom for the reach! nağralarıyla bi tavuğu kovaladığına şahit oldum :) nası bi kafadaydılar bilmem,tavuğu düşman ve tanık olarak kodlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bu deneyen var mı ahahha said: Spectral arrow is the best spell in the game. You can launch dragon corpses into the sky with this spell. I was in Kynesgrove or whatever it's called. That place where Alduin rezzes that one dragon. Once you kill that dragon Delphine goes to that dragon's corpse. I fire dual casted shot to the skeleton and it flies into the horizon. Delphine starts chasing after the corpse. Later I checked the map and she was waiting next to that corpse in Windhelm. Shit was hilarious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 öyle bi büyü yok bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 of falmer sürüsünün alt katlardan gelip FUSRODAH yiyip aşağı uçmaları priceless. bir kara murat modu yapılması lazım şu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 thieves guild spo MERCEEEER MFING MERCEEEEEER!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 okcu guiza http://www.youtube.com/watch?v=6ZUiMTPh6UY&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4FOJ7md7n9Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 guiza yazınca kafadan alıcak dedim oku ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 blackreach nirnroot zavallı sinderion. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 kötü hipne bi karakter açayım dedim ama yapamadım lan, zevk alamadım çalıp çırpmaktan gerisin geri girdim hemen nord warriorıma, haklının yanında haksızın karşısında oldum rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Abi ben de oyunlarda kotu alignment olamam nedense beynimizi nasil yikayip egitmislerse rahatsiz oluyor insan ahah oyun lan oyun! ama yoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 aynen ben de öleyim ya hiç bi zaman kötü karakter oynayamiorum kıyamiosun insanlara böle onu kesiim sonra gidiip buna kalleşşlik yapiim falna hayatta bakiorum kim böle iyi niyetli adamsa onun yanında savaşiorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 dungeon keepersız büyüyen ınsanların sonu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 dungeon keeper deligibi oynuodum ama orda da tatlıydık baya minionlarımız da komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 abi dungeon keeperda melek olma şansı tanınsaydı topluca melek olurduk heralde asdkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Cuce said: dungeon keepersız büyüyen ınsanların sonu bu dungeon keeper 2 oynamıştım ben baya şimdi git kendini becer gökçen lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 rpsini yapmadan oynamışsınız demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sonra forumun adı niye paticik gaddemit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 chaotic evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Cuce said: rpsini yapmadan oynamışsınız demekki. Ahahahahaha Ya çoğu oyunda evil oynayamamanın bi nedeni adam gibi evil seçenek konmaması. HAR HAR HAR KÖTÜYÜM BEN in ötesine geçebilen doğru dürüst motivasyon ödül sistemi yok evil karakterler için. Mesela KotOR2 bu açıdan inanılmaz doyurucu bi oyun, keza MotB da öyle. Falloutlarda yerel evil çözümler varken Arcanum bambaşka bi yol sunuyordu isteyene. Biraz oyunla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 iyilik yapmanın tadı başka hiçbirşeyde yok. belki bilardo.. ama yok, iyilik daha iyi. axe'ın dediği gibi kötülük nadiren chaotic evil "herp derp verin paranızı"dan uzaklaşıp daha makul bir hale bürünüyor ama şu da var: eskiden sprite kiosk npc zamanında adam ölmüş, gebermiş filan pek duygusal bir feedback vermiyordu. şimdi alvor ve sigrid'i ejder yiyince küçük kızları "ben büyüyünce kendi kılıncımı yapıcam!" diye gezmeye başlıyor. ... quickload, FUSRODAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Eskiden sprite smart npc zamanında npcler yaptıklarınıza göre sizinle dost ya da düşman olur, oyunları farklı farklı şekillerde bitirebilirdiniz. Şimdi scripted npcler tek bi seçeneğiniz olduğunu unutturmak için duygu sömürüsü yapıyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar