Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 AHAHAHAH PARGALI!?!? O değil de acaip sabırsızlanıyorum ya hadi çıksın artık Edit: Bi de Explorer Edition gelicek mi acaba Türkiye'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 mesela killzone3'ün çevirisi o konuda iyiydi, tam sokak ağzı kullanılıyordu. Bir tek aşırı senkron sorunları vardı Killzone3'un çevirisinde, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Kojiroh said: Edit: Bi de Explorer Edition gelicek mi acaba Türkiye'ye? çok büyük bir ihtimal gelecek ama ingiltere'de bile bizim paramızla 300TL'ye gelen şey, burada ne kadara satılır düşünmek bile istemiyorum asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 uncharted 1 ve 2 baya satmıştır bence türkiye'de, ona hesaben gelebilir bence de collector's. assassin's creed'in collector's versiyonları falan geliyordu hep, hatta geçenlerde gene görmüştüm. gelirse alırım valla collector'ını bunun, ama kalkıp da yurtdışından getirtmem, zaten swtor collectors'dan ağzımız yandı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 uzaklara bakmana gerek yok ki abi, god of war'dan sonra modnation hariç bütün oyunlara CE getirdi Sony, buna da getirirler. Hele ki uygun fiyattan yaklaşık 1000 tane infamous 2 ce'si sattı bu adamlar, onu görüp belki ucuzdan bile bırakabilirler diyecem de Playstation Türkiye'deki beyinsizler bunu yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 batman 199.99 tl uc3 199.99 tl toplam 400 tl k aoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ce mi normal mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yok fiyatları attım kafadan,klasik d&r fiyatları boyle olur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 morfarede 137 lira ce olmayan uc3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Ben Explorer Edition'ı bekleyeceğim. İçinden Türkçe çıkarsada yurt dışından getiren biriyle disc'leri değişirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 genelde oyunların içinde options, settings gibi menüler oluyor. Oralarda dil değiştirme şansı tanıyorlar falan, hayat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 InFamous 2'de öyle birşey yoktu işte, o kadar kolay olmuyor bazen işler. Audio Language İngilizce'ye çevriliyor fakat menü ve text dili ingilizce olmuyor, Türkçe'ye kilitli oluyor. Kanyon'da ki Sony yetkilisi U3'ünde aynı şekilde olacağını söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ee ne zararı var menüdeki türkçe'nin sana aasdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Menü değil sadece, ingame text'te türkçe. O kadar kötü ki çeviriler, birşey anlamıyorum ekranda ki yazılardan. Power isimleri falan rezil. Türkçe kullanmak zorunda bırakılmam akıl alacak birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 abi daha çeviriyi görmedin dublaj harici, bekle bu ekip önceki ekiplerden farklı diye biliyorum. Hatta bu işin ciddiyeti o kadar önemliydi ki bir dönemler direk sony bastırıyordu adam gibi yapın lan diye, ha buna rağmen yine kötü bir çeviri çıkarsa olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Abi farketmez, nasıl olursa olsun ben Türkçe çeviri sevmiyorum. Ekranda abidik gubidik özellik isimleri görmek, zoraki info çevirileri görmek istemiyorum nokta. Sırf spoiler görmemek için Türkçe seslendirme videolarını izlemiyorum ama zaten Okan Yalabık'ın sesi çocuk gibi, Nolan North'un sesi nerdeee Okan yalabık'ın sesi nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ben izledim, aslında okan yalabık harici hepsi cuk oturmuş ve çok güzel olmuş. Okan Yalabık'ta aslında kötü değil fakat Nolan North'un sesi iki oyundur içimize işlediğinden ötürü sevemiyorsun, yoksa ben çok başarılı gördüm onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 küfür falan olayı nasıl acaba türkçe'de,şimdi sürekli lanet olsun spamlıyorsa euhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 valla killzone 3 çevirisinde anadan girip, orasından burasından çıkılıyordu sdfas onun gibi olursa harika olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 hatta direk şunu vereyim http://www.youtube.com/watch?v=goataAG5Y1o&feature=fvwrel ben feci eğlenmiştim killzone 3 çevirisinde, tek sorun senkrondu ki o da zaten ingilizce versiyonunda da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Şu seslendirme ne şimdi? Rezalet ötesi yani. Tamamen yapmacık, ağza karaktere uymayan dialoglar. Text çevirisininde bundan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 kz3 seslendirme iyi bence.multide falan filmlerde dublaj sevmesemde oyunlarda destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Killzone 3 te türkçe dublaj ve türkeç alt yazı vardı ama türkçe alt yazıyı sadece dublajla açılıyodu. Hani ingilizce dublaja türkçe alt yazı gibi bi seçenek koysalar aslında hoş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ya o işin tam olarak yapılmadığını gösteriyor aslında, hani bir yanı iyi bir yanı kötü ki şikayetlerin başında bu geliyordu. Birde text çevirilerini yapan adamlar cidden beş para etmez. Kuzen diyordu Bilkent Üniversitesi mezunu bir eleman varmış, ekip lideri vs. kendi arkadaşlarını toplamış GT5 çevirisine. Adamlar sözde ingilizce edebiyat mezunu falan ama hiçbir terimi bilmiyorlar diye, bu adamlar çevirilerde HP'yi, HorsePower'ı yani Atgücü diye çevirip oyuna sokacaklarmış az daha ... kontrolde ortaya çıkıyor. bu tip adamlar text çevirilerini yapıyor, killzone 3 çevirisinde gt5'ten bazı adamları kovup yaptılar daha da iyiydi. infamous2'te de ortalama bir çeviri vardı, dublaj ve senkron hoştu ama text yine eh işte, Uncharted'ta çok farklı bir ekip çalışıyor diye biliyorum işte, çok güzel olabilir bekleyip görmek lazım. Büyük paralar döküldü bunun çevirisine çünkü diğerleri gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Uncharted 3 için LOTR'yi çeviren ekip çeviriyor diye duyduğumu hatırlıyorum, öyleyse hoş olabilir ama tabi yine oynamam. Türkiye 90'larda altın çağını yaşadı dublajda. Yani TV'de geleceğe dönüşü falan dublajlı izlemek çok keyifliydi, şimdi izlesem koymaz, o derece iyiydi. En son Bluray'ini ingiltere'den, Türkçe dublaj çıktı, bir baktım rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar