Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 LathspeLL said: Infamous 2 Hero Edition'ı getiren Sony bunuda getirir diye düşünüyorum, indirim yapan D&R'de bunada indirim yapar diye umutlanıyorum. d&r'ın o indirimden sonra playstation türkiye'deki ağlak bebeler "NASIL BİZDEN ÇOK SATARLAR" diyip yine ağladılar. D&R ilk partiyi satınca ikinci partiyi istedi PS TR'den, vermediler. D&R'da gitti yurt dışından temin edip tekrar dağıttılar müşterilerine ... o indirimin erken bitmesinin bir sebebi de yine Playstation Türkiye ... her şekilde %100 failler, reziller bu kadar net ve açıkl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Direk kaptım oyunu ordan, aynı şeyi tekrarlasınlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tI3tsWus2KQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 adamsın harrison. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 izledim bu videoyu. controller kapalı. fena rol yapmamış ama. kesin arkadan başka biri oynuyor. benim 5yaşında yeğenime yaptığım gibi. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 aushduas cidden keşke açsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 dada keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 mani said: izledim bu videoyu. controller kapalı. fena rol yapmamış ama. kesin arkadan başka biri oynuyor. benim 5yaşında yeğenime yaptığım gibi. lol kol açık 3:04-3:08 arası ve 4:06da zoomlu olarak gözüküyo hatta daha öncelerde de gözüküyo fazla ışık vermiyo nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dJuyv_ckh98 http://www.jonco48.com/blog/drool_20baby.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-BSC_Ozel_Uncharted_3_Turkce_ilk_10_Dakika-3185.htm#commentread türkçe ilk 10 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bu var bir de. http://www.konsolussu.com/2011/10/uncharted-3-video-inceleme/ razz sayfa sonu kalmis, ayib olmasin. :p razzRaziel said: http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-BSC_Ozel_Uncharted_3_Turkce_ilk_10_Dakika-3185.htm#commentread türkçe ilk 10 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 seslendirme güzel.ama okan yalabıyık olmamış sanki nate e ya ince kaçmış sanki sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 IGN herşeyine tam puan verip tarihinin en yüksek notunu vermiş uncharted 3 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 of of izliyorum da reviewlari dgfhjk harika lan. 4. oyun artik ps4'e gelir. konsolun kapasitesini iligine kadar somurmus adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 pargalı olmamış be. Ama Ege Aydan'ın ve diğer karakterlerin sesleri süper olmuş. Keşke çevirme yaparken hangi durumda, ne şekilde o diyalogların geçtiğini bilebilseler. Tabi ellerinde sadece diyalog var , dövüşüyor mu sevişiyor mu karakter bilmiyorlar. İngilizce seslendirme belki önce ellerine ulaşsa daha iyi olur tabi İngilizce seslendirme bunlar çeviri yaparken hazır oluyor mu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sahneleri izliyolardır seslendirme yapmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Masquerade said: of of izliyorum da reviewlari dgfhjk harika lan. 4. oyun artik ps4'e gelir. konsolun kapasitesini iligine kadar somurmus adamlar. boşuna heycanlanma dördüncü oyun yarış oyunu olacak sdf www.geekstir.com/wp-content/uploads/2011/06/naughty-dog-games.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 mani said: pargalı olmamış be. Ama Ege Aydan'ın ve diğer karakterlerin sesleri süper olmuş. Keşke çevirme yaparken hangi durumda, ne şekilde o diyalogların geçtiğini bilebilseler. Tabi ellerinde sadece diyalog var , dövüşüyor mu sevişiyor mu karakter bilmiyorlar. İngilizce seslendirme belki önce ellerine ulaşsa daha iyi olur tabi İngilizce seslendirme bunlar çeviri yaparken hazır oluyor mu bilemiyorum. seslendirme sirasinda oradaydim bir sefer, anlatmak isterdim kosullari ve ne ustune ses kaydi gecildigini ama malesef detay veremeyecegim. tek soyleyebilecegim, seslendirme oyun yapildigi sure icerisinde yapildigindan, yani bitmis bir hikaye veya oyun ustune yapilmadigindan, manasiz kalabiliyor. ha bir de bu isi yapan seslendirme studyolarinin oyunlari ve terimleri bilen supervisor lara ihtiyaci oldugunu dusunuyorum. bazi kavramlari cevirmek veya anlasilir kilmak yerine bire bir tercume ile yetinmeleri sorun cikarabiliyor. ben 1 sefer oradaydim, elimden geldigince yardimci olamya calistim. umarim onlarda neye ihtiyaclari oldugunu anlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 çok saçma öyleyse, ya da belki tüm hepsi o şekilde yapmıyordur(gerçi kaç tane türkçe oyun seslendirmesi oluyosa). oyun bittikten sonra yetişmişyomuymuş yani neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 launch trailer'dan izlenimlerim, - nate daha iyi modellenemezmiş herhalde. saçlar falan çok iyi olmuş ya. takım elbiseli haliyle adeta barney'nin rakibi olmuş. chloe daha bir seksi olmuş, elana'nın da yüzü daha bir güzelleşmiş. - animasyonlar inanılmaz olmuş. sadece cutscenelerden ibaret değilse, ki uncharted serilerinde genelde dövüş sahnelerinde cutscene'imsi bölümler olması çok hoşuma gidiyor benim, daha da tadından yenmez. - hikaye baya derinleşiyor gibi. sully ile nate'in kavga ettiği bir yer vardı sanki, bana mı öyle geldi acaba. 2'den daha iyi bir senaryo olursa, oyunun normal puanlarına +15 falan ekler herhalde. - YALLAH sahnesi de iyiydi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 abi sorun tecrübesiz olmamız bu konu hakkında, lakin Sony'nin düşündüğü bazı şeyler var. Geçenlerde direk büyük patron Howard Stringer Türkiye'ye geldi ve Sony Türkiye üzerine toplantılar yaptı. Çok şey düşünüyorlar bu coğrafyada adamlar var Playstation'a büyük yatırımlar yapmak istiyorlar. Potansiyelin farkındalar, tek sorun, bu güne kadar yapılan hiçbir çeviri bu adamları tatmin etmemiş ve bayağı kızmışlar. Hatta bir ara çevirileri son vermeyi bile düşünüyorlarmış ama ikna edilmişler sanırım asdfas Sony sayesinde ülkemizde oyun sektörü gelişebilecek sonunda, eğer vazgeçmezlerse tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 vazgeçmezler bence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ya çeviriden vazgeçmenin sebebi olarak SCEE'nin başkanı ile konuşmuştu kuzenim, çeviri yapmadıkları dönem ile yaptıkları satışlar ile çeviriler ile yaptıkları satışlar hemen hemen aynıymış. Adamlar orada çevirinin değil, fiyatın önemli olduğunu kavramışlar falan diyordu ki gerçekten öyle adsf tek kötü yan işte yeni yönetim ile artan fiyatlar, sony o kozunu da kaybedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 e yani çeviri kimin umrumda 160 liradan oyun satılırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 yukarida yazdigim gibi, anlasilan oyun studyolarinin kullandigi ceviriler cok kotu. gunluk konusma dilinde ceviri yapmiyorlar. bana D&D'nin ilk turkce cevirisini animsatiyor her seferinde. Bu tarz seyleri birebir tercume etmek yerine daha durumsal konusmalar kullanmak gerektigini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar