Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

80-85 Level kasma önerileri


Undisclosed

Öne çıkan mesajlar

Beta ya giremedimden dolayı yeni zone lar, dungeonlar falan konusunda çok bilgim yok. Aranızda betada kasmış olan varsa, kaba hatlarıyla şurası ilk sonra burasını yapsan iyi olur.. yada şuralara gitme çok pvp dönüyor tarzı leveling önerileri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Main charımı server first olmasada elimden geldiğince hızlı level85 yapmak isteyen biriyim. profları BS+JC olduğu için gatherer alt charımı zaten yavaş yavaş questleri falan okuyarak zevkini çıkararak kasacağım.

Yabancı forumları biraz karıştırdım, wow-pro da 1-2 questleri zone ları anlatan guide da buldum.. Ama işler orda yazıldığı gibi olmayadabilir.

80-82 arası az exp istediği için yeni dungeonlarda 5man güzel bir grupla farmlamak, başta questingden daha rahat yazmış 1-2 kişi.

Vashj'ir e ilk gidin daha az pvp olur Hijal a göre çünkü orada horde ile alliance arasındaki ilk questler ortak değilmiş galiba ?

Bulunduğum serverda horde miktarı %10 alliance %90 civarı.. En azından başta biraz hızlı level alırsam, arkadan gelen 79879898 kişiyle birlikte 1 mob kesmek için pvp ile uğraşmam diye düşünüyorum.. (horde um bu arada).

Betada gördüklerinizi/önerilerinizi bekliyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Okay back to questing. The number one question: Vashj'ir or Mount Hijal first? With no doubt, I would recommend going Vashj'ir first. The reason for this is very simple: Vashj'ir seperates the Horde and Alliance for a big part. Although still a big number of quests are from neutral quest givers and some quests send Horde and Alliance players to the same place to execute them, this seperation of quest lines can't be found in Hijal.



şöyle bir yazı vardı.. aynı rotada gidiyorlarsa önemi yok hangi zone dan başladığının o zaman :S
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Betada vashj'ir de npc'den çok ally kestim ben.


her expansion nasıl doyuyorum pvp'ye varya, offfffff çıksın şu tekrar hayatımı mükücek bu oyun ahahaha.

Bide adma gibi questlerinizi yapın, görün ne olaylar dönmüş. Öyle hızlı hızlı level atlıyorsunuz sonra aylarca oturuyorsunuz Dalaran bank'ın önünde.

Nigga please.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi pvp zevklide öyle bi serverdayımki.. bak WoTLK da kasarken, questlerin önünde kuyruk vardı resmen :D 30 tane alliance sıraya girmiş, quest mobun çıkmasını beklıyor. horde desen etrafta yok zaten.. Şu belgesellerde aslanın yemek yemesini bekleyen sansar misali 100 yarddan bakıyorsun adamlara questlerini yapsınlar gitsinlerde sende yapasın :)

Tam diyorsun aha bitti gidiyorlar, bi 10 tane alliance daha geliyor.. PvP den çok gank ortamında kastım yani :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk tavsiyem 25 daily quest hazır olarak oyuan girin. o questleri teslim edin.

sonra blackrock caverns questlerini alın ve orayı tamamlayın. söylenene göre max 2 run da 81 oluyorsunuz böyle.

82 ye kadar black rock caverns a devam edin.

sonrasında iş karışıyor lvl xp aralıkları fırlıyor bir anda eğer server first kasacaksanız direkt deepholm den devam edin. yok quest olsun diyorsanız hayjal veya vashyr den hangisi olursa olsun non stop quest yapın arada bi fırsat bulursanız dungeon questlerini pass geçmeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blue Post :

I'm told dailies will no longer reward XP in Cataclysm? Is this true?

Blizzard recently smashed this rumor in an interview with BestBuy:

said:
“Will you allow players to fill their quest log with say, 25 dailies, and then turn them in right after Midnight on December 7th to get a quick boost towards 85? This is how it worked in the beta, but some players are confused on whether it will work on Live. Thanks!”
Regarding 25 daily quests to turn in when the expansion goes live, this is something players have been able to do for the last 2 expansions and we aren't talking about changing it now.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...