arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 BiTcH_oFBaT said: Bjk topicinde bjkli olmayan kisiler hakem hakem diye aglamis :( Alıştık artık hele takım biraz toparlanınca QQ'dan sel oldu buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ha uzatma olayına ben deyinicem aynı geçen hafta olduğu gibi 1 dk uzatmayı uzatan hakem, bu hafta uzatmadı ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Red said: toggie said: Red said: aktiftablet said: Konusarak tepkiye kaer veriomiyo kufur vs yoks. Alkislamak kart. Kural bu neyi tartisiyosunuz? kural buyla alakası yok işte.sarı kart hareketine kart verilmiyor mesela cogu zaman.bazısı veriyor olay tamamen o anki duruma göre. volkan eğer uzun alıslasa tamam dicem ama anlık şeyler bunlar bulent korkmazdan bu yana alkışa kart verilmedi.bi ara sarı kart hareketi modaydı.delgadodan sora o da azaldı yani kim ne derse desin.volkan şeni hiçte sevmem kırmızı kartı hakeden bir adam.fakat şu karar ağır bana göre.gergin maç ortamı bunlar.hakemler herşeyi kitaba göre yapmıyor.insiyatif meselesi ya nasıl sallıyosun, kac tane adam atıldıgını gordum alkıstan. korkmaz'dan sonra ilk falan degil. saniye mi tutacak hakem ne kadar surdu alkısı diye? sarı kartı yedin alkıs yapmayacaksın iste bu kadar basit. engel olamıyosan kendine ye kırmızıyı kurtul. kaç tane adam gördün.örnek ver ki bizde bilelim.bank asyada falan mı nerde ?. şimdi hakemler kafasına eserse veriyor.hangisi dogru verenler mi vermeyenler mi? anlık hareketlere genelde vermiyende çok.kural falan hikaye.sonuçta belli başlı kurallar harici genelde hakemin insiyatif kullanması gerekiyor.cocuk oyunu değil bu ona kart buna kart. bu tarz 1 saniyelik zararsız tepkilere gelene kadar bir sürü itiraz şekli var abartı kaçan.oyun böyle gerildiği zamanlar çok aşırı tepkiler oluyor.hakem hepsine kart versin o zaman. hakem futbolcu tepkilerini ayırt edemicekse hakem olmasın ne biliyim ben kim gordu, cetelesini mi tutucam onun? sanki bulent'in atıldıgı mactan bugune kadar hic mac kacırmadın da kimse gormedi diyosun. sarı karttan sonra alkıslayıp da atılmayan adam gormedim ben. genelde hakemlerin hepsi bu harekette kırmızıyı cıkartıyor. sarı kart isteyen futbolculara da genelde kart cıkıyor. ya hic cıkmayacak kart ya da hepsinde cıkacak. ikisinin ortası yok, anlık hareketmiş de bir anlık tepkiymis de, geciniz efendim. zaten bir futbolcunun pozisyon geregi dısında kart goruyorsa bu ani tepkiden oluyor %90. kendini tutamayanın cezası da karttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Llama said: ha uzatma olayına ben deyinicem aynı geçen hafta olduğu gibi 1 dk uzatmayı uzatan hakem, bu hafta uzatmadı ilginç 1 hafta gecmiyor ki Lama hakemden dert yanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 toggie güzel özetlemiş, alkışlamayacaksın sarıyı veya hakemin kararları yoksa yersin kartı yine, yedi de zaten, ortası yok bunun bjkli fbli, gsli farketmez, hepsine verceksin kartı.Guti yere vurmuşsa ona da vericeksin, Ozan ipek tartaklamışsa ona da vericeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://img198.imageshack.us/img198/9284/92545873.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 İbrahim çok komik adam ya, soldan geliyor hızla önündeki adamı çalımlamaya çalışıyor, top taca çıkıyor, kamera ibrahimi gösteriyor. Adamın suratında bir sinir sinir, dişlerini gösteriyor haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 EZ DİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 motorda yazdım ilk kımı da, hakem iyi filan değildi. kırmızı karttaki 2 kartta doğruydu. hakem 2 taraf içinde garipti bu arada. bursa bu işte. boş kale ve direk dışında pozisyonları yok. eze eze yendik. küfür olayına gelince, baya içinde ukte olmuş fizban be :( İnönü'de küfür her zaman böyle değil. Her stadda olduğu kadar. Ama bugünden sonra kesinlikle ceza almalıyız. Abarttılar. Hoş bursalılarda kaşındı. ilk yaptıkları tezaruhat ana avrat sövmek oldu. Kaşıyanı kaşıdılar işte. Doğru yalnış o kısmı ayrı bir olay. necip bugün çok iyiydi. Tabata girince takımın ritmi bozuldu. TV de bazı şeyler gözükmüyor ama Volkan'ın triplerinden sonra Mutlu klubeden fırladı gir içeri edasıyla. baya kızdı. Volkan Şenci olan ben bugünden sonra 2 kere düşüncem sanırsam haha ilk yarı bittiğinde soyunma odasına girerken Ertuğrul takımı ayağa kaldır gibi bir tezaruhat yaptı kapalı, o da önündeki hakemleri gösterdi napiim der gibi, süperdi o an haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Llama said: http://img198.imageshack.us/img198/9284/92545873.jpg cok iyiydi deliiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kırmızı kart ama o. `kurallara` göre bkz, http://www.sporxtv.com/futbol/dunya/sahaya-girdi-tekmeyi-yediSXTVQ18660SXQ?ref=VDGEI9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 olabilecek en saçma kırmızı kart kuralı sanırsam. bizim maçta güvenlik resmen uyudu. kimse durdurmaya girmedi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Masquerade said: kırmızı kart ama o. `kurallara` göre bkz, http://www.sporxtv.com/futbol/dunya/sahaya-girdi-tekmeyi-yediSXTVQ18660SXQ?ref=VDGEI9 emin değilim kırmızı kart olduğuna, zamanında biz chelseayla maç yaparken de öyle bi pkk'lıyı indirmişti chelsea kaptanı weiss o kart görmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Llama said: http://img198.imageshack.us/img198/9284/92545873.jpg ahahaha deli ibo seviyoruz seni reissz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dusuremedi ama ben tekmeyi cakıp yuzustu yere yapıstırmasını bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 durduk yere sergene sinir yaptım nooooldu guti sıkıntı mı yaptı sende sergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ne diyo yine :) sıkıntı varmiymiş takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Cimbomlular yanlış topik... Hooop aloooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 1 hafta içinde samiyen de Gs yi , sofya da cska yı , inönüde bursayı yeniyorsan ; tebriği hakediyorsun demektir... Helal olsun futbolcu ve teknik direktöre.. kolay iş değil bu 3 maçtan 9 puanı bu kadar eksikle çıkarmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 gördüğüm en çirkef taraftar bursasporun lan. adamların gol yemesi umurlarında değildi ki onlar için olay şuydu : "ah bir gol yesek de rahat rahat adam dövmek için sebebimiz olsa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bursada maça gittiğimde dikkatimi çok çekmişti Bursaspor taraftarının maçla alakasızlığı. Tribünde tartıştıkları maçla alakasız, futbol mantıkları çok acayip, maçla ilgileri var mı yok mu belli değil, pozisyon olur ilgilenmezler alakasız bir şey olur tepkilerine anlam veremezsin, maç biraz sıkıntıya düşünce napcaklarını şaşırırlar vs.. Niye geldiklerini de tam anlamamıştım.. İlginç bir topluluktu. Bilmiyorum o gün benim bulunduğum bölgeye mi öyle denk geldi, ben mi öyle bir yere denk geldim ama aklımda yer etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ellerine sağlık çarşının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 suBzer0 said: 1 hafta içinde samiyen de Gs yi , sofya da cska yı , inönüde bursayı yeniyorsan ; tebriği hakediyorsun demektir... Helal olsun futbolcu ve teknik direktöre.. kolay iş değil bu 3 maçtan 9 puanı bu kadar eksikle çıkarmak.. 28 Kasım Samiyende GS'yi yeniyorsun, 2 Aralık Sofyada CSKA'yı yeniyorsun, 5 Aralık Evinde Bursayı yeniyorsun, ee helal olsun demek de lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Holosko yine sağda, yine aktif bir Holosko, Holosko'nun yeri sol değil, iki maçta üst üste bunu gösterdi adam. Umarım Schuster solda ısrar etmez onunla ve adamı kazanırız tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 BiTcH_oFBaT said: motorda yazdım ilk kımı da, hakem iyi filan değildi. kırmızı karttaki 2 kartta doğruydu. hakem 2 taraf içinde garipti bu arada. bursa bu işte. boş kale ve direk dışında pozisyonları yok. eze eze yendik. küfür olayına gelince, baya içinde ukte olmuş fizban be :( İnönü'de küfür her zaman böyle değil. Her stadda olduğu kadar. Ama bugünden sonra kesinlikle ceza almalıyız. Abarttılar. Hoş bursalılarda kaşındı. ilk yaptıkları tezaruhat ana avrat sövmek oldu. Kaşıyanı kaşıdılar işte. Doğru yalnış o kısmı ayrı bir olay. necip bugün çok iyiydi. Tabata girince takımın ritmi bozuldu. TV de bazı şeyler gözükmüyor ama Volkan'ın triplerinden sonra Mutlu klubeden fırladı gir içeri edasıyla. baya kızdı. Volkan Şenci olan ben bugünden sonra 2 kere düşüncem sanırsam haha ilk yarı bittiğinde soyunma odasına girerken Ertuğrul takımı ayağa kaldır gibi bir tezaruhat yaptı kapalı, o da önündeki hakemleri gösterdi napiim der gibi, süperdi o an haha 32. haftaya dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar