Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Beşiktaş 28.11.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

5. posttan ağlamaya başlamışın Llama, yeneriz yeniliriz bilemiyorum ama şu beşiktaşlılar beni benden alıyor. Ağla ağla nereye kadar arkadaş, 10 yıldır ağlıyosunuz aralıksız ya. Bir okuyayım dedim forzayı, adam 3 sarı kart çıkarmış İstanbulspor-BJK maçında olay olmuş ahahahah. 3 sarı karta ağlıyorlar ya şaka gibi. Devamını okumadım zaten aynı saçmalıkta olduğunu düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha o forzadaki yazı ne öyle,nasıl bişidir arkadaş bu...Kırmızıyı,penaltıyı,hadi ofsaytı da geçtim adamlar sarıları ve pozisyonları saymışlar...Ahaha cidden efsane bazı insaların hakikaten işi gücü yok,oturup oturup ne bulsam diye düşünüyor,millet buna inanıyor...Hakemle maç kazanılmaz dedikçe,işi abartıp sarı kartlara bile getirmişler,ne diyim...
Hayatımda bu kadar uğraşılıpta bu kadar saçma olan bir yazıya daha rastlamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

Çok incelemedim ama hemen gördüğüm noktayı iletiyim;

2008 yılında 4-2 Gs'nin kazandığı maçta, Lincoln'e penaltıyı yapan isim Toraman değil, Uğur İnceman...Ayrıca şu pozisyon penaltı değilse ben futbolu bilmiyorum...
Özet:

http://www.youtube.com/watch?v=KSqZn6YR22E&feature=related dk 6.35
Hani şu en bariz yakın zamanda olan maçı bile böyle çarpıtıp milleti galeyana getirmeye çalışıyorlarsa vay BJK'nin haline diyorum..Kimbilir daha ne hatalar var yazıda daha detaylı bakacak olursak...
Onu geçtim Beşiktaşlılarda bu "bize ince ince kıydılar" bilinçaltına yerleşmiş sanırım...
Yazıda da geçiyor çünkü bir kaç defa...İnce ince kıyıyorlar Beşiktaşıma 20 yıldır biri dur desin...
Sosyal ağlarda paylaş

kusra bakmayın da özet ortada işte, tekrar tekrar izledim.

2 penaltı da penaltı, şunlara penaltı değil diyen adam futbol izlemesin, gidip poloyla kriketle falan ilgilensin. İlkinde Arda'nın ayağına basma var, ikincide Lincoln'e bildiğin sarılmış adam daha ne yapsın?

Delgado'nun iki kartı da doğru. İlki zaten direkt tabana, ikincisi de hakeme "kart göster" diyen adama kart gösterilir. Genel olarak bu hareketin cezası budur. Ha bizim ligde her zaman uygulanmıyo, doğrudur, ama bu kuralı değiştirmiyor. Sarı kartın varsa hakeme artislik yapmayacaksın işte. Cart diye gösterir ikinciyi.

Çıkmış takır takır yönetmiş adam, itirazlık en ufak bişi yok.

O değil de Lincoln ne iyi adammış yaa...
Sosyal ağlarda paylaş

şurada asıl saçmalık ve aptallık, bir grup çapulcunun sözlerini bir takıma mal etmek oluyor bence,

Aynı şeyler yeri geldi mi GS veya FB taraftar gruplarının yaptığı bu tip haberler, incelemeler vs. üzerine de yapılıyor gerçi ve her seferinde aynı hataya düşülüyor.

Acaba ne zaman birkaç çapulcunun yaptığını takıma mal etmekten vazgeçecek diğer taraftar grupları bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@Rewe
servetin golu temiz yani ? rustunun tuttugu topa tabanla dalıp golu atıo ve temiz.. penaltilarda bisey yok(itiraz edilcek bisey yok yani.. yanls anlayp cosmayin tekrar).. ama delgado orda kart istemio.. zilyon kere yayınlandi pozisyon ben 1 kere yaptm karti cıkardin.. adam 3 kere yapti aynsini bana dio.. hakemin üstüne gidip 40 kere elini kart kart kart die sallamıo.. kendni ifade etmek icn öyle ypaıo.. ha siz at gözlugyle baknca öyle oluo tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Rüştü elinden topu kaçırıyo servet de boştaki topa vuruyo, topu rüştünün tuttuğu falan yok, elinden sekip önüne düşüyor. servetin rüştüye teması bile yok sanırım (açı çok kötü %100 bir şey diyemiyorum).

Delgado da elinde kart işareti yapınca cezayı alır, normal. Hani Türk olsa yine neyse de yabancı dilde konuşan adamın ne dediğini mi dinleyecek hakem? kart hareketi = sarı kart.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Yalnız kaleci öyle topunu elin üstüne koyunca vurulmaz diye bir şey yok. Top, kalecinin kontrolüne geçtiyse vurulmaz. Bu da demektir ki iki elle topu kavramış olması lazım kalecinin.

Kuralları öğrenelim, öğretelim.

bu kurali acıkladilar abi mactan sonra.. kaleci topu kontolu atltna alms iste.. top eli ve zemin arasnda kontrolu saglamis..
al buda nobrenin iptal edilen golu

sonra yok aglaklık yapılıo fln fln filan klavyesi olan konusuyo
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene geçti, hala mı ağlıyorsunuz be golse goldür değilse değildir neyse nedir 2 sene geçmiş 2. Ki o karambolde rüştünün topu kontrole alıp almadığını hiç kimse net söyleyemedi maçtan sonrada. El insaf be.

Hadi tamam maçta pozisyon olur, ne biliyim sence yanlıştır maçtan sonra gelir maç topicinde anlatırsın, daha maça 2 gün var, senin takımının taraftar sitesi ağlama duvarı yapmış açılık sayfasını, üstüne maç topicinde 2 yıl önceki pozisyonlar tartışılınıyor ona ağlanılıyor. Üzgünüm ama birazcık normalleşin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...