progamer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/420046_10150598095644285_154253624284_9291373_1632301919_n.jpg GT Game of the Week Fact - In the Mass Effect universe Sur’Kesh, the Salarian home world, was inspired by a shopping center in Istanbul. ahahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ahah harbi demodaki yer! iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mass Effect 3 CLONEDVD (ENG) Type: Games > PC Files: 1337 Size: 9.74 GiB (10458433123 Bytes) Tag(s): TOMEK1166 Sonuyos Quality: +15 / -7 (+8) Uploaded: 2012-02-29 14:56:04 GMT By: sonuyos Seeders: 179 Leechers: 1058 Comments 64 Info Hash: A66FC5A1C64AA65E95B081EDDAA4458CAE15926C trolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 "Dr. Zeschuk" said: “Now that we’ve learned MMOs are really easy to make, and simple to run after the fact, we’re on it!” Dr. Zeschuk said, laughing. “The interesting thing, the implication of a Mass Effect MMO has so many expectations. We already bit off a big thing to chew with a Star Wars MMO, and that’s not so small,” he said. " Oh baby, mass effect MMO geliyor da, alacagimi zannetmiyorum. Halen swtor'u zevkle oynuyorum ama star wars adi olmasa almazdim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 evet şöyle 4-5 tane birden yapın fabrikasyon, 15'er 15'er öderiz aylık. bu paraları nereye koyacağımı bilemiyorum zaten ev doldu taştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 şaka yapıyolar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sarcasm detektorunuz bozulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Aslında sam haklı oyun bi rpg, kanıtları da kotaku veriyor. said: You can play Shepard as if he is a gay man in next month's Mass Effect 3. "We got feedback from players that they wanted more choice," Ray Muzyka co-founder of Mass Effect studio BioWare told me during a recent interview. "We respond to that feedback and try to make our games better based on what our players are asking for." http://mylifeblogs.com/wp-content/uploads/2011/08/Choices-and-Consequences.jpg http://kotaku.com/5888909/why-a-video-game-blockbuster-will-finally-allow-you-to-be-a-gay-man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ben en son 3-4 yıl önce ilk oyun için rpg demiştim heh. 2'den itibaren o iddiam yok. gamespot'ta homoluk geyiği ve 1000 commentlik shitstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 youtube kaldirmadan izleyin oyunun sonlarinin leak'i ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 iki oyunu oynamadan oynanır mı bu. şu ara bişi yok bu mass effect neymiş görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 oynanmaz. git 1'i oyna önce. 2'yi de oyna hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 o video gercekse oyunun son diyaloglari nasil internete siziyor anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 oyun erken release oldu bir yerlerde attılar, hatta birisi aldı kakasını yaptı üstüne, o versiyonundan çıkarmışlardır dialogları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Red said: iki oyunu oynamadan oynanır mı bu. şu ara bişi yok bu mass effect neymiş görelim. bildiğin oynıcaksınız oyunu yani ? o kadar "press x for awesome" dalga geçmesi falan boşunaydı. Hamburger helper, ding dong bannu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 gercek yani o diyaloglar ahah yani hepsi dedenin anlattigi hikayeymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Deathblade said: Red said: iki oyunu oynamadan oynanır mı bu. şu ara bişi yok bu mass effect neymiş görelim. bildiğin oynıcaksınız oyunu yani ? o kadar "press x for awesome" dalga geçmesi falan boşunaydı. Hamburger helper, ding dong bannu ? ne bilim lan 44 sayfa tartışmışlar.herhalde iyidir dedim oyun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 tomkat said: youtube kaldirmadan izleyin oyunun sonlarinin leak'i ona gore http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/179/865/I%27ll%20never%20stop%20looking%20for%20aliens.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 oyun düşmüş belini incitmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Şu oyun sonu videosu ise allah belalarını versin, açık ve net. 2 oyunu boşuna oynamışım zaman kaybetmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Sırf ME1in kurgusu yüzünden oynamayı düşünüyordum iyi oldu bu vidyo, ME2 gibi zorla bitirmeme de gerek kalmadı. Ayrıca said: All this has happened before and it will happen again http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fa/Ouroboros.png Bilimkurgunun sürekli şuraya bağlanması ne kötü lan. Firefly ı bu yüzden çok seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 oha oyunun sonu çok kötüymüş? yutuptan sadece lets play mass effect 3 falan mı izlesem acaba hazır bitirilmişini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 heh spoiler izleyeceğim bir seri değil, ilki hatırına bunu da oynayıp bitiririm. hamburger helper geyiği ayrı, şepırd ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Norak said: oha oyunun sonu çok kötüymüş? yutuptan sadece lets play mass effect 3 falan mı izlesem acaba hazır bitirilmişini. Oyunu oynamadan sirf hikayeyi gormek, Hamburger Helper'in da istedigi sey aslinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 şimdi multisini deneme fırsatım oldu da, tek tuşun HER AMA HER OLAYI yapmasının terribadliği online olunca hepten sırıtmış. cover alacakken takla atıyorum, takla atacakken cover alıyorum. matchmaking de anlaşılan hakgetire, quick match girince gold challenge'a koydu beni max lvl adamlarla. ölüp ölüp dirildim kelimenin tam anlamıyla. MASH SPACEBAR TO CLING TO LIFE'ı da kim düşündüyse şöyle okkalı bir osmanlı tokadı atasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar