Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STL: Beşiktaş jk - Bursa | 05 Aralık 2010-14:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Red said:

toggie said:

Red said:

aktiftablet said:

Konusarak tepkiye kaer veriomiyo kufur vs yoks. Alkislamak kart. Kural bu neyi tartisiyosunuz?

kural buyla alakası yok işte.sarı kart hareketine kart verilmiyor mesela cogu zaman.bazısı veriyor olay tamamen o anki duruma göre.

volkan eğer uzun alıslasa tamam dicem ama anlık şeyler bunlar

bulent korkmazdan bu yana alkışa kart verilmedi.bi ara sarı kart hareketi modaydı.delgadodan sora o da azaldı

yani kim ne derse desin.volkan şeni hiçte sevmem kırmızı kartı hakeden bir adam.fakat şu karar ağır bana göre.gergin maç ortamı bunlar.hakemler herşeyi kitaba göre yapmıyor.insiyatif meselesi

ya nasıl sallıyosun, kac tane adam atıldıgını gordum alkıstan. korkmaz'dan sonra ilk falan degil. saniye mi tutacak hakem ne kadar surdu alkısı diye? sarı kartı yedin alkıs yapmayacaksın iste bu kadar basit. engel olamıyosan kendine ye kırmızıyı kurtul.

kaç tane adam gördün.örnek ver ki bizde bilelim.bank asyada falan mı nerde ?.

şimdi hakemler kafasına eserse veriyor.hangisi dogru verenler mi vermeyenler mi? anlık hareketlere genelde vermiyende çok.kural falan hikaye.sonuçta belli başlı kurallar harici genelde hakemin insiyatif kullanması gerekiyor.cocuk oyunu değil bu ona kart buna kart.

bu tarz 1 saniyelik zararsız tepkilere gelene kadar bir sürü itiraz şekli var abartı kaçan.oyun böyle gerildiği zamanlar çok aşırı tepkiler oluyor.hakem hepsine kart versin o zaman.

hakem futbolcu tepkilerini ayırt edemicekse hakem olmasın

ne biliyim ben kim gordu, cetelesini mi tutucam onun? sanki bulent'in atıldıgı mactan bugune kadar hic mac kacırmadın da kimse gormedi diyosun. sarı karttan sonra alkıslayıp da atılmayan adam gormedim ben. genelde hakemlerin hepsi bu harekette kırmızıyı cıkartıyor. sarı kart isteyen futbolculara da genelde kart cıkıyor. ya hic cıkmayacak kart ya da hepsinde cıkacak. ikisinin ortası yok, anlık hareketmiş de bir anlık tepkiymis de, geciniz efendim. zaten bir futbolcunun pozisyon geregi dısında kart goruyorsa bu ani tepkiden oluyor %90. kendini tutamayanın cezası da karttır.
Sosyal ağlarda paylaş

motorda yazdım ilk kımı da,

hakem iyi filan değildi. kırmızı karttaki 2 kartta doğruydu. hakem 2 taraf içinde garipti bu arada.

bursa bu işte. boş kale ve direk dışında pozisyonları yok. eze eze yendik.

küfür olayına gelince, baya içinde ukte olmuş fizban be :( İnönü'de küfür her zaman böyle değil. Her stadda olduğu kadar. Ama bugünden sonra kesinlikle ceza almalıyız. Abarttılar. Hoş bursalılarda kaşındı. ilk yaptıkları tezaruhat ana avrat sövmek oldu. Kaşıyanı kaşıdılar işte. Doğru yalnış o kısmı ayrı bir olay.

necip bugün çok iyiydi. Tabata girince takımın ritmi bozuldu.

TV de bazı şeyler gözükmüyor ama Volkan'ın triplerinden sonra Mutlu klubeden fırladı gir içeri edasıyla. baya kızdı. Volkan Şenci olan ben bugünden sonra 2 kere düşüncem sanırsam haha

ilk yarı bittiğinde soyunma odasına girerken Ertuğrul takımı ayağa kaldır gibi bir tezaruhat yaptı kapalı, o da önündeki hakemleri gösterdi napiim der gibi, süperdi o an haha
Sosyal ağlarda paylaş

Bursada maça gittiğimde dikkatimi çok çekmişti Bursaspor taraftarının maçla alakasızlığı. Tribünde tartıştıkları maçla alakasız, futbol mantıkları çok acayip, maçla ilgileri var mı yok mu belli değil, pozisyon olur ilgilenmezler alakasız bir şey olur tepkilerine anlam veremezsin, maç biraz sıkıntıya düşünce napcaklarını şaşırırlar vs.. Niye geldiklerini de tam anlamamıştım.. İlginç bir topluluktu. Bilmiyorum o gün benim bulunduğum bölgeye mi öyle denk geldi, ben mi öyle bir yere denk geldim ama aklımda yer etmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

1 hafta içinde samiyen de Gs yi , sofya da cska yı , inönüde bursayı yeniyorsan ; tebriği hakediyorsun demektir... Helal olsun futbolcu ve teknik direktöre.. kolay iş değil bu 3 maçtan 9 puanı bu kadar eksikle çıkarmak..

28 Kasım Samiyende GS'yi yeniyorsun,
2 Aralık Sofyada CSKA'yı yeniyorsun,
5 Aralık Evinde Bursayı yeniyorsun,

ee helal olsun demek de lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

motorda yazdım ilk kımı da,

hakem iyi filan değildi. kırmızı karttaki 2 kartta doğruydu. hakem 2 taraf içinde garipti bu arada.

bursa bu işte. boş kale ve direk dışında pozisyonları yok. eze eze yendik.

küfür olayına gelince, baya içinde ukte olmuş fizban be :( İnönü'de küfür her zaman böyle değil. Her stadda olduğu kadar. Ama bugünden sonra kesinlikle ceza almalıyız. Abarttılar. Hoş bursalılarda kaşındı. ilk yaptıkları tezaruhat ana avrat sövmek oldu. Kaşıyanı kaşıdılar işte. Doğru yalnış o kısmı ayrı bir olay.

necip bugün çok iyiydi. Tabata girince takımın ritmi bozuldu.

TV de bazı şeyler gözükmüyor ama Volkan'ın triplerinden sonra Mutlu klubeden fırladı gir içeri edasıyla. baya kızdı. Volkan Şenci olan ben bugünden sonra 2 kere düşüncem sanırsam haha

ilk yarı bittiğinde soyunma odasına girerken Ertuğrul takımı ayağa kaldır gibi bir tezaruhat yaptı kapalı, o da önündeki hakemleri gösterdi napiim der gibi, süperdi o an haha

32. haftaya dikkat.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...