Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Dönüpte geriye baktigimde bir avuc oyun oynamisim hayatim boyunca. Hatta yazim sizde görün; == PC == Age of Empires Ultima Online(bagimlilik derecesinde) Diablo Alien vs Predators Sims SimCity World of Warcraft(bagimlilik derecesinde) == Konsol == Resident evil Tomb Raider God of Wars Su an oynayabilecegim hic birsey bulamiyorum. Belki tavsiye edersiniz de dener begenirim. Simdiden tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mount&Blade Call of duty Modern Warfare I-II Civ Kotor I-II Mass Effect I MineCraft Titan Quest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 en kolay yolu ign, gamespot gibi sitelere girip klasikleşmiş oyunlardan başlamak. 1998-1999 dönemi oyunlardan başlayabilirsin. oyun tarzı olarak ne oynamayı seviyorsun çok anlaşılmıyor, ama oynadıkça sevdiğin tarz ortaya çıkar. mesela grim fandango, escape from monkey island oynarsın, sevdiysen demek ki adventure sevebiliten var demektir gibi gibi. tabi klasik olmamış, ama klasik olacak derecede iyi olan oyunlar da oluyor. onları da forumlardan, ya da gameplay video tavsiyelerinden bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Marveloth said: Dönüpte geriye baktigimde bir avuc oyun oynamisim hayatim boyunca. Hatta yazim sizde görün; == PC == Age of Empires Ultima Online(bagimlilik derecesinde) Diablo Alien vs Predators Sims SimCity World of Warcraft(bagimlilik derecesinde) == Konsol == Resident evil Tomb Raider God of Wars Su an oynayabilecegim hic birsey bulamiyorum. Belki tavsiye edersiniz de dener begenirim. Simdiden tesekkürler. aboo amma az oyun oynamışsın. git mutlaka Starcraft serisi (1,2, ek paketleri) Vampire: The Masquerade - Redemption Vampire: The Masquerade - Bloodlines Planescape: Torment Age Of Empires II Sanitarium Warcraft 3 Monkey Island Serisi tümden (1,2,3, Tales dahil ama 4 hariç) Jedi Knight II: Jedi Outcast Jedi Knight: Jedi Academy Knights Of The Old Republic Baldur's Gate serisi (1-2 ve ek paketleri) Duke Nukem 3D (hrp var onu yükleyip de oynayabilirsin) Dungeon Keeper Grand Theft Auto IV Half-Life 1,2, Episodes Max Payne 2 Fallout 1,2 bunları oyna sevmesen de oyna, kendini zorla çok güzel oyunlar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Dota, Heroes of Newerth, League Of Legends. Birde eskilere gidiyorsak yazılmış bayağı biraz da benden olsun: Little Big Adventure : Twinsen Odyssey Populous : The Beginning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ulan ne güzel adam adeta tabula rasa. bence yanlış yapıyon hazır şu kıvamdayken git meslek edin, gitar çal bişiy yap. piyano öğren. dans kursuna falan git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 DUNE 3000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Freespace 2 oyna. Gelmiş geçmiş en iyi pc oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bone said: aboo amma az oyun oynamışsın. git mutlaka Starcraft serisi (1,2, ek paketleri) Vampire: The Masquerade - Redemption Vampire: The Masquerade - Bloodlines Planescape: Torment Age Of Empires II Sanitarium Warcraft 3 Monkey Island Serisi tümden (1,2,3, Tales dahil ama 4 hariç) Jedi Knight II: Jedi Outcast Jedi Knight: Jedi Academy Knights Of The Old Republic Baldur's Gate serisi (1-2 ve ek paketleri) Duke Nukem 3D (hrp var onu yükleyip de oynayabilirsin) Dungeon Keeper Grand Theft Auto IV Half-Life 1,2, Episodes Max Payne 2 Fallout 1,2 bunları oyna sevmesen de oyna, kendini zorla çok güzel oyunlar çünkü Arkadaslar sanirim yanlis bilgi verdim size. Kendi listemdeki oyunlar severek ve zenk alarak oynadiklarim. Su yukaridaki listedeki oyunlarin da neredeyse tamamini denedim. Son 1-2 senedir piyasaya cikmis ama benim oynamadigim oyunlardan tavsiye istemistim. wow'dan kafami kaldirmadim bu yaz sonuna kadar. Pardons ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bu yazdıklarımdan zevk almadıysan oyun yok sana (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 LoL'a gir. HoN'a gir. MobA oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Starcraft2'yi deniyim diye düsünüyorum. Protos'la oynarken baya zevk almistim. Ama bu tür strateji oyunlarinda sabirsiz oluyorum ve sifre kullaniyorum. Amacindan sasiyo oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Kaede said: Freespace 2 oyna. Gelmiş geçmiş en iyi pc oyunu DIVE! DIVE! DIVE! HIT YOUR BURNERS PILOT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 -Deno- said: en kolay yolu ign, gamespot gibi sitelere girip klasikleşmiş oyunlardan başlamak. 1998-1999 dönemi oyunlardan başlayabilirsin. oyun tarzı olarak ne oynamayı seviyorsun çok anlaşılmıyor, ama oynadıkça sevdiğin tarz ortaya çıkar. mesela grim fandango, escape from monkey island oynarsın, sevdiysen demek ki adventure sevebiliten var demektir gibi gibi. tabi klasik olmamış, ama klasik olacak derecede iyi olan oyunlar da oluyor. onları da forumlardan, ya da gameplay video tavsiyelerinden bulursun.şaka mı bu? Adam oyun tavsiyesi istemiş oyun tarihini baştan yazıcam dememiş Tavsiyeye gel hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Marveloth said: Starcraft2'yi deniyim diye düsünüyorum. Protos'la oynarken baya zevk almistim. Ama bu tür strateji oyunlarinda sabirsiz oluyorum ve sifre kullaniyorum. Amacindan sasiyo oyun. şifresiz oyna. bir şekilde bitiyor oyun. darksiders oynamadıysan mutlaka bir kere bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Dragon Age oynayabilirsin, Mafia 2 var bi de tabi güzel yapmış adamlar, Mass Effect 1-2 var. Yeter bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 eski oyun isteseydin thief serisi süper dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bağımlılık derecesinde UO ve WOW oynadıktan sonra normaldir ömrün boyunca topu-topu bir avuç oyun oynamış olman... Aynı hissiyata bende yakalanmıştım bir dönem. Hatta MMORPG türü oyunları bırakıp tamamen single takılmayı denedim ama beceremedim. !) Dragon Age: Origins & Awakening !) Call of Juarez: Bound in Blood !) Batman: Arkham Asylum !) Dead Space !) Mirror's Edge !) Bioshock !) Lost Planet Sanırım bu oyunlar sana uzun bir süre yeter. :) Hepsini keyif alarak oynadım... Bu arada grafiklere aldırmıyorsan, rpg türünü seviyor & tercih ediyorsan; !) Fable (Legendary) !) Titan Quest !) Icewind Dale & ID II !) Demon Stone gibi eski oyunlara da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bu arada RPG diye ID ve ID2 gibi crpgnin sadece CPG kısmın barındırıp roleplay kısmını biraz salmış bir oyunu tavsiye etmek abes. Den Stone zaten cok cakma bir konsoldan cevirme, oynancaksa konsolda oynanması lazım. Sana 1 adet Planescape Torment yazdım RPG icin. MMO icin Eve Online yazdım. Diablo cinsi oyun olarakta Titan Questle Torchlight arasında kaldımda, Torchligh + Modlar seni keser diyorum. Mirror's Edge iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bence cata aldı ve artık onun için bu post'un hiç bir önemi yok .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 cata rulzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 çok özeniyorum abi. tekrar başlamamak için zor tutuyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Questler bitirdi beni cok zevkli olmus... naga chainlerini oynadgn yerler fln beni benden aldi.. naga gelsin istiorum :D yeni dungeonlar zaten cok hos tasarlanms her biri ayri güzel olmus.. (gerkli gaz verilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar