xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Ben bu guildtayım. Gerisi alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ahmet'in bloodelf vucuduna erisebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 gobline racechange yaparsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 3 hafta falan oldu 80leyeli. hala forumda açılmasını bekliyorum bölümün. kandırmayın insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 en guclu class neyse bi tane alip akabilirim aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 çok kötü bi guild gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 iyi guilddir vay ak. noob sorulara bile tahammülleri var. ama gquit bilmem kimle bota binmiş o düşmüş geri ne kalmış seviyesinde esprilerde mevcut her daim hehe. serverın en iyi guildleri adam kapmaya çalışıyor burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 realm transfer ücretleri ne kadar oldu bilen var mı? - abi ya karşıya geçecem 50kuruşun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ben bi kere gelmeyi denedim, vay ak dan online bir iki kişiyi gordum fakat hic biri officerların on olduğunu soylemedi, hep offlinedi. o yuzden gelemedim, oyundan vazgectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 vay ak'ta dönen en kaliteli espri mulgear6'yı banlemek üzerinden dönüyordu be, oyunu bıraktığım süre zarfında bu kadar çok şey değişmiş olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 aa evet lol. kickle de neşemiz yerine gelsin tadındaydı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 cacodemon said: realm transfer ücretleri ne kadar oldu bilen var mı? - abi ya karşıya geçecem 50kuruşun var mı? 20 evro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Gidecek olanlara baştan söyliyim, karivar diye biri sizi boostlayacağını söylerse inanmayın. Sonra küfürlü mesajla dalga geçiyo gchatten QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Abi ahaha ne zaman yaptım onu ben? Gerçi yapmışımdır evet çok eğlenceli bi yaklaşım pahaha. Cata başında askerim ama heralde 1 hafta içinde 85 olup en azından manevi olarak sevgili gültdaşlarımın yanında olurum. Yeni katılacak arkadaşlarda aradığımız en önemli özellik nitelikli troll kapasitesi. /1 ve /2yi ne kadar iyi trolllüyorsanız o kadar iyi bir VAY AK'sınızdır. Unutmayın wherez mankirks wief diyince kimse kavga etmezken, Jörg Haider destekçisi görünerek inanılmaz eğlenceli dialoglar başlatabilirsiniz. VAY AK da işte bu ruhu yansıtıyor, nitelikli eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bir uçurumun kenarında hayata gülümseyebiliyorsanız vay ak sizin için doğru seçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Fakir olduğu için bilgisayarı yok, ama bilgisayarı satmadan önce saeros bile VAY AK'daydı. O kadar iyiyiz. fakirlere kapımız açık onu demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kendimi savunmaya çalışmıyorum çünkü vay ak böyle bi yer, görün ibret alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben wowun otunu bokunu vay ak'da öğrendim resmen. halen kötü bi oyuncuyum, ama sorun bende bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Yeni guildimden memnunum, sağda solda öküzlemesine kasan adamlardan oluşmuyor ohhh. Bugün bile lvl 13 ragefire'a girdim random adamlarla, enha shaman var, heal 2.5 saniyede 100 health veriyor, hepsi ölünce "SHAMAN WTF!" diyorlar. Gırtlaklamak geldi içimden. Ama Vay AK öyle mi? Değil, gözümün nuru oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 o cok guzel ya, mega pull yapip olunce, healz ffs diye cikiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sufi-tucnh FRF sufi-tunch mu , öyle ise kimler var başka merak ettim Mirally , Gladmir vs oynuyolar mı mesela ? FRF- Vipao bu arada hatırlayan olacaktır belki /selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sufi tunch frf sufi tunch ama frf tunch ravenholdtta alliance oynuyor. sufiyi kaybetmeseydik iyi olucaktı burda ama adam gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 her an her yerde wipe yeme potansiyeline sahip bir oluşum vay AK, tankı tanklık yaparken yaparken sıkıldığı için oturup healerin ölmesini dpsnin yandım yandım kaçışını izleyip sonra hacı tuvalete gitmiştim, yengem gelmişti, hakan şükür tv ye çıkmıştı gibi yorumlar yapabiliyor savunma için. ayrıca guild alımlarında torpil için nixies karakterine göndreceğiniz her green/blue/epik item, herb sizlere birer şişe potion beleş enchant olarak dönme şansı var... "şansı var" diyorum bakın kesin gönderirim demiyorum siz yinede gönderin. edit 1: dip not edit 2: yazmaya yetemedim. edit 3: -_-' öeh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Gördüğünüz üzere, guildimızda scorch gibi basit bir forumda mesaj editlemeyi bile beceremeyen insanlar bile bulunuyor. Çekinmeyin, impossible is nothing! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 LathspeLL said: Yeni guildimden memnunum, sağda solda öküzlemesine kasan adamlardan oluşmuyor ohhh. Bugün bile lvl 13 ragefire'a girdim random adamlarla, enha shaman var, heal 2.5 saniyede 100 health veriyor, hepsi ölünce "SHAMAN WTF!" diyorlar. Gırtlaklamak geldi içimden. Ama Vay AK öyle mi? Değil, gözümün nuru oldular. insanlar wotlk'in son dönemlerine çok alışmış. cata'da çok ağır dramalar donecek randomlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar