Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Enchanting'de Extra Effect almadan önce enchantlediğimiz itemı, perki aldıktan sonra 2. kez enchantleyemiyoruz, ffffffffuuuuuuu Hayatta baştan kasamam o kadar itemi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ondan bıraktım işte bende abuse olayını, bide full setimi 95 enchantingde yapmıştım üstüne basarım yeni enchantleri diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sam said: arkimod said: aslında darkelf kaynıyo olması lazım ortalığın red mountain ardından gelen kertenkele felaketinden sonra nordistana göçüyolar diye biliyorum biji başbuğ ulfric sınırdan çevirmiştir kesin heh said: ya martini görünce aklıma geldi, son dragonborn buydu demi,hatta oda değil bu dragonborn aynı kandan gelenlerde olması gerekmiyomu ilk st. alessia mı ne ondan sonra septimler,huh benim khajiit in dragonborn olmaması gerekio ozaman bu hesaba göre* eğer septimlerden biri khajiit bi hatunla... yoksa yeni dragonborn mu yaratmış akotosh düdüğü naapmış main quest'te sohbeti geçiyordu greybeard'larla, akatosh vergisi işte. akatosh yapar, kul şaşar. :p ben bi sekil potemaya baglicaklar diye dusundum, solitude questlerindede heveslendim baya ama meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi main quest meh dediniz beni korkuttunuz lan. oblivion kadar tekrar eden ve o derece meh degil di mi. bu oyun da bok olmasin =( ben hala whiterun civarlarinda takiliyorum side quest companions vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Side Questleri yap derim. Ya da bir an önce main questi bitir, sonra oyunun geri kalanının zevkini çıkart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 main questleri bitirince ejderler my little pony kıvamına giriyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 tekrar o kadar yokta oblivionınkinden kısa bence. neyse whietrundaysan zaten 10 da biri bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sparkcaster said: ondan bıraktım işte bende abuse olayını, bide full setimi 95 enchantingde yapmıştım üstüne basarım yeni enchantleri diye neden 100'ü beklemiyorsunuz ki zaten full etkisi olmuyor 99'da bile. :p Viktor said: ben bi sekil potemaya baglicaklar diye dusundum, solitude questlerindede heveslendim baya ama meh neyse gene de potema, deli pelagius falan önceki oyunlarda kitaplardan merak ettiğim bayağı karakteri gördük. bir de tiber septim cameo çıkarsa morrowind'deki gibi bana yeter. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Penthesilea said: abi main quest meh dediniz beni korkuttunuz lan. oblivion kadar tekrar eden ve o derece meh degil di mi. bu oyun da bok olmasin =( ben hala whiterun civarlarinda takiliyorum side quest companions vs portala gir portalı kapa gibi bi monotonluk yok bab, nefis bir dünya var takılıyosun ha her fırsatta off ne kadar süpersin çok kaslısın diye gazlıyorlar o biraz bayıyor beni bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 blue butterfly wing blue mountain flower giants toe bu üçüyle yaptığım potion 1750 gold ediyor. 30-40 tane yaptım ama 1750 goldu olan alchemist yok worldde :( bu arada hayvan gibi skill veriyor bu recipe. potion ne kadar pahalıysa o kadar skill geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 giants toe kullanmak için kaç alchemy lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bilmem? bi sınır var mı? 40lardan beri kullanabiliyorum ben sanırım. daha öncesinde denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 giants toe quest item o yüzden o quqesti aldıysanız kullanamıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 30 lu falandı benimki hala çıkmıyordu alchemyde questim falan yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 4 kişi dolanıyoruz skyrim sahillerinde artık atak bile vermiyorum moblara lolol Lydia standart birde spectral assasin ile shadowmere var gençler sololuyor ya hahah Bu arada spectral assassin aka Lucien'ın sesi çogzel ayrıca bazı koşullu questler için akıl veriyor bakalım onun aklıyla neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi bisey sorucam bu arada. simdi level scaling sebebiyle, ben level 13'de nasil mamut kesemiyosam 50'de de kesemicem di mi? perkler ve shoutlar mi degistirecek isi? cunku mamut kesemiyorum, giant falan zaten dokununca bulutlara eristiriyo beni ziplatarak, nolucak bu pure melee karakterin sonu? bi de archery de kasiyorum bi yandan, heavy armorin archery'e zarari neydi tam olarak? stealth inde falan degilim isin, ranged de bisiler yapabilmek istiyorum sadece o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bazı moblar güçlü sadece, level scaling sadece indoor mekanlarda var sanırım mamuttur devdir güçlü yani level 30 civarına kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 level scaling olabilir ama hani bu senin sadece level'ını hesaba katarak yapılan bir hesap tahminimce. skillerin, armorların, itemların vs gibi bir sürü faktör var. ben level 5'te kurtlarla kapışıyordum bildiğin, şu anda tek lightning bolt ile uçuyorlar. öyle 7'sinde neyse 70'inde de o'luk bir scaling yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bi de sey sorayim o zaman, su an blocking'de sadece ilk perk'e verdim iste blocking yettigince veriyorum. aciklamalara falan baktim, skill gain geldigini de dusununce bu 2h silahla yaptigin blockingi de etkilyordur dedim. vereyim degil mi blocking perklerine, icinde shield gecenler haric tabi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ben level5-6 falanken kasım 100 küsür okla giant kesmiştim. ama normal olarak kesilemiyor tabi o levellerde. level scaling o kadar etkili değil penthcim. armor ratingin ve dmg yükselince giant sadece dmg vuruyor sana, one shot yapamıyor. eğer silahın çok iyiyse 2 veya 3 vuruşta giant alabiliyorsun 40larda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 zaten giantlar ve mamutlar soul farm mobları oluyor oyunun ortalarından sonra. mamutlar grand, giantlar greater dolduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sparkcaster said: bazı moblar güçlü sadece, level scaling sadece indoor mekanlarda var sanırım mamuttur devdir güçlü yani level 30 civarına kadar 4000. mesaj ... go go d3 u yakalayak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ya ben hala cozemedım bu mana işini, ya ne güzeldi herşey level 9 ken, 10 oldum boku çıktı manam bitiyor DA FAK IZ DIS bu arada giantlar kolay mamutlar kolay dragonlar daha lol 4. büyüde ölüolar ama yuvarlanan bi cüce robotunu keserken 2 tane pot içiorm sdsdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 draugr scourge diye bişey öldürdüm baya da kastım öldüreyim diye 3 5 gol bişey çıktı lan uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 mana için enchant kas, scholl için 4x %25 less mana enchanti bas, manafree cast et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar