Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tears will flow! - aka Cataclysm Heroic QQ başlığı

scorch

Öne çıkan mesajlar

ozrukla bole betada 2 saatmi ne becellestim, tanklarin dogal dusmani direk boss eheuhu

sorun herzamanki gibi dps in tembellige kacip durdugu yeri sallamamasi, bunu en guzel wipe yedik bole ozruku 3-4 dk sololadim gebermeden o zaman farkettim (ki bide paladi ntankim, charge yok intercept yok, movement speed veren CD filan yok, sene 2010 hala amele gibi kosuyorum filan, warrior tank failliosa ozrukta chari silsin bi zahmet filan)

http://img843.imageshack.us/img843/5204/96678499.png

dps sekildeki gibi sag tarafta efendi efendi duruyor, soldaki trashi kesiyorsunuz

1 numarada bossu cevirip baslayin, ground slam gelince 2 ye gecin
bi sure sonra paralyze basicak, paralyze dan cikar cikmaz 3. numaraya depar atin, shatter gelir gelmez 1 numaradaki pozisyonunuza geri ksoturun ama charge iniz filan yoksa benim gibi %70 yolda cast etmeye baslicak ground slami, dps eger saga stacklendi ise onerilen gibi kafalarina cone u yemiycek

sonra tekrar 2 ye donun ve paralyze bekleyin

gerisi rinse&repeat direk, betada cozdukten sonra live de bir kere failladim oda dps bossun arkasinda alakasiz dolaniyordu, yediler kafaya ground slami eheuehu
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

(ki bide paladi ntankim, charge yok intercept yok, movement speed veren CD filan yok, sene 2010 hala amele gibi kosuyorum filan, warrior tank failliosa ozrukta chari silsin bi zahmet filan
hunharca güldüm. üzülerek hak verdim. boynum bükük oturdum. açım ve dondurma çekti canım. paladinlerin çilesi :(
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:

tunch said:

ilk valor puanımı da aldım mis gibi ^^

Heroicler bu tadda olursa , bi süre raide girmesek de olur. raid tadında boss fightların hepsi. üstüne 5 kişi olunca herkesin katkısı meydana çıkıyor.

tearları flow olanlara da hakaten hello kity falan oynasınlar. "azıcık" dikkat ettikten sonra hiç sorun yok.

10 gün sonra ilk valor puanını alıp böyle laf etmek çok ironik olmuş sanki.

ironiklik derecem elitliğiniz derecesinde olmadığından o :/

bilgi olsun , 2. denememdi . ilk dungeon SFK geldi , ilk bossta bile dps yetemedi. 2.si lost city oldu , rahat oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

murtyy said:

Biraz ben aglicam:D Druid olarak healliyen heroicleri bi delikanli varsa ciksin ortaya lutfen:D Beni de bi aydinlatsin dps ler dmg yemeye basladigi gibi imkansizliklar diyari en baba crit healim 34 k o da 5k mana nese varsa biri anlatsin bana da:D

druid healer paladin tank fire mage dps feral druid dps + randomdan kim gelirse dps.. hc achi'lerini denemeye basladik.. tutuluor yani öyle bile merak etme ;) brd 2. bossda biraz fazla dmage alıorz achili keserken onu yapamadk
Sosyal ağlarda paylaş

O değil şu ilk tierler bir alınsın itemler otursun falan 2-3 ay sonra cingan çıkaracak warlocklar o set bonuslar yüzünden.

Mavilerin kendilerinin ilk çıktığında "hareket ederken, pvpde, hede hödöde kullanmak için instant ability, rotasyonda kesinlikle yeri yok" diye tanımladığı büyüye 4set tier bonusu vermek......................
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...