Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaza falan filan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izlerken eğlendim ben

http://www.youtube.com/watch?v=eZJ6I92KjpE&feature=player_embedded

umarım ölmüşlerdir,

ibretlik paylaşım, biri alta ibret alınıyor gif'ini de koyabilir mi sdfsd
Mesaj tarihi:
senko said:

uzucu bir olay, netice de insan ordaki olenler. Insan hayati "ahuauhahu neguzel olmuslen lan" denecek kadar basit birsey olmamali.

insan olduklarından şüphemiz olduğu için gülüyoruz.
Mesaj tarihi:
nomsaR suphen olmasin insan onlar da, diger insanlarin hayatini tehlikeye atiyorlar, kendi hayatlarinin degerinin de farkida degiller belki ama insanlar neticede.

"Muhahah bogrune bogrune girdi ne guzel oldu sebek" demeyi yanlis buluyorum o yuzden.
Mesaj tarihi:
Haketmis gerzek bile yerinde bir tepki hatta benim gibi kisiler icin birer kinama bile denebilir cunku uzuluyorum bir anlik gerzeklik yuzunden bok yoluna gitmeleri ama "ohhss ne guzel girmistir o metaller bogrune gogsune" gercekten abarti olmus.
Mesaj tarihi:
tamam bu adamın yaptığı mallık hakketten öyle sollama mı yapılır da, sanki hepiniz tüm trafik kurallarına uyuyosunuz 70 den aşağı gitmiyosunuz sanki
Mesaj tarihi:
gecko said:

tamam bu adamın yaptığı mallık hakketten öyle sollama mı yapılır da, sanki hepiniz tüm trafik kurallarına uyuyosunuz 70 den aşağı gitmiyosunuz sanki

70 altında gideceksin diye bi kural mı var lan, yoluna göre değişiyor azami hız sınırları, dümbük liselim.

Hem ben acayip özenli ve dikkatli bi şöförüm lan, tek eksiği emniyet kemeri takmamam. Yeterli bi eksik gerçi.

Ama sıkıyor boğuyor bilader.
  • Yeni Oluştur...