progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Bitirdim. Çok güzeldi. Arkham City'den daha çok beğendim hatta. Yannız 2. oyunun başlangıcı çok daha iyiydi. Öyle dağdan sarkan trenden asılı başlamak sora müze soymak fln. Bunun başları daha bir sakin geçti. hafif spoilerlar Chloe çok az vardı birde. Keşke biraz daha görünseydi o. Uçak sahneside efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 evet abi başlangıç tam bir hayal kırıklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 off dayanamıyorum oynamak istiyorum. Yarın gidip alsam, bitirince Battlefield 3 ile takas etsem. Sonra Explorer Edition çıkınca gidip onu da alsam mı diyorum. Ya da direk Explorer Edition çıkmasını beklemek var ama belli tarihi yok :( pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 sinavlar var, explorer icin 300 ayirdim cikinca bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Collectors edition ne kadar olucakmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Bende Explorer'ı bekliyorum ama oynamakta istiyorum deli gibi. Neyse geç çıksın, farketmez. Adam gibi bir versiyonunu alalım. Bu arada Uncharted 2'nin başlangıcı için J.J. Abrams "filmler dahil gördüğüm en iyi başlangıçlardan biri" demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 soyle oyunlar boyle zamanlarda cikinca son senem olsa da okulu dondursam mi diye dusunuyorum universitede. okulda 1-2 kisiyle konustum, millet almis bitirmis bile. explorer almak istiyorum ama bir yandan da sabir kalmadi. normalini gidip alsam faha bf 3u kasamamisken araya girmis gibi olacak falan. conspiracy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Osie16 said: Collectors edition ne kadar olucakmış ? ya tahminimce min 250TL olacak. Arkham City'nin figürlü Collector'u 250'ye satılıyor ki ingiltere fiyatı bu, Driver'ın CE'si 250TL yine, o da figürlü, Sony satsa satsa 300 yapar gibime geliyor. Değer yani onun içinde, sandık var, figür var kolye var. Kolyeyi takmayacağız tabii de asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 İyi ya verilir o para içerik çok güzel çünkü, gerçi çıkana kadar UC3 oynıyamıcaz oda var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ya o çok düşündürüyor beni işte, ne zaman çıkacağı belli değil. Hani deseler 1 ay sonra şu gün gelecek, yine beklerim. Böyle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Valla ben explorer edition'u çok istiyodum, özellikle de o kutu için, ama dayanamadım aldım oyunu. En kötü şimdi oynar bitiririm, sonra gider explorer editionu alır elimdekini satarım. Ya da yapmam bilemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ya ben gidip alsam diyorum yarın, sonra battlefield 3 ile takasa versem. Explorer gelince de onu da alsam diyorum. Ama explorer şimdi 1 hafta sonra gelirse bu işlemi yaptıktan sonra param kalmayacak asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 abi trde en ucuz nerde suan fiyatlar 140 larda 150 lerde uçuyor sadece single oynicagım için çok para anasını satim ya 100-110 kabulum ama fazlası ziyan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 abi spotta en ucuz, o da 130TL 130TL gidip spottan alacağına 140TL'ye Sony Center'lardan alın. En azından resmi satış olarak kayda geçsin, Sony görsün oyuncu kitlesi var diye. Onun dışında Teknosa, D&R falan 160'a satıyor oyunu en ucuzu ve MANTIKLISI Sony Center'lar ki bende yarın gidip alacam bir tane sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 90 liraya gow 3 satabildiler gecen sene, simdi niye 140 oldu birden uc3? tamam doviz artti da bu kadar degil be. 110-120'ye falan kabuldum sony icin. yonetici kismi degisince sony turkiye yine eski tatava moduna dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 yeni yönetim gerçekten çok rezil, her toplantı da "biz kullanıcı dostuyuz, onları düşünüyoruz rerörerö" çekiyorlar ama icraatları hiç onu göstermiyor. Uncharted 3 için lansman partisi bile beceremediler yeteneksiz sefiller, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 uncharted 3'ün lansmanı van depremi yüzünden iptal edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 oyunun sonu çok iyidi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 iyi mi oyun yarın cıktıgımda şu caddedeki sony centerdan alayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 uncharted 1-2 arasındaki fark yok 2-3 arasında ama yine de bir uncharted olarak gayet süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ortalama kaç saat gameplay oyun çok güzel olsada 6-7 saat içinde 140 tl üzücü ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 güzel tabii ama bir batman'nin bıraktığı etki yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 8 saat falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 onu da merak ediyorum ya.ilk oyunu baya beğenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 suan ikisinden birini alma seçimi yapsak hangisi alınmalı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar