Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

önümü kestiler, kaçtım.

yav

Öne çıkan mesajlar

Eralp said:

@olitere, sen sarhoş araba kullanıp buraya övünerek yazdıydın bi de yanlış hatırlamıyosam. Çekirge bir zıplar iki zıplar abi eninde sonunda bi yerden zararı yersin yani.
övünmemiştim de oha unutmadınız lan onu . Salak olmamak ne demek ? Arkanı kimseye vermemek , serin kanlı olmak ,karşındakini iyi gözetlemek.Bu tür olaylarda ölümler genelde adamın gaza gelip allleaah diye dalmasından meydana geliyor.Süper dövüşçü olmaya gerek yok yani.Herşeyi geçtim bi biber sıpreyi alın abi , sıkın alayına sonra üzerlerinde silah falan varsa alın ellerinden veya onlar debelenirken kaçın.Salak olmak önlemsiz olmaktır
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

benim bildiğim o sat komandosu 4 tinerciyi parçalara bölmüştü

belki sora başka bi komando ölmüştür bilemicem tabi

yok abi benim bahsettiğim adam bıçaklandıktan sonra yarım saat kadar falan hastaneye yürüyüp hastanenin önünde ölmüştü. Arada parçaladığı tinerci olmuştur elbet :) arkadan bıçaklamışlar sonuçta, böyle yol kesme olaylarında kimin nereden çıkacağını nasıl bilecen.
Sosyal ağlarda paylaş

olitere said:

Eralp said:

@olitere, sen sarhoş araba kullanıp buraya övünerek yazdıydın bi de yanlış hatırlamıyosam. Çekirge bir zıplar iki zıplar abi eninde sonunda bi yerden zararı yersin yani.
övünmemiştim de oha unutmadınız lan onu . Salak olmamak ne demek ? Arkanı kimseye vermemek , serin kanlı olmak ,karşındakini iyi gözetlemek.Bu tür olaylarda ölümler genelde adamın gaza gelip allleaah diye dalmasından meydana geliyor.Süper dövüşçü olmaya gerek yok yani.Herşeyi geçtim bi biber sıpreyi alın abi , sıkın alayına sonra üzerlerinde silah falan varsa alın ellerinden veya onlar debelenirken kaçın.Salak olmak önlemsiz olmaktır

abi bu gibi bu durumda olay belli yani iyi bişey yapmayacakları da ortada, kaçmak en mantıklısı. Biber gazı falan son seçenek. Ki ben bana bıçak çekmiş adama biber gazı sıkarak kaçmış biriyim yani :D uzmanıyım bu işlerin heheh
Sosyal ağlarda paylaş

olitere said:

Valla ben başıma gelen bir olayı söyliyim sarhoşun biri ne bakıyorsun lan mottosundan beni itekliyip yokuş aşağı yuvarlattırdı , sonra kaçmaya başladı ben arkadan yakalayıp yere indirdim ve suratına geçirmeye başladım .Sonra ayırdılar falan ve adamın bıçağı olduğu ortaya çıktı ama ben fırsat vermediğim için sokamadı ; yani o bıçağı ..vs saplamasını engellemek senin elinde. Birden fazla kişiler olduğunda yapman gerekenler değişir tabi
olitere said:

Eralp said:

abi bu gibi bu durumda olay belli yani iyi bişey yapmayacakları da ortada, kaçmak en mantıklısı. Biber gazı falan son seçenek. Ki ben bana bıçak çekmiş adama biber gazı sıkarak kaçmış biriyim yani :D uzmanıyım bu işlerin heheh

evlat olsan sevilmessin yahu...
Sosyal ağlarda paylaş

kaçmayı gurura yedirememek normal, ben de yediremeyebilirdim Ama doğru hareket kaçmak orada. adamın silahı mı var bıçağı mı var nesi var belli değil. Zaten 2 kişilermiş bi de orada soteye yatmış 3-4 kişi daha olsa ne olacak?

ayrıca öyle aynalı tahirlik yapmayın, yok bıçağı etkisiz hale getiririm de şöyle de böyle de. Aklınızı kullanın biraz. Bıçak kullanmayı az biraz bilen (yani sırf caydırıcılık olarak taşımayan, körleme sağa sola sallamayan) adam istersen dünyanın en iyi karetecisi judocusu ol kevgire çevirir seni. tabanca mabanca varsa daha da fena. ayakta duramayan kafa bi dünya sarhoşu dövüp de "bıçağı çekemedi bile oğlum" demeye benzemez o iş.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

olitere said:

Valla ben başıma gelen bir olayı söyliyim sarhoşun biri ne bakıyorsun lan mottosundan beni itekliyip yokuş aşağı yuvarlattırdı , sonra kaçmaya başladı ben arkadan yakalayıp yere indirdim ve suratına geçirmeye başladım .Sonra ayırdılar falan ve adamın bıçağı olduğu ortaya çıktı ama ben fırsat vermediğim için sokamadı ; yani o bıçağı ..vs saplamasını engellemek senin elinde. Birden fazla kişiler olduğunda yapman gerekenler değişir tabi
olitere said:

Eralp said:

evlat olsan sevilmessin yahu...
Eralpla beni karıştırmışsın 2. alıntıda . nolur sev beni ayrıca
Sosyal ağlarda paylaş

gündüz vakti değildi yav, gecenin 2'sindeydi. Öyle kötü bir yerde de değildim ama sonuçta gece o saatte ıssız olan bir yer.

ben 20'li yaşların en başında şoför olarak acemiliğini daha yeni atmış kısaca kötü niyetli birinin karşısına çıkacak en ideal tip sayılırım sdf :D o sebepten soğukkanlı bi şekilde geriye takıp vaktiyle sıvıştığımdan aferin çektim kendime.

Zaten ben de araba falan çıkacak heralde ondan durduruyorlar diye düşündüğümden durdum ama adam ben durana kadar yolun tam ortasında uslu uslu bekleyince "film gibi lan" şeklinde düşünceler geçti kafamdan ama o sırada "gerçek olm bu anaa" diye uyarıldım sşdfkl

"bi arabayı stop ettir bakalm" deyince vücudum iyice alarm çaldı baya kaçsam iyi olcak gece gece diye sdf

keyfim de çok yerindeydi hani. niye bozayım.

adamda da tam böyle soğukkanlı serseri tipi vardı. Hani böyle eli ayağı düzgün ama "gel hele bi bakalım" diye başlayıp muhabbete girip haklıymışçasına soyabilecek veya kullandırtabilcek bi tip. Belanın kokusunu sezdim.
Yanındaki yaşça büyük adam da paçoz giyimli hafiften şarapçıyı andıran sakallı bişeydi.

gene olsa gene kaçarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...