Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkleri ve komünistleri öldür!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Haber : http://haber.sol.org.tr/dunyadan/turklere-ve-komunistlere-ates-yasasin-cunta-haberi-35906

Video : http://www.youtube.com/watch?v=dEwZK4Qxd9k

said:
Kıbrıs'ta üst düzey bir bürokrat, ortaya çıkan videosunda torununa nasihat vererek Türkler ve komünistleri öldürmeye teşvik ediyor.

Kıbrıs'ta Sivil Savunma Teşkilatından bir üst düzey yönetici, 3-4 yaşındaki torununa öldürme dersi verdiği bir video hazırlayarak Facebook'da yayımladı.

Rum kesimindeki Fileleftheros gazetesinin haber yaptığı videoda elinde tabanca tutan bir Kıbrıslı (Rum) çocuk, görünmeyen azmettirici konumundaki kişiyle birlikte 'Türklere ve komünistlere ateş, yaşasın cunta' diye bağırıyor.

Videoda şu diyalog duyuluyor:
Dede: Kimlere ateş edeceksin?
Çocuk: Türkler'e
Dede: Başka kimlere?
Çocuk: Komünistlere
Dede: Bravo be torunum, Helen'im. Türkler de komünistler de kötüdür. Cuntan nerede?
Çocuk: Burada (küçük çocuk üzerinde Yunanistan 21 Nisan yazılı bir devedikenini gösteriyor)
Dede: ‘Yaşasın cunta’ diye bağırıyor ve çocuk da ardından tekrar ediyor.

Rum gazeteleri olayı skandal olarak nitelediler.
Mesaj tarihi:
e normal bişiy ki bu.. neden şaşırmışlar onu anlamadım?

geçen hafta olay çıkartan, milleti öldüresiye dövenleri ithal rum falan mı sandılar acaba?
made in china falan olarak mı düşündüler?

o daha ilginçti bak..
Mesaj tarihi:
istiklal savaşı gazisi dedem "yonan" diye küfür ederdi. eh onunki normal, o savaşmış, psikolojiyi bizzat yaşamış; savaşı savaşta bırakamaması normal. ama biz de

kıbrısta güneş doğdu, yunanlı sünnet oldu
yunanlı sünnet olmaz, onlar çoktan mahvoldu

diye çocuk şarkıları öğrenirdik okullara.

böyle işte. yaşasın milliyetim.
Mesaj tarihi:
okulu bilmem. ben okurkene öle bi şarkı falan ezberletmediler ama milletten
"ay biz giritliymişiiizzz!"
"yunanlılarla kardeşiz, çok iyi dostuz biiizzzz"
gibi saçmalıklardan başka bişi duymadım.

ırkçı saflarda değilim belki ama "dost most değiliz olm" diyen saflardayım.
Mesaj tarihi:
BİR Kİ ÜÇ, HEDE HÖDÖ RERÖRE diye giden bir şarkımız vardı, dünyadaki tüm milletlerle ilgili önyargıla içeren. bir ki üç, yunanlı puşt gibi garip kafiyeler falan, onu hatırladım asldkj.

ama noldu, hiç te yunan düşmanı değilim. üzülüyorum sadece adamlara.
Mesaj tarihi:
Bir iki üçler yaşasın türkler
dört beş altı polonya battı
yedi sekiz dokuz alman domuz
on onbir oniki italya tilki
onüç ondört onbeş ruslar kalleş
onaltı onyedi onsekiz suya battı portekiz

Bu tekerlemenin hala hafızamda olması eğitim sistemimizle ilgili çok harika bi fikirler veriyo heh. Gerçi sufinin sünnet olmayan yunanları da iyiymiş.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Bu tekerlemenin hala hafızamda olması eğitim sistemimizle ilgili çok harika bi fikirler veriyo heh. Gerçi sufinin sünnet olmayan yunanları da iyiymiş.

daha da kötüsü zamanın birinde angutun teki böyle tekerlemelerle falan çocukların beyinlerini yıkayabileceğini düşünmüş olması ve bu aptallığına rağmen bunu eğitim sistemine sokacak bir konumda olmuş olması bence türkiye açısından daha acı bir gerçek
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

axedice said:

daha da kötüsü zamanın birinde angutun teki böyle tekerlemelerle falan çocukların beyinlerini yıkayabileceğini düşünmüş olması ve bu aptallığına rağmen bunu eğitim sistemine sokacak bir konumda olmuş olması bence türkiye açısından daha acı bir gerçek

Nihal ATSIZ sanırım bu tekerlemeyi eğitim sistemimize sokmayı başaran,yetiştirdiği öğrencilerden bir tanesi de iki darbe de de parmağı olan bir isim demekki çocukların beynini yıkayabiliyor ki hala takipçisi var
  • Yeni Oluştur...