Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 izlerken eğlendim ben http://www.youtube.com/watch?v=eZJ6I92KjpE&feature=player_embedded umarım ölmüşlerdir, ibretlik paylaşım, biri alta ibret alınıyor gif'ini de koyabilir mi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 fake. ole bi çarpışmada o kadar az ses çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 degil. hoparlorun sesini yukselt biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hep merak etmişimdir kim nasıl ne amacla bu videoları upload ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 gencler boyle sacma sapan islere ozenmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ben de izlerken eğlendim, kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bu kaza degil ki resmen ihtihar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bereket büyük araca çarptılar da sadece kendi başlarını yaktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 böyle adamlarda var trafikte hakkaten öyle sollama mı yapılır ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 o değil de ne mübarek telefonmuş o lan hiç bozuntuya vermeden kayda devam ediyo. o huhühüüüy diyeninde ağzına ağzına girmiştir arabanın metalleri ohşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 mükkkkemmmel bi çarpış 9puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 anlamsz bir gülüs olustu bende de nedense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Xenocide said: o huhühüüüy diyeninde ağzına ağzına girmiştir arabanın metalleri ohşş. AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 sağladıkları torosa yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 uzucu bir olay, netice de insan ordaki olenler. Insan hayati "ahuauhahu neguzel olmuslen lan" denecek kadar basit birsey olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 şimdi bu veletlerin anası babası küfretmiştir kamyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 senko said: uzucu bir olay, netice de insan ordaki olenler. Insan hayati "ahuauhahu neguzel olmuslen lan" denecek kadar basit birsey olmamali. insan olduklarından şüphemiz olduğu için gülüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 hakkaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 teh ben bunu patinaja açtıydım. eğlencedeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 nomsaR suphen olmasin insan onlar da, diger insanlarin hayatini tehlikeye atiyorlar, kendi hayatlarinin degerinin de farkida degiller belki ama insanlar neticede. "Muhahah bogrune bogrune girdi ne guzel oldu sebek" demeyi yanlis buluyorum o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Haketmis gerzek bile yerinde bir tepki hatta benim gibi kisiler icin birer kinama bile denebilir cunku uzuluyorum bir anlik gerzeklik yuzunden bok yoluna gitmeleri ama "ohhss ne guzel girmistir o metaller bogrune gogsune" gercekten abarti olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 tamam bu adamın yaptığı mallık hakketten öyle sollama mı yapılır da, sanki hepiniz tüm trafik kurallarına uyuyosunuz 70 den aşağı gitmiyosunuz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 alakaya maydonoz oldu seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 70 den aşağı gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 gecko said: tamam bu adamın yaptığı mallık hakketten öyle sollama mı yapılır da, sanki hepiniz tüm trafik kurallarına uyuyosunuz 70 den aşağı gitmiyosunuz sanki 70 altında gideceksin diye bi kural mı var lan, yoluna göre değişiyor azami hız sınırları, dümbük liselim. Hem ben acayip özenli ve dikkatli bi şöförüm lan, tek eksiği emniyet kemeri takmamam. Yeterli bi eksik gerçi. Ama sıkıyor boğuyor bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar