Popeye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 dovahkiin! NO! acidim lan ilk ejdere :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 var. fast travel. :p of enchanting tes serisinde hep kırıktı, hem imbaydı ama cılkı çıkmış bu sefer, troll science resmen: dragonsbane 300, ebony bow 150 vuruyor ve one-handed/archery sadece 69-67 ahah. %66 magic resistance, (lord sign alırsam %91 olacak heh, en imba race breton açsaydım o da lazım değil) 570hp, 390 stam, 170 magic. 2h warhammer gitsem 600'e vardıracakmışım. %162 smithing bonus sağolsun. tek ata ata gidicem herhalde bari kökleyeyim zorluğu. siz siz olun smithing'e perk harcamayın dragon veya daedric istemiyorsanız estetik için, enchanting'i 100'e vurdurunca herşeyi legendary yapabiliyorsunuz zaten ve vendorlar diğer her base eşyayı satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 sign nerden alınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Popeye said: dovahkiin! NO! acidim lan ilk ejdere :(( Abi ilk ejderin ölürken "Dovahkiin..." deyişine acayip duygulanmıştım ben. yola getiricez falan sandım dragonları. Sonra bi baktım gökten ejder kanu yagdırıyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 evet pope galiba o bizim taraftandı diye şüpheleniyorum. :( ben de yani öldürdüm ama sevinemedim, tam tersine pişman oldum hatta load etmeyi düşündüm bir alternatifi var mıdır diye. :/ standing stone'lar serpili haritanın dört köşesine, her biri ayrı eski oyunlardaki sign'ları veriyorlar. http://img585.imageshack.us/img585/3905/dragonbane.jpg benim noble phantasm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 skyrim launch party - the celebs: http://www.youtube.com/watch?v=KDJzAzztHb8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 alduini tekte aldim yaa % 30 dmg buff potioni ictim, actim slowu verdim kutsali verdim kutsali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Defeat Alduin - Dikkat ana quest spoiler! Abi ben de son boss bu herhalde diye her türlü resist, bi de fortify two handed potion'u falan içtim. Ama pek gerekli de diilmiş üç dört power attack'te yattı eleman. Bi de sonunda bitiyo main quest diye sevindim ama kaçtı gitti zibidi. Off 40 played hours var. Daha level 27'yim ve devam ediyor. Artık tüm yan quest'leri bıraktım sırf ana quest'i yapıyorum bitsin diye. :D Thief/mage açıp haritayı keşfetmeye onla çıkcam. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Abi Paralyze büyüsü. Gülmekten öldüm şehirde ne kadar NPC varsa taş oldu put gibi devrildiler yatıyorlar ahasdhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 abi master altı zorluklar çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ahahah biri guzel smithing kasmalik mekan soylemisti neresiydi orasi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Sparkcaster said: abi master altı zorluklar çok kolay Masterda yanınızda eşlik eden biri varsa yine çok zor olmuyor. Ama çok kişiyle dövüşürken eğleniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ya stealth oynuyorum şimdi de healer companion yok dimi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 companion'ı evde bırakıyorum paso anime izliyor. stealth oynarken solo takıl, salla companionı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ejderleri krosisi felan nasıl kescez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 rüşvet yedir hile yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 enchanting 100'le sonra gelsin %180 weapon skill bonusu. master'da bile saksuka sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 abi boku çıktı diye bıraktım oyunu ana karakterle, bedavaya master destruction büyüsü atıyosun gerisinin bi önemi yok açıkçası gfdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Sparkcaster said: ejderleri krosisi felan nasıl kescez okla kesiceksin sonra oyun kolay bik bik bik waryor oynayin su oyunu ranged weapon kullanmadan, sonra zorlugu ile ilgili QQ yapin ehueheuehu lydia ya tanklatip uzaktan buyu atmak kolay, solo melee takilinda gorun nasil oluyomus asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Assassinom bitsin söz oynicam bi tane stereotipik Nord sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 avuçlarını tükmükleyip dalıcaksın her kuzeyli gibi http://www.youtube.com/watch?v=avJuCjhqCWI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Deathwing'in suratina yumruk atan cuce geldi aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Kojiroh said: Assassinom bitsin söz oynicam bi tane stereotipik Nord sdfsdf Abi düz warrior çok eglenceli. Özellikle two-hander kullanımı çok keyifli olmuş. Abanıyorsun böyle, charge atarken power attack veriyosun, oldugun yerde power attack verip decapitate bahşediyorsun. Sonsuz haz. Ha hepsini topla üzerine gelen Draugr ordusunu tümyekün paralyze edip, arkalarına geçip ucurumdan asagı FUS rO DAH'lamak değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Viktor said: Sparkcaster said: ejderleri krosisi felan nasıl kescez okla kesiceksin sonra oyun kolay bik bik bik waryor oynayin su oyunu ranged weapon kullanmadan, sonra zorlugu ile ilgili QQ yapin ehueheuehu lydia ya tanklatip uzaktan buyu atmak kolay, solo melee takilinda gorun nasil oluyomus asdf shield varsa zor değil. yoksa da değil gerçi. karekter bir yere kadar yoruyor ama ondan sonra belli perkler ve itemlari alinca full warrior'un performansı iyi. gerçi mage cidden OP.açtım iki kez hevesle.sonra meh diyip kapadım.nerf şart. şimdi bir tane assasin oynuyorum bow&dagger. rakip fark ederse seni cidden kalbini kırıyor. Golden Touch Lockpicking 60, Adept Locks Find more gold in chests Treasure Hunter Lockpicking 70, Golden Touch 50% greater chance of finding special treasure şu perkler hakkında pratikte fikri olan var mı ? speical treasuredan kastı kiytirik magical item mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 weapon specleri deneyen oldu mu sword dışındaki, rogueuma mace spec düşünüyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar