nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 @bone, o plastik bardakların kanser yapma olasılığı var diyolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 İnsanların yapmak istemedikleri şeyleri yapmak zorunda kalmayacakları bir teknoloji icat edilsin. Yapmak istemiyorum makinası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Uyumama yemek yemeye ihtiyaç bırakmayan makine akım kapasitörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 uyumama tamam da yemeği karıştırmayın abicim. yemek iyi. kilo aldırmayan yemek desen o olur bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yorulmama, yıpranmama, yaşlanmama gibi olayları çözsünler aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 moncici said: yağlı bir şey yerken klavye, kumanda kullanmaya imkan veren teknoloji icat edilsin. aslında sistemi ben tasarladım. yüksük biçiminde ince bez veya naylon parçasını parmaklarımıza geçiriyoruz. bu parçalar 2 bölümden oluşuyor, yağ koruyucu bölüm ve temiz bölüm. ses komutunu algılayabilen bu parçacıklara hop dediğimizde yağ koruyucu bölüm parmağımızın altına yani dokunma bölümüne geliyor, git dediğimizde parça dönüyor ve yağ koruyucu bölüm tırnağımızın üstüne gidiyor. valla yapalım bunu bakın paraya para demeyiz. abi sınırlamayın yaw hayal gücünü.. doğrudan sesle kontrol istiyorum, gesture'dan da anlasın ev. bu şu an kinect ile yapılabilecek bişi olm.. elimi özel bi gesture ile sallayınca çevirsin işte kanalı. klavye aç dediğimde açsın klavyeyi, yok evde aptal gibi "abi sınırlamayın yaw hayal gücünü.." demek istemiyorsam havada parmaklarımı okusun. öle air keyboard'a basarak yazarım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Zaten bilgisayar başında hareket eden tek parçamız ellerimiz, onu da hareketsiz hale getirip Dawkins olalım istiyosun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Hawking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yok, Dawkins. evrim felan demek istemiş sanırım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 robotların evriminden sorumlu devlet bakanı olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 dasaaa said: moncici said: yağlı bir şey yerken klavye, kumanda kullanmaya imkan veren teknoloji icat edilsin. aslında sistemi ben tasarladım. yüksük biçiminde ince bez veya naylon parçasını parmaklarımıza geçiriyoruz. bu parçalar 2 bölümden oluşuyor, yağ koruyucu bölüm ve temiz bölüm. ses komutunu algılayabilen bu parçacıklara hop dediğimizde yağ koruyucu bölüm parmağımızın altına yani dokunma bölümüne geliyor, git dediğimizde parça dönüyor ve yağ koruyucu bölüm tırnağımızın üstüne gidiyor. valla yapalım bunu bakın paraya para demeyiz. abi sınırlamayın yaw hayal gücünü.. doğrudan sesle kontrol istiyorum, gesture'dan da anlasın ev. bu şu an kinect ile yapılabilecek bişi olm.. elimi özel bi gesture ile sallayınca çevirsin işte kanalı. klavye aç dediğimde açsın klavyeyi, yok evde aptal gibi "abi sınırlamayın yaw hayal gücünü.." demek istemiyorsam havada parmaklarımı okusun. öle air keyboard'a basarak yazarım ben.. sevgiliyle sarılmış film izliyorsun diyelim popcorn, cips falan var. sonra işte sol eli de kullanman gerekli onu da mı kinectle halledicen? manuel iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 küçücük hapla deli beslenip doymak istiyorum ben. ne öyle 2 saat çiğne yut falan, çok ilkel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ayrıca makinelerin beyin dalgalarımızdan ne istediğimizi anlamalarını istiyorum. kapan diyince herkes kapanır, demeden anla da yap yiyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 sanırım wireless electric bulundu ya ama prototip herhalde ayda güneş tarlası yapılınca falan diye bir şey hatırlıyorum yarın bakacağım detaylı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Cinsel ilişki öncesindeki baş ağrılarını anında geçirecek bir ilaç... Tıp çok geç kaldı bu konuyu çözmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Sorlag said: internete giren kol saati,kaybolan eşyayı bulan alet,dijital tesbih,rahat park etmek için 360 derece dönebilen tekerlekler,soğutmayana kahve kupası,........,karpuz seçeceği vs. vs. vs. daha sayiyimmi? bunların hepsi şu ya da bu şekilde var zaten internete giren kol saati - Timex 90102 kaybolan eşyayı bulan alet kısmı için de ıslık çalınca öten anahtarlığı aday olarak öneriyorum. dijital tesbih = zikirmatik 360 derece dönmesine gerek yok kolay park için, halihazırda çalışasn sistem var. mersedesin unimoglarda kullandığı sistem var, bi de binek araçta vardı hatırladığım kadarıyla. prototipti ama tam modeli vs. hatırlayamıyorum soğutmayan kahve kupası da var, termoscup diyoruz. kendi kendisini ısıtanı da var, aha da link. büyük düşün sorlag, yeto olma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Kaybolan zamazingolar icin en makulu RFID tag dir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 mp3 playerlara bluetooth,3g,wifi eklentisi. icat değil ama eklenti olarak işe yarayabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Ev içinde günlük yaptığımız işler esnasında açığa çıkan kinetik enerjiyi, su ısıtmak için kullandıttıran ucuz bir sistem istiyorum.Elektrikli şofben işe yaramaz bişi ya...Üşüyoruz reis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 penis kaldıracı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 otobüste boş yer gören teyzelerin kinetik enerjisinden elektrik üreticek bi dinamo. teyzelerin hızları sonsuza yakınsıyo resmen. 2 saniye önce ayakta duracak enerjiyi zor sağlayan kadınlar boş yer gördü mü adeta bir süpermen e dönüşüyolar.bu potansiyelin değerlendirilmesi lazım.dünyanın enerji sorununu kesin olarak çözer şerefsizim. bu tür bir teknolojiye doğrudan yatırım yapmazlar doğal olarak, önce askeri amaçlarla kullanmak için geliştirirler, o yüzden onun ipucunu da veriyim: otobüste boş yer gören türbanlı obez teyzelerin momentumundan silah yapmayı araştırsınlar. muhtemelen kainattaki en yıkıcı güçlerden biri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 teyze railgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ShadowFury said: otobüste boş yer gören teyzelerin kinetik enerjisinden elektrik üreticek bi dinamo. abi offf cümleyi bitirmemle sümüklerime hakim olamamam bir oldu gel sen temizle ortalığı şimdi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ShadowFury said: otobüste boş yer gören teyzelerin kinetik enerjisinden elektrik üreticek bi dinamo. hgdsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Direk kız print eden yazıcı istiyorum ben. Filmi de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar