razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 sadece fps için değil bu aynı zamanda, ne bileyim silent hill falan da böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 black ops oynadım bitirdim geçen. aynen böyle hissettim. eskiden haritalar çok detaylı hazırlanırdı. şimdi sokaktaysan iki yanda binalar, ya da içerdeysen laboratuvar duvarları oluyor. hep aynı level design, dümdüz ilerle cutscene çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Bone said: black ops oynadım bitirdim geçen. aynen böyle hissettim. eskiden haritalar çok detaylı hazırlanırdı. şimdi sokaktaysan iki yanda binalar, ya da içerdeysen laboratuvar duvarları oluyor. hep aynı level design, dümdüz ilerle cutscene çıksın. artık oyuncular "zaman" kaybetsin istenmiyor saçma bir şekilde daha kolay oyunlar, daha kolay tasarımlar bilmemne kapatın sonra açın multi oynayın diye bağırıyor mapler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 zaman kaybetmesin diye değil de, level dizayn beceremedikleri için olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Norak said: az mı kaybolduk heretic 2 de be http://www.ppa.pl/artykuly/pics/sekcje/strefa/heretic2/heretic2_21.jpg OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG Abiiiii nası canım çekti var ya Ama çalışmıyo Win7'de godoş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yapamamaktan ziyade arz talep meselesi, elinde düfenk boş boş koştuğun bitirmesi 10 saatten az süren, her sene yenisi çıkan ve milyar dolar! kazandıran oyunlar vs yapması 5 sene, bitirmesi 2 ay süren 1-2 milyon anca satan oyunlar. "ve diyaloglar falan bu oyunu bozuyor yeaa niye kaldırmıyorlar?!" diyen milyonlarca aptal ama ödeyecek parası olan oyuncu. win7 bilmem ben, en son "doom 1-2, hexen 1-2, heretic 1-2 compilation" bulmuştum ben xp de gayet iyi çalışıyordu hepsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 heretic 1 ayrı 2 ayrı akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 benim haritalarda kaybolma teorim bile vardı mesela, eğer haritada kaybolduysanız en son düşmanı gördüğünüz yerde dolanmaya devam edin, başka bir düşman gördüğünüz zaman gideceğiniz yol orasıdır, boş boş koşturun diye bölüm yapılmadı ya? evet yapıldı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 döndüğünde spawn olanlar vardı onları napcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 e iyide serious samin level designıda cok lineardi, ama cod gibi değildi yine cok daha geziyoduk. ayrıca 80 kat daha maceraydı, 150 kat daha awesome'dı. ama cod1 den az adam öldürüyoduk serious samde bak o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 tekrar spawn olan bir yaratık olayı varsa zaten kaybolmaktan ziyade nasıl kaçarım diye düşünürsün zaten sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 neden kacasınki, mermi gırla artık, hemde can kendi kendine doluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 awsum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bi de şöyle bişi var http://i51.tinypic.com/24fhe88.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hahahaha moar awsum. şahane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bu da olmasa can düşmesinin bir dezavantajı kalmaz ki, nasılsa regen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 benzer regen+benzer kan ekranı+benzer silah+benzer grafikler+benzer oynanış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Çünkü şuan tutulan bu, birileri yine yeni birkaç efect dener, onlar her oyunda kullanırılır. deal with it yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi konusudu bunar zaten shoot and run fps olayinda yeto konsol bebeleri icin yapildi tuttu ve daha onmlisi catir catr satiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 neyse şu modern warfare stilinden haz almayan tek ben vardım sanıyordum. insanlar bana alien gözüyle bakıyorlardı "yea modern warfare'i doğru düzgün oynamadım, ne bilim sevemedim" falan dediğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 fucking casuals. o değil de "bence böyle daha iyi, ben hep kayboluyordum, fenalıklar geçiriyordum." falan diyeceğim de, hem yeni (EN yeni) nesil fps'leri oynamadım, hem de insanlar "lan git!" diye üzerime yürüyecek gibi geliyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Valla eski oyunları da oynadım, ben yeni oyunları tercih ediyorum. Eskiden zamanımız vardı Heretic de saatlerce döner dururduk, geçenlerde Batman oynuyordum Arkham bilmemne kayboldum o oyunda. Evet, bildiğin kayboldum. Çıldırdım haliyle, eski oyunlarda bu süreklilik yok ondan dolayı kaybolmak çok sorun olmuyor. Aynısı Ultima için de geçerli, WoW u hardcore oynadığım zaman Ultima nın ne boktan oyun olduğunu anladım ama şuan yeni expansion gelecek arena sezonu kalktı vs Şimdi millet Ultima diyor. Kısacası kafam güzel çok saçmaladım da, CoD un şu yeni oyunları sürükleyici, hikaye de var en azından diyaloglar çok bağlıyor adamı. Eskiden o yoktu, oyun firmaları insanları oyalayacak şeyler arıyordu. Şimdi kim isterki elinde tüfekle bina bina dolaşmayı çok anlamsız, onun yerine sokak aralarında koşup çatıdaki adamı indiriyoruz ordan zıplayıp bomba atıyoruz vs. Bu kadar aksiyon var ken kaybolmak, anahtar aramak gereksiz derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 oyunlarda peşimden köpek kovalıyormuş gibi oynamak istemiyorum. zaten hızlı hızlı bölümleri geçtiğin için de level design'a önem vermiyorlar. ha, batman gibi oyunlarda kayboluyorsan senin hatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 oynama o zaman öyle bone, peşinden köpek kovalamıyor zaten hiçbir yeni oyunda. eskisi gibi piksellerin içinde kaybolmuş manivelayı nereye sakladılar ya da keycard'a giden yol hangi duvarımsı bulamaç dokunun içine girilerek ortaya çıkıyor filan bunları şimdi kim oynamaya çalışsa "bu ne be" der bırakır yani. eleştirilecek başka şeyler var ama half-life gibi oyunların elinden öpmek lazım keycard devrini kapadıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar