Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 haber burada ben de bikaç alıntı koyayım buraya, yorumsuz bırakıyorum... said: Şimdi bir site var, kasıp kavuruyor ortalığı. İnternetin gücünün tahminlerimizden fazla olduğu şimdi anlaşılıyor said: Ben hep söylüyorum; internet hayatımızın en önemli aracı haline gelecek. Şimdi bakın bir tane site var, kasıp kavuruyor ortalığı... ve favorim said: Türkiye'nin altyapısı muazzam deniyor. Geçin bunları. Trafik yok arkadaşım trafik... 2003 yılında tek yollar vardı, trafik tıkanmıyordu. Şimdi çift yollar var, trafik yaşıyoruz. Bilişim trafiği bir hızlansın, sonra sen mükemmel altyapıyı gör. Ne hale geliyor? Hiç kıpırdayamazsın. Onun için yolları açmaya devam...Paralıya, parasıza, herkese erişim otoyolunu götüreceğiz... Buraya yol lazım. Şimdi fiyaka yapıyoruz. 'Diyarbakır'daki hızımız Paris'ten 4 kat fazla.' Fazla da trafik ne? Kullanım oranı ne? Ona bakmamız lazım. Aynı hacme ulaşsak aynı hızda mı olacağız? Olacaksak eyvallah, o zaman fark yapmış oluruz. Bugünkü konumu bir veri kabul edip, altyapı filan diye hava yapmaya lüzum yok. Bugün için iyi ama iki sene sonra iyi değil. İki sene bile sürmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Turkcell reklamına göndermede haksız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ona bişey demiyorum. anlatış şekline bakınca ne kadar bilgisi var, olaya ne kadar hakim, görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 adam bakan yav bu işin teknisyeni değil, siyasetçi sonunda. ikinci alıntıdaki görüşlerine katılıyorum şahsen. bu kadar anlayıp düşünmesi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ulastirma ve iletisim bakanliklari birbirinden ayrilip, ikisininde basina konudan anlayan birileri getirilmeli bence. Sirf bu baslikta yapilan alintilardan degil, yasaklanan siteler vs. ile ilgili soylediklerinden de bu adamin iletisimden pek anlamadigi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 said: ''Mesela iki gün önce tarihi Haydarpaşa Garı'nda bir yangın çıktı. 100 yıllık bir tarih mirasımızı çok titiz, yerinde müdahalelerle büyük felaketten kurtardık. Ama bakıyoruz bu paylaşım sitelerine, o kadar seri, o kadar hayal gücü geniş haberler üretiliyor ki bunlara yetişme şansımız yok. Akla hayale gelmeyen yorumlar. Adamlar bunlar tartışılmasın konuşulmasın istiyor, herkesin söylenenlere inanmasını, fikir yürütmemesini istiyor. Düpedüz terbiyesizlik. İnternet bencec o boşluğu yaratmıyor, aksine siyasetçilerin ve türevlerinin insanları güdülemesini, diğer toplumlara yabancılaştırmasını, sıradan insanların bilmedikleri açıklarla haksız yarar sağlamalarını engelliyor. Bugün Türkiye'de 1 milyon kişi interneti bilinçli olarak kullanabiliyor belki, Nüfusun 1/70'i, geri kalan kısım yine kendi küçük dünyasında kıvranıyor. Eğer interneti bilinçli kullanan insan sayısı %1.5 falan değil de %40 olsaydı, çok daha farklı bir ülkede, çok farklı bir hükümet tarafından daha şeffaf yönetiliyor olacaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hah, gomtanım anladı demek istediğimi. bakan kesinlikle yetersiz, o ayrı. belki hakim olduğu kadarıyla işini yapıyor. ama avustralya'dan bi örnek mesela, adamın ünvana gel : Minister for Broadband, Communications and the Digital Economy gidin demeçlerini bi okuyun arkadaşın. @deadwol orası apayrı bi rezillik zaten. "AHA BİZ BURAYI GÖRMEMİŞİZ LAN?! OLM KAÇIYO BİLGİ HUOP TUTUN LAN ESKİSİ GİBİ İŞ YAPAMIYOZ" diyo adeta. Diğer yandan başka haberlere göre de başbakanın abdesti namazı falan tammış, ondan internetteki bilgilere, dikkat edin belge demiyorum, bilgi diyorum, riayet etmememiz gerekiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 "bakın internet için en önemli şey, teldir.. bakın size kablo diyorum, verin kabloları ucuca ekleyelim diyorum" gibi bi açıklama olmuş ama bu.. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Komutan said: Ulastirma ve iletisim bakanliklari birbirinden ayrilip, ikisininde basina konudan anlayan birileri getirilmeli bence. Sirf bu baslikta yapilan alintilardan degil, yasaklanan siteler vs. ile ilgili soylediklerinden de bu adamin iletisimden pek anlamadigi belli. ulaştırma bakanına teknoloji yönetmenliği verilir mi ya. ne saçma bir şey. adam gidip yol yapsın, tren yapsın, uçaklarla ilgilensin. böyle bir adama sen internet soruyorsun. hatırladığım kadarıyla bir ulaştırma bakanı "hızınızı 1mbit'e çıkardık, artık 1539bilmemkaç mp3 indirebilirsiniz" gibi bir laf etmişti. o ne be. internet=mp3 indirmekmiş felan. başka iş için gerekmiyor hızlı internet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Turkcell göndermesi haksız, gayette güzel altyapısı. 2 sene sonra zaten LTE gelir, ondan sonra sen uçan araba yapsan yetişemessin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ahmedinejad said: adam bakan yav bu işin teknisyeni değil, siyasetçi sonunda. ikinci alıntıdaki görüşlerine katılıyorum şahsen. bu kadar anlayıp düşünmesi yeter. zaten teknisyen gibi konusmasini kimse beklemiyor ki. konunun temellerini ogrense yeter. 5-6 sayfalik internet nedir, internet baglantisi nedir anlatan kitapciklardan bir tanesini adrese postalamak lazim sevabina. ha bunlari herkesin bilmesine de gerek yok ama yaptigin is ile ilgili seyleri bilmemek ayip biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Suark said: Turkcell göndermesi haksız, gayette güzel altyapısı. 2 sene sonra zaten LTE gelir, ondan sonra sen uçan araba yapsan yetişemessin :) Olay o değil abi, olay benimki Paris in bilmem kaç katı demesi. Sen de en az benim kadar iyi biliyorsun 2g ile 3g arasındaki kullanım farkını Türkiye de. Yoksa altyapı tabii iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ahmedinejad said: adam bakan yav bu işin teknisyeni değil, siyasetçi sonunda. ikinci alıntıdaki görüşlerine katılıyorum şahsen. bu kadar anlayıp düşünmesi yeter. Gözüm kapalı destekliyorum bu adamları, ne söyleseler, ne yapsalar arkalarındayım demişsin. Bir grup var, bu adamlar ne yaparsa yapsın kabul etmez, sen de o grubun tam tersisin. Ne olursa olsun, bu adamlar tuvaletini yapsa, oha olm ne güzel tuvaletini yapmış adam diyeceksin. Yetersiz işte adam, açıklamaları 10 yaşındaki çocuk kıvamında açık işte daha neyin desteği arkadaş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 |Joker| said: ahmedinejad said: adam bakan yav bu işin teknisyeni değil, siyasetçi sonunda. ikinci alıntıdaki görüşlerine katılıyorum şahsen. bu kadar anlayıp düşünmesi yeter. Gözüm kapalı destekliyorum bu adamları, ne söyleseler, ne yapsalar arkalarındayım demişsin. Bir grup var, bu adamlar ne yaparsa yapsın kabul etmez, sen de o grubun tam tersisin. Ne olursa olsun, bu adamlar tuvaletini yapsa, oha olm ne güzel tuvaletini yapmış adam diyeceksin. Yetersiz işte adam, açıklamaları 10 yaşındaki çocuk kıvamında açık işte daha neyin desteği arkadaş ya... hahah vay be bir cümleden neler çıkartmışsın. siyasetçi adam teknik terimlerle anlatacak değil ya mevzuyu vatandaşın anlayacağı şekilde anlatmış işte, bu interneti kullanan herkes programcı veya internet hakkında herşeyi biliyor falan mı sanıyorsunuz onu anlamadım. adamın icraatları iyi olur kötü olur ki kaldı ki binali yıldırımdan hazzetmem hiç. adamın 2. dediğinde dediği yanlış bir şey var mı? anlatış üslubu kötü olabilir adam bu işin uzmanı değil ki, zaten türkiye'de bu bilişim işlerinden anlayan yaşı 50'den yukarıda kaç tane adam vardır ki? çoğu hala atari gözüyle bakıyor bilgisayara internete falan. beni eleştirmişsin ama şu dediğin "Bir grup var, bu adamlar ne yaparsa yapsın kabul etmez" grup gibi davranmışsın sen de. içeriğinde bir sorun var mı adamın dediğinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bağlantısını verdiğim adamın demeçlerini bi okusana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 DynamicK said: ahmedinejad said: adam bakan yav bu işin teknisyeni değil, siyasetçi sonunda. ikinci alıntıdaki görüşlerine katılıyorum şahsen. bu kadar anlayıp düşünmesi yeter. zaten teknisyen gibi konusmasini kimse beklemiyor ki. konunun temellerini ogrense yeter. 5-6 sayfalik internet nedir, internet baglantisi nedir anlatan kitapciklardan bir tanesini adrese postalamak lazim sevabina. ha bunlari herkesin bilmesine de gerek yok ama yaptigin is ile ilgili seyleri bilmemek ayip biraz. bu adam haklı mesela. yönettiğin şeyi az da olsa bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dreagloth said: Suark said: Turkcell göndermesi haksız, gayette güzel altyapısı. 2 sene sonra zaten LTE gelir, ondan sonra sen uçan araba yapsan yetişemessin :) Olay o değil abi, olay benimki Paris in bilmem kaç katı demesi. Sen de en az benim kadar iyi biliyorsun 2g ile 3g arasındaki kullanım farkını Türkiye de. Yoksa altyapı tabii iyi. doru dedin hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Olmaz öyle, bol bol bileceksin ki işe yara. Bu haliyle bakanımız bir halta yaramıyor, bürokraside dönüyor tüm iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mr_Hand said: bağlantısını verdiğim adamın demeçlerini bi okusana. said: — İnsan bilişim sektörü hakkında konuşurken yanında bir de tercüman bulundurmalı. O kadar bilmiş bir sektör ki, aşağılık duygusuna kapılıyor insan. adam kabul etmiş zaten bilmediğini. :) hiç olmazsa bilmediğini kabul etmesi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paticiğin selameti için yavaş giydirin , kapatıverirse siteyi iki elim yakanızda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 said: Gözüm kapalı destekliyorum bu adamları, ne söyleseler, ne yapsalar arkalarındayım şu öyle güzel kurulmuş bi cümle ki.. ülkedeki sıkıntıyı basitçe açıklıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/T%C3%BCrkiye/101130-bakany%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m.widec.jpg birler, sıfırlar. tam binali yıldırım'a uyan bir arkaplan. sonuçta teknoloji=binali yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 @ahmedinejat hahah =) adamın özrü kabahatinden beter ki orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 said: istanbul Teknik Üniversitesi’nin Gemi İnşa ve Deniz Bilimleri Fakültesi İsveç’te Dünya Denizcilik Üniversitesi’nde lisansüstü eğitim gördü. Yurda döndü. Deniz Otobüsleri İşletmesi’nin Genel Müdürü oldu. adamın bilişimle bir mevzusu yok zaten, bilişimi de otobanla deniz hava ulaşımıyla aynı kategoriye sokan bir devletin bakanı sadece. bilişim için ayrı bir bakanlık kurulması gerekir mi türkiye'de onu bilemem de, etrafında bu işten anlayan adam gibi danışman ve bürokrat olması gerektiği kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Bakanın bizzat hacker olmasına gerek yok abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar