applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 milletin bu kadar qq yapmasndaki sorun ne healerda ne tankda... dps cok vurdum duymaz oynuo.. 2-3 daha vurcam diye 20-30k dmage yiyo.. sen önce kurtar kendnini sora yaparsin dpsni.. helerla gerksiz yük binince oom mana oluyo healer noob oluyo laf yiyor fln filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 gangreni almıyoruz o zaman bundan sora leather loot da bana kalıyo, temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ozrukla bole betada 2 saatmi ne becellestim, tanklarin dogal dusmani direk boss eheuhu sorun herzamanki gibi dps in tembellige kacip durdugu yeri sallamamasi, bunu en guzel wipe yedik bole ozruku 3-4 dk sololadim gebermeden o zaman farkettim (ki bide paladi ntankim, charge yok intercept yok, movement speed veren CD filan yok, sene 2010 hala amele gibi kosuyorum filan, warrior tank failliosa ozrukta chari silsin bi zahmet filan) http://img843.imageshack.us/img843/5204/96678499.png dps sekildeki gibi sag tarafta efendi efendi duruyor, soldaki trashi kesiyorsunuz 1 numarada bossu cevirip baslayin, ground slam gelince 2 ye gecin bi sure sonra paralyze basicak, paralyze dan cikar cikmaz 3. numaraya depar atin, shatter gelir gelmez 1 numaradaki pozisyonunuza geri ksoturun ama charge iniz filan yoksa benim gibi %70 yolda cast etmeye baslicak ground slami, dps eger saga stacklendi ise onerilen gibi kafalarina cone u yemiycek sonra tekrar 2 ye donun ve paralyze bekleyin gerisi rinse&repeat direk, betada cozdukten sonra live de bir kere failladim oda dps bossun arkasinda alakasiz dolaniyordu, yediler kafaya ground slami eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ozruk'la işim kalmadı zaten, trinketi de aldım, ooh byebye heroicler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ozaman normal şartlarda dps in hiç mi dmg almaması gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Belli fightlar var öyle, dps'in hiç damage almaması gerektiği. Slabhide mı ne mesela, tamamen dps'in sorumluluğunda olan bi fight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 lan hanginiz 4chan a koydu su resmi asfdafdsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Viktor said: (ki bide paladi ntankim, charge yok intercept yok, movement speed veren CD filan yok, sene 2010 hala amele gibi kosuyorum filan, warrior tank failliosa ozrukta chari silsin bi zahmet filanhunharca güldüm. üzülerek hak verdim. boynum bükük oturdum. açım ve dondurma çekti canım. paladinlerin çilesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Pyro said: tunch said: ilk valor puanımı da aldım mis gibi ^^ Heroicler bu tadda olursa , bi süre raide girmesek de olur. raid tadında boss fightların hepsi. üstüne 5 kişi olunca herkesin katkısı meydana çıkıyor. tearları flow olanlara da hakaten hello kity falan oynasınlar. "azıcık" dikkat ettikten sonra hiç sorun yok. 10 gün sonra ilk valor puanını alıp böyle laf etmek çok ironik olmuş sanki. ironiklik derecem elitliğiniz derecesinde olmadığından o :/ bilgi olsun , 2. denememdi . ilk dungeon SFK geldi , ilk bossta bile dps yetemedi. 2.si lost city oldu , rahat oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Biraz ben aglicam:D Druid olarak healliyen heroicleri bi delikanli varsa ciksin ortaya lutfen:D Beni de bi aydinlatsin dps ler dmg yemeye basladigi gibi imkansizliklar diyari en baba crit healim 34 k o da 5k mana nese varsa biri anlatsin bana da:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ozrukta bossun arka tarafına doğru kaçabilir tanklar orasıda güvenli hemde daha rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 murtyy said: Biraz ben aglicam:D Druid olarak healliyen heroicleri bi delikanli varsa ciksin ortaya lutfen:D Beni de bi aydinlatsin dps ler dmg yemeye basladigi gibi imkansizliklar diyari en baba crit healim 34 k o da 5k mana nese varsa biri anlatsin bana da:D druid healer paladin tank fire mage dps feral druid dps + randomdan kim gelirse dps.. hc achi'lerini denemeye basladik.. tutuluor yani öyle bile merak etme ;) brd 2. bossda biraz fazla dmage alıorz achili keserken onu yapamadk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ben yaptım o 2. bossu ya, hatta offspec healladım o kadar da zor değil yani hehe ama biraz gear isteyen achievmentlar var 1 ay sonra falan rahat yapılır hepsi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 abi ahahahaahah. mmo'daki resme yarıldım sdfkljasld http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/december/dailyblink5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 daha once soylemistim, tekrar ediyorum, mage wowun annesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 wotlkta 10 küsür milyon wow kullanıcısından 1 tanesi bile "bu heroicler niye bu kadar kolay" demeseydi, blizzard yine bunu yapardı çünkü adamların işi yenilik yapıp olumlu veya olumsuz yorumlarla gündemde kalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 TheRiverBelow said: abi ahahahaahah. mmo'daki resme yarıldım sdfkljasld of öldüm naıuhdauhduahduha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 abi.. yeni gördüm resmi. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 uhauda ya baktıkça gülüyorum yok böle bişi, "the daily blink" rolf asdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 O değil şu ilk tierler bir alınsın itemler otursun falan 2-3 ay sonra cingan çıkaracak warlocklar o set bonuslar yüzünden. Mavilerin kendilerinin ilk çıktığında "hareket ederken, pvpde, hede hödöde kullanmak için instant ability, rotasyonda kesinlikle yeri yok" diye tanımladığı büyüye 4set tier bonusu vermek...................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 O bonus şaka gibi, ben 4 parça kullanmayacağım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 http://www.thedailyblink.com/comics/2010-04-02-041.jpg truth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 without mirror image, i wouldnt have friends aıuahuahdua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 nerf gelmis beyler ! The Crystal Shards creatures in the Corborus encounter are now level 86, down from 88. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 http://www.thedailyblink.com/comics/2010-05-28-063.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar