mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 çok kezban işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dantel işi evladım o.. ben düzeltmekten yoruldum siz hata yapmaktan yorulmadınız çocuklar.altında son I am disappoint. yazıyor varsay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Ben seviyorum ya, ama tam bunun gibi de istemezdim zatü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Napae ninkinin benzeri bir seyi bi arkadasim yaptirmis, hatun arkadan sanat eseri gibi duruyor cidden- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 basarili bu tarz, bende seviom böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Xaenin said: Ya sağdan soldan duyup "tam beni anlatan kelime öbekleri" diye satıyorsunuz millete, acaip komik. bu ne saçma bi cümle ya, kendimiz özlü söz felan mı yazmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Yoo, aptal dövmeyi savunmak saçma. Yapıcaksan lafı yiceksin bro, savundukça mizah seviyesi bölünerek cogalıyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 saçmalıyorsunuz. bilemezsiniz hangi kelime yaptıran için ne anlam ifade ediyor diye. savunma olayı da gereksiz, ona katılıyorum. kime karşı ne savunuyorsun. suç değil bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 napae said: Ben bakıyorum, yeterli değil mi? degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Bu tavrın devamını getiremiyorsan sorun zaten. Ama histerik, panik içinde bir tavırla dövme açıklamaya çalışıyorsan dövmenden utanıyorsun demektir zaten. (bkz: Only god knows why rofl söylerken bile gülmem geliyor) Hence, mizah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sırtımda aşoşoşiytid pirens yazan dövmem var levent kırca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ya benim dediğim şey, mesela adamın babası ölmüştür, onu sürekli hatırlatacak, babasının paso söylediği bir söz olabilir. tarih veya resim olabilir. yani başkasına saçma gelebilir ama karışmamak lazım. eminim ki bahsettiğin tip çoğu kişi için o kadar büyük bir önemi de yok. fakat buna karışmam yani çok yakınım olmadıkça. savunmaya girme konusunda zaten üstte de belirttiğim gibi çok saçma. yaptırıyosan savunmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Postu baştan okumama gerek yok bence; Only God Knows Why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 just you know why... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hiç olmadı şöyle bi dolu anlam yükleyebilceğim bi kelime cümle ya keşke olsa da yazdırsam bi yerime eheh :/ side boobs denmiş de paylaşım yapayım bari http://www.sideboob.org/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 aquila said: just you know why... ee you know what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Abi korax inside joke'u kacırdı. Üzülüyorum. Ve on kat falan daha manalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ha bi lafı özenip üstüne yazdırmışsın ha bi şekli ne farkeder ikisi de özentilik değil mi? bişeyi özenip üzerinde taşımak istemiyor musun? ikisinde de 70 yaşında buruş buruş olduğunda ne bokuma yaptım lan bunu demiyecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 adam haklı ecüş bücüş ejderha yaptırcağıma sons of anarchy falan yazdırırım sırtıma sdf aynı şey panda yaptırırım ya da bak on kat daha manalı torunlarıma falan nesli tükendi bu tatlı ayıcıkların der hikaye anlatırım ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ejderha yakuza falan değilsen (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yakuzaya da yakışır ama ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ehircik yazdırcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ejderhasina bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 en iyi ehircik ölü ehircik yazdır dövmeci de para kazansın az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 xunn said: Cons said: xunnun dövmelerinden yaptırmazsan sorun olacağıın sanmıyorum Symbol of Torment > Senin tribal bakkal dövmelerin. "Abi ben tribal yaptırmak istiyorum süper duruyo yaaaa" Bok gibi duruyor, fast and furious arabası mı olmak istiyorsun orçun, binelim mi sana? südyeni çıkarmasamymışsın keşke :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar