Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uncharted 3: Drake's Deception

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

uncharted 1 ve 2 baya satmıştır bence türkiye'de, ona hesaben gelebilir bence de collector's. assassin's creed'in collector's versiyonları falan geliyordu hep, hatta geçenlerde gene görmüştüm. gelirse alırım valla collector'ını bunun, ama kalkıp da yurtdışından getirtmem, zaten swtor collectors'dan ağzımız yandı sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

uzaklara bakmana gerek yok ki abi, god of war'dan sonra modnation hariç bütün oyunlara CE getirdi Sony, buna da getirirler.

Hele ki uygun fiyattan yaklaşık 1000 tane infamous 2 ce'si sattı bu adamlar, onu görüp belki ucuzdan bile bırakabilirler diyecem de Playstation Türkiye'deki beyinsizler bunu yapmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi farketmez, nasıl olursa olsun ben Türkçe çeviri sevmiyorum. Ekranda abidik gubidik özellik isimleri görmek, zoraki info çevirileri görmek istemiyorum nokta.

Sırf spoiler görmemek için Türkçe seslendirme videolarını izlemiyorum ama zaten Okan Yalabık'ın sesi çocuk gibi, Nolan North'un sesi nerdeee Okan yalabık'ın sesi nerde.
Sosyal ağlarda paylaş

ya o işin tam olarak yapılmadığını gösteriyor aslında, hani bir yanı iyi bir yanı kötü ki şikayetlerin başında bu geliyordu.

Birde text çevirilerini yapan adamlar cidden beş para etmez. Kuzen diyordu Bilkent Üniversitesi mezunu bir eleman varmış, ekip lideri vs. kendi arkadaşlarını toplamış GT5 çevirisine. Adamlar sözde ingilizce edebiyat mezunu falan ama hiçbir terimi bilmiyorlar diye,

bu adamlar çevirilerde HP'yi, HorsePower'ı yani Atgücü diye çevirip oyuna sokacaklarmış az daha ... kontrolde ortaya çıkıyor.

bu tip adamlar text çevirilerini yapıyor, killzone 3 çevirisinde gt5'ten bazı adamları kovup yaptılar daha da iyiydi. infamous2'te de ortalama bir çeviri vardı, dublaj ve senkron hoştu ama text yine eh işte,

Uncharted'ta çok farklı bir ekip çalışıyor diye biliyorum işte, çok güzel olabilir bekleyip görmek lazım. Büyük paralar döküldü bunun çevirisine çünkü diğerleri gibi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Uncharted 3 için LOTR'yi çeviren ekip çeviriyor diye duyduğumu hatırlıyorum, öyleyse hoş olabilir ama tabi yine oynamam.

Türkiye 90'larda altın çağını yaşadı dublajda. Yani TV'de geleceğe dönüşü falan dublajlı izlemek çok keyifliydi, şimdi izlesem koymaz, o derece iyiydi.

En son Bluray'ini ingiltere'den, Türkçe dublaj çıktı, bir baktım rezalet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...