Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Gençlerbirliği 11.12.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Hala GS'ye ZAAA diyen var mı yahu? Ben olsam sıkılırdım artık, 3-5 değil çünkü her maç aynı şey. Bayar diye tahmin ediyorum.

İlk gol "yeni kaleci almayalım artık ufukla devam edelim" diyenlere gelsin. İkinci gol de onun bonusu olsun. 2 tane kapattığın köşeden gol yiyosan sen kaleci değilsin arkadaş, bu kadar basit. Hele ilk gol, rezalet. tamam daha maç başı, ısınmamışken geldi ama yine de olacak iş değil.

Çağlar çağlar diyordunuz, buyrun Çağlar. Insua varken oynayacak adam mı? İyi niyetli olabilir ama daha pişmesi şart.

Şu takımda yerliler arasında Arda, Barış (yedek olarak), Sabri, Aydın (o da altyapıdan yetiştiği için) bir de belki ileride bir şey olur diye Emre Çolak kalsın, geri kalanı komple at gitsin. Kalanlarda bir Gökhan Zan iyi oynuyo da senede 10 maç oynayacak adamı ne yapalım?

Bu seneyi çoktan kapattık, belki bir UEFA'ya gideriz diyodum o da ligden çok zor artık, anca kupayı alırsak o şekilde gideriz belki, büyük başarı olur, seneye için kadro kurmak lazım. 2si yabancı en az 6 tane transfer kafadan gerekli. Bunlar içinde adam gibi bi kaleci olması da şart.

Hagi'nin saçma sapan Misi ve Insua inadını kırmak şart.

Ayhan, Sarp, Servet, Balta, Serdar Özkan, Aykut, Ufuk komple satılsın bi zahmet.

En ufak hata yapanı kesip atıcan artık, daha kaybedecek bir şey mi kaldı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...