Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Sam said: cover alacakken takla atıyorum, takla atacakken cover alıyorum. demiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/me3endings02.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 http://i.imgur.com/DPUPQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 axedice said: http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/me3endings02.png işte bu yüzden alpha protocol'un sistemine gittikçe daha çok bağlanıyorum. adamlar oyun boyunca seçimleri son kısma kadar devam ettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Bone said: Sam said: cover alacakken takla atıyorum, takla atacakken cover alıyorum. demiştim ben ikinci oyunda da konuşmuştuk zaten orada da rezildi ama sp iken hadi neyse, mp'de çok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 son videosunu izleyince o kadar çok sevindim ki artık oynamama gerek kalmayacak, içimdeki son 1 gr oynama duygusu hamburger oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 AHAHAHAH DAT TALI ENDING AHHAHAHAHAHA, offf kudurmus taliciler zahhahahaha bu arada me2 de yapilan bi paragon choice endingi kucuk bi sekilde degistiriyormus, hurrrrrr renegadecilerde agliyor su anda hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 arkalarda kalmasın bu , http://2.media.collegehumor.cvcdn.com/74/58/e1f43319fc5906b6445833c2f20f797f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 oyun indirilebilenzi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Viktor said: AHAHAHAH DAT TALI ENDING AHHAHAHAHAHA, offf kudurmus taliciler zahhahahaha NOLMUŞ LAN ÇABUK SPOILLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Kaede said: Viktor said: AHAHAHAH DAT TALI ENDING AHHAHAHAHAHA, offf kudurmus taliciler zahhahahaha NOLMUŞ LAN ÇABUK SPOILLAYIN Bakmayin agir spo Intehar ediyormus tali videosu donuyor ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Viktor said: Kaede said: Viktor said: AHAHAHAH DAT TALI ENDING AHHAHAHAHAHA, offf kudurmus taliciler zahhahahaha NOLMUŞ LAN ÇABUK SPOILLAYIN Bakmayin agir spo Intehar ediyormus tali videosu donuyor ehueheu NOOOOOOOOOOOOOOO Yüzü gözüküo muymuş bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 TALI ALTERNATIVE ENDING DLC 9.99$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 tali customization pack €19.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 onlar para mı eder esas.. Naked Tali DLC 49,99$$ yapıcan.. ve işin acı tarafı baya satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bakmayin agir spo cok agir spo http://www.youtube.com/watch?v=IMh_xrXsa7w fuck you bioware, fuck you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 NOOOOOOOO! tüp mü patlıyor orda lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 öf ne kadar epic olabilecekken o nasıl kötü bir patlama sahnesi lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Kaede said: TALI ALTERNATIVE ENDING DLC 9.99$ asdfasfasfsadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 warez-bb'den tüm ME3 konularını kaldırdılar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ORIGINAL ENDING, DO NOT STEAL!!! http://i.imgur.com/F1AWB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 viral calismaya basladi bu arada said: GAMESTOPU ARADIM! TELEFONU ACAR ACMAZ MASS EFFECT RODERI ALMIYORUZ, PRE-ORDER YOKSA OYUNU ALAMAZSINIZ DEDILER, MIDNIGHT DIYEMEDEN GECEN ACILISI YAPICAZ EVET DEDILER VE TELEFONU KAPADILAR YUZUME OYUN HERYERDE TUKENMIS, PRE-ORDER VERMEDIYSENIZ ANCA EBAYDEN KARABORSADA ALABILIRSINIZ BU SAATTEN SONRA, OMG! OMG! OMG! su sekil bisiler postliyorlar paso saga sola, lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 go go download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 re-load-ed sen başkasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar