Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 11 kasım 2011'de geliyor, nihayet beklediğim oyunlar listesine birşey koyabildim gelecek yıl için. :) isminden belli olduğu üzere nord'ların diyarında geçecek gibi görünüyor. yalnız hem müzik hem seslendirme nasıl epik, belli değil. yazma gereği hissettim. epik kabartma esprisi güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 gene overhyped oblivion olcak insannar rpg bol bisi sancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 içinde bulunduğumuz yılın en eli yüzü düzgün abd mamülü rpg'si (öbür aday alpha protocol'dü zaten) new vegas iken ve bethesda ile obsidian ortak yapımıyken, (her ne kadar obsidian esas işi yaptıysa da bethesda illa farketmiştir nelerin beğenildiğini) o eleştirinin tarihi geçti biraz bence. :p bioware de rpg yapmayı bıraktı gibi zaten, obsidian ve bethesda harici şirket kalmadı abd'li. ya da alman/doğu avrupa şirketlerinden orta karar birşeyler bekleyeceğiz yatırımcı buldukları sürece. fallout 3 ve new vegas'tan öğrendiklerinden sonra oblivion'dan çok daha iyi bir oyun çıkarabilirler beklentisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ejderlere de bineriz artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Level scaling yoksa oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 çıktığında müptelası oluncak bi oyun daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 İçinde level scaling olan bişiyi nasıl oynayabiliyorsunuz aklım almıyor.İnanılmaz kolay bir arcade oyunuydu Oblivion. Sıkılıp bırakmıştım. Bunda olmasın o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 oblivionu hiç sevmedim ben zaten. morrowind çıktığında ekran kartım kötüydü o yüzden hata veriyodu oyun. bikaç ay sonra yeni ekran kartı alıp oyunun çalıştığını görünce sevinçten yaş akmıştı gözümden. fallout 3 de çok sığ bi action rpg olmasına rağmen sevmiştim. new vegas ise son 5-6 yılda oynadığım en iyi rpg diyebilirim ama oyunu felaket zor yapmışlar damage threshold saçmalığı yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 nasılsa oblivionın aynısı olucak motoruna kadar, japon çıplak kız modları ilk gün portlanır korkulucak bişey yok arkadaşlar gönül rahatlığıyla oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 motor bu sefer farkli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 level scaling sux. keşke morrowind ayarında bir oyun yapsalar, ama bu saatten sonra zor. http://www.youtube.com/watch?v=t7J4F3bs3Pk kendi kafamıza göre gidelim, keşfedelim, sandbox fantaziler kuralım, factionlarda ihanet ve dalavere çevirelim felan öyle değişik atraksiyonlar... http://www.youtube.com/watch?v=LXHkG5G5qH8 oyunda şu müziğin yanına conan filminden şarkılar da koyardım oyunun atmosferine çok güzel giderdi: http://www.youtube.com/watch?v=Gur7kJythgM mod yükleyip oyunu tekrar oynamak lazım aslında http://www.youtube.com/watch?v=ZhVMqVu0TzE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 f3 dlc leri ve new vegasdan sonra bu oyuna karşı olumlu düşüncler içindeyim ben sam in dediği gibi eşşek değilse bethesta bişeyler kapmıştır obsidiandan doğu avrupa ve ukraynalı şirketler 5-6 senede 1 oyun çıkarırlar oda bug dolu olur 1 senede patch bekleriz bioware den kimse bşy beklmez oldu zaten kaliteli rpg çıkarmasını bekliyeceğimiz bethesta obsidian bide belki divinity i yapan belçikalı şirket kaldı (unuttum adını) black ısle ın kapanışını rpg ciler kara gün ilan etti bidaha iyi rpg çıkmaz dediler ama new vegas çıktı işte ne güzel black isle in adamlarının çoğunun obsidiana geçmesinin büyük payı vardır ama ginede umut verici derin nefes ve pozitif düşünceyle bu temennimiz gerçek olurmu bilmiyorum ama bu adamlardan başkada kalmadı ki kaliteli rpg yapan başka kimlere umut bağlıyacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 o modun adı ne? oynayasım geldi cok fena :) gerci vakit yok, bi ton oyun aldım hangisini oynicam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 videonun sonunda yazıyor. morrowind visual pack 3.0 morrowind graphic extender enbseries gta dx 9.0c morrowind ne güzeldi yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Morrowind Visual Pack 3.0 Morrowind Graphic Extender enbseries GTA DX 9.0c diyor. HDR ve shader model 3.0 water mutlaka kurmak gerek. bi de şöyle bir guide var: http://morrowind2009.wordpress.com/ ama her önüne gelen modu koymuş. sisi kaldırıp şehri daha keskin gösteriyormuş bir tanesi herhalde. öyle tüm atmosferi bozuyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 obliviondan daha kotu bir oyun olacak. oblivion morrowindten kotuydu bu da obliviondan kotu olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sizsiniz kötü :) oblivion kötü olsa da sümüğünü çıkarana kadar oynadınız bok atıp durmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yoo oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Yarıda bıraktım ben de. Shiviring Isle gibi bişi vardı, o iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 o değil de, bu morrowind'i hakikaten tekrar oynamak istiyorum ama oyunu oynayınca böle bi yalnızlık melankolisi çöküyordu üstüme. bunu multi oynamanın bi yolu yordamı var mıdır asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 morrowindi multi oynamak için baya bi kafayı bozmuştum bi aralar. ama hatırladığım mümkün değildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 senko said: obliviondan daha kotu bir oyun olacak. oblivion morrowindten kotuydu bu da obliviondan kotu olcak. 2 tane sehir kurtardim dunyanin en kotu con versation treelerine sahip aptal bir arcade oynuydu baska bisi deil konsol oynuydu yane rpg deyip ondan sonra rp kisminin sadece kilic ve kalkan wa demek oldugunu gorduk iste hic bi devamlilik yok sehre vampir girip guardlarin 3/4 unu kesiyip sonra bi tane adam emince can ciger kuzu sarmasi oldugun les bi oyun hayir oynamadik oynamicazda bu arada new reno iyi i bilmemde fallout 3 gibiyse oda obliviondan farksiz derece kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Nelerin beğenildiğini farketmek birşey yapmak sayılmıyor. Gerçekten farkettilerse Elder Scrolls'a devam edip, Fallout'u Obsidian'a teslim edebilirler. Hem daha da çok para kazanırlar, hem de herkes memnun olur, fena mı. Akıllanıp Oblivion'dan iyi bir oyun yapacaklarını sanmıyorum, ne yapsalar sattığından öyle bir motivasyon yok. Tabii bir gameplayi, karakter ekranını, diyalogları görmek lazım. Trailer güzel. Yalnız oyunun beğenilmeme ihtimali göz önünde bulundurulursa epey talihsiz bir isim olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Xenocide said: sizsiniz kötü :) http://www.youtube.com/watch?v=r_2Jduxc2P8 http://www.youtube.com/watch?v=ypXMAIL0p5w http://www.youtube.com/watch?v=1ATh4y4XRjA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Skyrim technology demo videosu yayınlanmışmış (:P) http://www.youtube.com/watch?v=9fRHyYcOcVc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar