BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Revell said: ölüm tehlikesi atlattım kutuyu indirirken ama buldum :) 1 http://i54.tinypic.com/4hf9zs.png 2 http://i52.tinypic.com/np5isl.png satsana bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Bütün karakterlerin öne çıkmasını bekleyemezsiniz ki. Bu filmde de Sentinel ile aksiyon olarak Shockwave ön planda idi. Ironhide gibi bir robotun bile ömrü çok sürmedi, Starscream'den ne beklemeliyiz ki. Derin konu diyorsunuz. Çizgi filmlerinde de Deceptionlar yakıp yıkmaya, ele geçirmeye uğraşıyordu, Autobotlarda onları durdurmaya çalışıyordu. Filmdeki konudan bir farkı yok. Aşk filmi izlemedik sonuçta ( o niyetle giden varsa zaten diyecek birşey yok ). Önceki filmlerindeki gibi aile sahnelerini gereksiz uzun tutmamışlardı. Megan Fox gibi bir hatundan sonra oraya görsel olarak daha kötü bir kadın oyuncu getiremezlerdi. Gidip Victoria Secret'in en ünlü mankenini aldılar. Ha odun gibi oynadı ama hatunda hatundu yani diyecek birşey yok.. Ayrıntılara çok takılıyorsunuz. Tamam bir noktada önemli de ama her ayrıntıyı da eleştirmeye gerek yok. Bazı şeyler seyirciyi eğlendirmek amacıyla konmuştur. Megatron kendini vurmuş çöllere, kafasını örtmüş sanki güneş geçecek beynine. Takılmaya gerek yok güldük geçtik. Film genel olarak daha iyi olabilirdi ama Transformers serisine bakınca gayet iyi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 gene saçma sapan bi maykıl bay filmi.battle los angeles filminin transformers lı hali ama daha kötüsü işte.puanım 10 üzerinden max 5 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 orjinal çizgi filmlerin herhangi bir bölümü fersah fersah daha dolu senaryo olarak, orda bide en azından amerikan askerleri tarafından gözlerine ateş edilmiyor robotların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 jonq said: Gidip Victoria Secret'in en ünlü mankenini aldılar. Hass, Adriana Lima mı oynuyor? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 nesi en unlu onun ya, ben ilk defa gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Adriana paraları yetmemiştir. O kadarda değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ilk iki filmi de sevmemiştim, bu apayrı bişi olmuş. şu aşağıdaki yazdıklarım bir transformers fanı olarak yazıldığı için atar içerecektir. çok anlamsız ve saçma olmuş, film boyunca mantıksız olaylar gelişiyor. çok fazla plothole var, her yer açık ve eksik kaynıyor. boş boş baktım her sahnede. hani ilk filmden biliyorduk transformers (g1) efsanesiyle tamamen alakasız bir şeyler yapıyor olduklarını. ama kendi içiyle bile tutarsız olmuş. filmin yarısını "go go go" diyen marinelerle doldurmuşlar. hani maykıl beyin army-mania için transformersı alet ettiği bilinen bir şey de, demire boş boş ateş eden askerleri izlemek keyifli değildi. los angeles istilası vardı mesela, onda da güçlü uzaylılara karşı savaşıyorlardı, ama çatışma sahneleri burdakinden çok daha yoğun ve gerçekçiydi. burda sadece bişiler patlayıp duruyor. karakterlere ve dialoglara hiç eğilmemişler. x-men first classdaki karakter gelişiminden sonra burda bez bebek seyrediyormuşum gibi hissettim. şu yeni kız (carly) güzel değil bence, megan fox da çirkin geliyordu. herhalde patlak yüzlü kızları (victoria's secret kızları?) sevmediğimden öyle geliyor olabilir. ancak vücudu seksiymiş, cuk diye "patronun barbie benzeri sekreteri" imajına uymuş. ayrıca sanki filmdeki en "derin" karakter de carly olmuş. en azından megan fox'dan çok daha işe yaradı aksiyon sırasında. şu AAA saçmalığını kim icat ettiyse allah belasını versin. oyunlarda bol efekt sıfır gameplay sıfır senaryo yaparlar, AAA damgası koyunca 60 dolara satılır. bunda da bol efekt basıp 3 saate yayıyorlar. 3 saat yapmışlar. 3 saat ne ya? hayır lord of the rings'i 3 saat (3x3) izledik, çünkü 500 sayfalık (her bir kitap) bir hikayeyi bize sundular. bunda 500 sayfalık bi hikaye de yoktu ki ne 3 saati? sırf zaman dolsun diye boş boş sahneler eklemişler, gereksiz yere uzatmışlar felan. ama tabii filmde bazı ilginç şeyler yok değildi, onu da söylemiş olayım. rezalet değil sonuçta film. elbette güzel yerleri de var. ama sonuç olarak ortalama bir film çıkarmışlar, "cesur amerikan askerleri işbaşında" izlemiş olmuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 şu gerizekalı gibi karı koymasalarmıs filmede sırf donusen robotların savasını izleseydim adam gibi keske, transformers izlemeye gidiyom kardesim ben ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 en sonunda bende izledim sinemada ve beklentimi karşıladı :) bol görselli bir film işte ! optimus vurdukça yeah dedim. iron hide ölünce üzüldüm yani salak ayrıntılara film gurusu gibi takılmadım dolayısı ile eglendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 spoiler bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 allahın gerizekalısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 başlığı görünce yine tepem attı bak sinirlendim! ne mal film yaptılar! o hatunu da bi kaşık suda boğmak lazım mal ruhsuz mimiksiz kabiliyetisiz insan evladı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Eveeeeet bir başka LathspeLL ile sinema söyleşisine hoşgeldiniz. Filmi yeni izleyebildim. Ağzım açık izledim filmi, görselliğin dibine vurmuşlar. Kesinlikle son noktada adamlar. Baştan sona görsel şölen. Film gayet iyiydi. Vaat ettiği şeyi yerine getiriyor. Konuda bence oldukça iyi. Yani seriden 2. filmi çıkarırsanız 1. film ve 3. film harika. 2. filmin eksikliğini hissetmiyorsunuz zaten. Millet direk hater olmuş, baştan Transformers'ı sevmemeye yeminliler. Haters gonna hate durumu Transformers 3. için yapılacak en "cuk" gözlem". Film gayet iyi. Şimdi insanları bölen unsuru söyleyeyim: Bay'in abartılı, şaşalı anlatımı millete itici geliyor. Hikaye'nin biraz daha oturaklı kurulmasını istiyor izleyici. İzleyici derkende en iyi ayrımı şöyle yapabiliriz. Call of Duty kitlesi filme bayılır ama Battlefield 3 kitlesine batar bu olay. En iyi böyle açıklayabilirim filmin uzandığı kitle hakkında. Bahsettiğim "oturaklı olması istenilen" bölümler başta ki abartı anne-baba betimlemesinden başlıyor. Acaip uçuk resmedilen orta halli Amerikan ailesi olayı seyirciye çok "bariz" geliyor. Dikkat ederseniz filmin ortasından itibaren eser kalmıyor o cıvıklıktan. Başta ki 2 küçük robotumuz bile adam oluyor ve "respect" kazanıyor seyircinin gözünde. Michael Bay 2. filmin sorunlarının farkına varıp 3. filmde bunu ilk 15-20 dakkaya sınırlı tutmuş, filmin genelindende neredeyse kaldırmış. 2. filmde ki cıvıklık bütün filme hakimdi ve filmi kötü kılan yegane unsurdu. Bu filmin başlangıcında yer yer cıvık olmaya yöneliyor ama son anda duruyor. Mesela örnek vereyim: Başta da küçük robotun kızın "etek altı" olayına esprisi daha yumuşak olsa, olayı belden aşağıya çok indirmese o sahne göze batmaz ve 2. filmin hatasını tekrarlamaz. Sınırlı ama yinede var. İşte 3. filmi 2. filmden ayıran olayın başında bu cıvıklık yatıyor. Diğeride konuydu zaten oda 3. filmde iyi 2. filmde kötü. Bazı sahnelere hayran kaldım hatta filmin üzerine düşenden çok ötesinde bir kalite sunduğunu düşünüyorum yer yer. Alien Invasion kısmı çok çok iyiydi. Yani içinde Decepticon'lar yerine ciddi bir Alien hikayesi olsa millet ağzı açık izlerdi ama Decepticon olunca "oyuncak" oluyor izleyicinin gözünde. Yer yer epicleşti görsellik ve anlatım. Film gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesela abartılı karakter portresi Simmons'a uyuyor, aşırı gelmiyor. Onla sınırlanılabilirdi abartı olayı, ki bu filmde belli süreden sonra sırf o yükleniyor bu görevi. Negatif etmenlerden biride kızın değişmesi tabi. Megan Fox set kavgası ortaya çıkmasa, yeni kız beklentisi olmasa göze batmazdı diye düşünüyorum. Kız yer yer çirkin çıkmış zaten. Bir Megan değil. Oyunculuğuna laf gelmiş ama kötü değildi yani, gayette rahat oynamış ama dediğim gibi bu olayın arasında kaynıyor ve göze batıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 LathspeLL said: ... İzleyici derkende en iyi ayrımı şöyle yapabiliriz. Call of Duty kitlesi filme bayılır ama Battlefield 3 kitlesine batar bu olay. En iyi böyle açıklayabilirim filmin uzandığı kitle hakkında. ... ahahah yine bir lathspell şaheseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 LathspeLL said: Mesela abartılı karakter portresi Simmons'a uyuyor, aşırı gelmiyor. Onla sınırlanılabilirdi abartı olayı, ki bu filmde belli süreden sonra sırf o yükleniyor bu görevi. Negatif etmenlerden biride kızın değişmesi tabi. Megan Fox set kavgası ortaya çıkmasa, yeni kız beklentisi olmasa göze batmazdı diye düşünüyorum. Kız yer yer çirkin çıkmış zaten. Bir Megan değil. Oyunculuğuna laf gelmiş ama kötü değildi yani, gayette rahat oynamış ama dediğim gibi bu olayın arasında kaynıyor ve göze batıyor. rosie yalar yutar megan'ı. pirelli kızı, boru mu? üstelik memeleri de gerçek. uza erhan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 maxigenous said: LathspeLL said: ... İzleyici derkende en iyi ayrımı şöyle yapabiliriz. Call of Duty kitlesi filme bayılır ama Battlefield 3 kitlesine batar bu olay. En iyi böyle açıklayabilirim filmin uzandığı kitle hakkında. ... ahahah yine bir lathspell şaheseri. Beyin içeren mesajlar kaale alınıyor bu forumda :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ucunbiri said: rosie yalar yutar megan'ı. pirelli kızı, boru mu? üstelik memeleri de gerçek. uza erhan! Herşey meme değil :( kız bazı yerlerde korkuluk gibiydi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 filmdeki robot dövüş sahnelerinde ne oluyor anlasak daha iyi olurdu :) epic olan megatronun ilk sahnesi. bedevi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Daha geniş açıdan vermiş aksiyonu bay artık burda da anlaşılmıyorsa yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 megan gibi travesti değil en azından bu kız, aynı derece yeteneksizler gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 kız ördek dudak yaptıkça ağzına ağzına vurasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 abi yapmayın hatun 0 yetenek ama.baya güzel hatun.bunu beğenmezsek beğenicek hatun kalmıyor dunya üzeirnde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar