Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 saç kurutma makinası saç diplerini tahriş ediyor. ben havluyla ıslaklığını alıyorum (bu arada sırılsıklam saçı taramak da zararlı ona göre) sonra tarayıp kendi halinde kurumaya bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hemen disari cikicaksan eline alirsin kafayi islak sacla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 saç kurutma makinası olmadan yaşayabiliyo musunuz ya ben yazın bile kurutuyorum saçımı, kurutmazsam başım ağrıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
playahead2 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 havluyla allah yarattı demeden girişmeyin. nazikçe yapın napcaksanız. oda arkadaşım 15000 rpm hızla kafasında havluyu çevirirdi öyle kuruturdu yazık oldu sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Saeros said: saç kurutma makinası olmadan yaşayabiliyo musunuz ya ben yazın bile kurutuyorum saçımı, kurutmazsam başım ağrıyor ilk önce nazik bi şekilde saçları havluyla kuruladıktan sonra ayna karşısında hafif nemliyken şekil veriyoruz ve bilgisayar başına geçip kendi kendine kurumasını bekliyoruz hiç de baş ağrısı neyim olmuyo yani senin alışkanlık olmuş ondandır. Arkasokak said: tarağı alından saplarsan saça zaten işin yaş. ortadan giriceksin, çok zorlamayıp elinden geldiğince duşta açıcaksın ki saçları tarakla rahat tarayabilesin. abi bu ne ya yarıldım gülmekten. tarağı alından saplarsan bu nası bi tabirdir AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 wastyrx said: havlu kullanıyoruz O_o ehueh yav onu kastetmedim hani makine kullanırken yakıyo musunuz da zarar veriyo gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 aquila said: hemen disari cikicaksan eline alirsin kafayi islak sacla. onu da yapıyorum uzun saçla da yaptım pek problem olmadı. ha ankarada kışın 1-2 defa saçım dondu gerçi ıslak saçla çıkınca. Donmaktan kastım bildiğin kaskatı kesildi, elimle dokununca kırıldı falan o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Placenta die bi sampuan war direk onu kullan. Univ 1 de dokulmeye basladiydi saclarim. Sans eseri buldum bu sampuani 10 senedir kullaniyorum ve ozamandan beri dokulme yok.Lakin tepe acik kaldi ruzgar esince bitek orasi usuyo. Bide Ole bioxn serum filan parani harcama bi ise ayramiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abi o nası şampuan ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 anne karnındaki bebek yağından yapılıo bebek 9 ay içrde duş almaya almaya cildi yağlanıo ve plesentada birikio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abi nasi bi hayal gucudur midem kalkdi. Bebe yagi diil cicekli bocekli bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ispatipapaz said: anne karnındaki bebek yağından yapılıo bebek 9 ay içrde duş almaya almaya cildi yağlanıo ve plesentada birikio http://www.theblogofrecord.com/wp-content/uploads/2009/01/japan-no-further-description-required.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 doktor bi nane yaptırttıydı eczaneden 40 gün kullandım dökülmeyi durdurdu adeta. minoxile başlıyorum şimdi gerçi belirgin bi açıklık yok saçlarda ama sdfd. yalnız prospektüste yazıyo bırakınca eski haline döner diye. ne yani kel olsam hayatım boyunca kullancam mı bunu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hortlatayım konuyu. iki buçuk ay oldu minoxile başlayalı. aşırı memnunum. şüphesi olanlar için karşılaştırma amacıyla çektiğim iki fotoyu koyuyorum hatta, 2.5 ay önce: tık 2.5 ay sonra: tık ikisi flaşsız, aynı oda, aynı ışık, aynı saç boyu. hayvan gibi kalınlaştı ve bildiğin rengi atmıştı saçların, geri geldi sdfjhds minoxil (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ikinci fotoda daha uzun sanırım saçın, ama yine de öncesi ve sonrası arasındaki fark görülüyor ben de bakınayım bari şundan, sıkıldım artık kafamdaki tüylerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 birisi 3, birisi 3ün bir hafta uzamış hali, pek fark yok yani işte sdfg iyi ya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bende de kepek sıkıntısı var agalar, kafam kaşınıyo, kaşımıyım diyorum ama hep kaşıyorum, sora kepek oluyo nedir bunun çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kepek önleyici şampuanlar işe yaramadıysa gogo doktor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Kepek için ketokonazol içerikli şampuanlardan birini dene. (Nizoral, konazol, ketoral vs. hepsi aynı) Haftada 2-3 defa kullanıyorsun. Ayrıca saç dökülmesine de iyi geldiği görülmüş bazı çalışmalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 2 3 hafta önce hedenşoldırsım bitince pantene'e geçtim, lanet ediyorum şuanda. az önce kepek başladığını farkettim, bi de saç dökülmem de arttı bildiğin. negzel hiç kepek falan olmuyodu head&shouldersta, saç dökülmesi de son dönemde azalmıştı normal düzeye inmişti öyle evde pantene var diye deniyim dediydim bitince. pantene böyle yaptıysa elidor, loreal falan da aynısını yapar mı ki diye korktum. bu saatten sonra ya bioxin ya head&shoulders'a devam, hangisini yapsam acaba? sanırım bi süre daha head&shoulders devam edeceğim ya. ya da bioxin satan eczaneye denk gelirsem hedenşoldırs almadan önce giriveririm oraya. kader kısmet artık. hatta yazıtura atayım en iyisi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Slint said: Kepek için ketokonazol içerikli şampuanlardan birini dene. (Nizoral, konazol, ketoral vs. hepsi aynı) Haftada 2-3 defa kullanıyorsun. Ayrıca saç dökülmesine de iyi geldiği görülmüş bazı çalışmalarda. ketoral diye bi şampuana başladım, kaşındıyı aldı goturdu, pırıp pırıl oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kepek için head&shoulders bende 1 haftada çözmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bende de minoxil kepek yaptı, haftada iki defa nizoral kullandım, iki haftada kepek falan kalmadı sağlam şampuanmış sdfgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 kuzen benım saçlar da kütüldinho hafiften genetik yapcak bişi yok.şampuan ilaç filan bilmem pek ama sana tavsiyem saçları yıkadıktan sonra havluyla kurula daima ve tara.bide sen saçları çok topluyosun toplayınca kopuyo filan taç toka kullan direk.ben dedigim yontemlerle max koruyabildim valla abimden daha geç açılcak heralde yanlar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 minoxil kullanmayı düşünenleri gaza getiriyim biraz daha. 4 ay bitti: http://i.imgur.com/CSOSr.jpg yakında komple kapancak dsfhkfd bu da önden: http://i.imgur.com/NK2bm.jpg ön tarafta sıkıntı yok zaten ama şey açısından koydum. ilaca başlamadan önce bu uzunlukta saçlarla önden bakınca, üst kısımlardan net biçimde kafa derim gözüküyodu, şimdi gördüğünüz gibi bi çük gözükmüyor, silme saç olmuş mekan. kalmıyorum ulan kel, var mı sfdhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar