reyou Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gIjax78yb2s oha lan bunu daha once seyretmistim ama idrak edememistim, herif cidden iyimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 o nasıl bi vuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 iiymiş. bir iki golünü daha izledim harbiden iiymiş. keşke görüntü daha kaliteli olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Günümüz futbolunda oynasa Avrupa'da çok iyi bir takımda rahat oynarmış. Bende videolarını izledim nadir bulunan yerli oyunculardan. Hem hızlı hem teknik hem zeki. Böyle topu alıp gazı kökleyip attığı başka gollerde var. Birde çok güzel asistlerini izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Bir alex değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 çok iyi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 küçükken rıdvan'ı izleyip, adamın şutlarında çok fazla güç olmadığını, fakat hedefe ve doğru zamanlamayla vurduğunu farketmiştim. malum o zamanlar sert şut çekemiyoruz, kendimize cantona yakışmıyor, farklı idoller şart. kalecinin denge ayağını hareket ettirdiği anda oraya vuruyor topu adam, inanılmaz iyi. şu an oynasa öyle olurdu böyle olurdu demek doğru değil. şu an oynasa fiziksel açıdan bir messi olması lazımdı. yoksa bir messi değil tabi ki derdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 hoccemama said: Bir alex değil.alex onun ayağı etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 LucifeL said: hoccemama said: Bir alex değil.alex onun ayağı etmez espriyi anlayamamışsın dostum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 fizban said: malum o zamanlar sert şut çekemiyoruz, kendimize cantona yakışmıyor, HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 benim 3 yaşında shot powerim 90 dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Eralp said: LucifeL said: hoccemama said: Bir alex değil.alex onun ayağı etmez espriyi anlayamamışsın dostum : Bende anlamadım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 http://www3.bobiler.org/upload/photographs/212839033i.jpg fırsat bulursanız bobilerde rıdvan: http://www.bobiler.org/yafta.asp?sayfa=1&zaman=&obek=ridvan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi tvciler barış mançonun şarkılarını rahat bıraksın ama artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Buddha said: Eralp said: LucifeL said: hoccemama said: Bir alex değil.alex onun ayağı etmez espriyi anlayamamışsın dostum : Bende anlamadım doğrusu. Anlamayanlara : "ZAYTUNG ' dan" said: "Özel hayatının kapılarını Bizdenkaçmaz'a açan Rıdvan Dilmen, eşini yere göğe sığdıramıyor ama eklemeden de edemiyor: "Bir Alex değil tabii..." Bir Alex değil tabi lafı kafalarda kalan laflarındandır , dikkatinizi çekmemesi ilginç olmuş. Bir oyuncu hakkında konuşurken (atıyorum Lincoln olsun ) öyle teknik böyle bilmem ne diyebilir ama "Bir Alex değil tabi" diyip alex hayranlığını tekrar tekrar vurgular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 O kadar söylemiyordu ya onu, arada. Sergen Yalçın'ın "Sıkıntı" ve Mehmet Demirkol'un "xxxx başka birşey" en güzelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Sergen Yalçın'ın sıkıntısı ayrı zaten =) Belki sık demiyordur doğru olabilir ama söyleyiş tarzı falan da güzel demekki benim o sahne aklımda canlanıyor direk "bir alex değil tabi" lafını duyunca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ekşide başlıgı vardı bunun orda baya komikler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bu golü şimdi atamaz ama :P şimdi olsa anında yere indirirler ayağını kırarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Esnaf said: bu golü şimdi atamaz ama :P şimdi olsa anında yere indirirler ayağını kırarlar this ahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hapse girer mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Abi 17 ila 68 sene arası nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar