Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 benim bildiğim o sat komandosu 4 tinerciyi parçalara bölmüştü belki sora başka bi komando ölmüştür bilemicem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Adam sarhoş, adam dönüp kaçmaya başlamış ve sen adama fırsat vermedim diyorsun.Çok ürkütücü bakışların olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Eralp said: @olitere, sen sarhoş araba kullanıp buraya övünerek yazdıydın bi de yanlış hatırlamıyosam. Çekirge bir zıplar iki zıplar abi eninde sonunda bi yerden zararı yersin yani.övünmemiştim de oha unutmadınız lan onu . Salak olmamak ne demek ? Arkanı kimseye vermemek , serin kanlı olmak ,karşındakini iyi gözetlemek.Bu tür olaylarda ölümler genelde adamın gaza gelip allleaah diye dalmasından meydana geliyor.Süper dövüşçü olmaya gerek yok yani.Herşeyi geçtim bi biber sıpreyi alın abi , sıkın alayına sonra üzerlerinde silah falan varsa alın ellerinden veya onlar debelenirken kaçın.Salak olmak önlemsiz olmaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Akhlaur said: Adam sarhoş, adam dönüp kaçmaya başlamış ve sen adama fırsat vermedim diyorsun.Çok ürkütücü bakışların olmalı.Adamla boğuşurken arkası dönük değildi birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 o gazı yakalayınca polis, abi ekieki çiköfteye sıkıyom mu diyeceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Red said: benim bildiğim o sat komandosu 4 tinerciyi parçalara bölmüştü belki sora başka bi komando ölmüştür bilemicem tabi yok abi benim bahsettiğim adam bıçaklandıktan sonra yarım saat kadar falan hastaneye yürüyüp hastanenin önünde ölmüştü. Arada parçaladığı tinerci olmuştur elbet :) arkadan bıçaklamışlar sonuçta, böyle yol kesme olaylarında kimin nereden çıkacağını nasıl bilecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Nalorifein said: o gazı yakalayınca polis, abi ekieki çiköfteye sıkıyom mu diyeceksin ?Tamam sen evden çıkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 biz çıkıyoruz da ayı gibi gezmiyoruz ortada, ayıyı avlayan çok olur dışarda. Temkinli olmakta fayda var, türkiyede normal mantık kuralları işlemiyor, bambaşka bir settings var dışarda. forgotten real dan beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Nalorifein said: biz çıkıyoruz da ayı gibi gezmiyoruz ortada, ayıyı avlayan çok olurBende sana bunu demiyor muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Polat Alemdar forumda beyler dikkatli olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 alayına gideeer raaat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 olitere said: Eralp said: @olitere, sen sarhoş araba kullanıp buraya övünerek yazdıydın bi de yanlış hatırlamıyosam. Çekirge bir zıplar iki zıplar abi eninde sonunda bi yerden zararı yersin yani.övünmemiştim de oha unutmadınız lan onu . Salak olmamak ne demek ? Arkanı kimseye vermemek , serin kanlı olmak ,karşındakini iyi gözetlemek.Bu tür olaylarda ölümler genelde adamın gaza gelip allleaah diye dalmasından meydana geliyor.Süper dövüşçü olmaya gerek yok yani.Herşeyi geçtim bi biber sıpreyi alın abi , sıkın alayına sonra üzerlerinde silah falan varsa alın ellerinden veya onlar debelenirken kaçın.Salak olmak önlemsiz olmaktır abi bu gibi bu durumda olay belli yani iyi bişey yapmayacakları da ortada, kaçmak en mantıklısı. Biber gazı falan son seçenek. Ki ben bana bıçak çekmiş adama biber gazı sıkarak kaçmış biriyim yani :D uzmanıyım bu işlerin heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 olitere said: Valla ben başıma gelen bir olayı söyliyim sarhoşun biri ne bakıyorsun lan mottosundan beni itekliyip yokuş aşağı yuvarlattırdı , sonra kaçmaya başladı ben arkadan yakalayıp yere indirdim ve suratına geçirmeye başladım .Sonra ayırdılar falan ve adamın bıçağı olduğu ortaya çıktı ama ben fırsat vermediğim için sokamadı ; yani o bıçağı ..vs saplamasını engellemek senin elinde. Birden fazla kişiler olduğunda yapman gerekenler değişir tabi olitere said: Eralp said: @olitere, sen sarhoş araba kullanıp buraya övünerek yazdıydın bi de yanlış hatırlamıyosam. Çekirge bir zıplar iki zıplar abi eninde sonunda bi yerden zararı yersin yani.övünmemiştim de oha unutmadınız lan onu . Salak olmamak ne demek ? Arkanı kimseye vermemek , serin kanlı olmak ,karşındakini iyi gözetlemek.Bu tür olaylarda ölümler genelde adamın gaza gelip allleaah diye dalmasından meydana geliyor.Süper dövüşçü olmaya gerek yok yani.Herşeyi geçtim bi biber sıpreyi alın abi , sıkın alayına sonra üzerlerinde silah falan varsa alın ellerinden veya onlar debelenirken kaçın.Salak olmak önlemsiz olmaktır abi bu gibi bu durumda olay belli yani iyi bişey yapmayacakları da ortada, kaçmak en mantıklısı. Biber gazı falan son seçenek. Ki ben bana bıçak çekmiş adama biber gazı sıkarak kaçmış biriyim yani :D uzmanıyım bu işlerin heheh evlat olsan sevilmessin yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kaçmayı gurura yedirememek normal, ben de yediremeyebilirdim Ama doğru hareket kaçmak orada. adamın silahı mı var bıçağı mı var nesi var belli değil. Zaten 2 kişilermiş bi de orada soteye yatmış 3-4 kişi daha olsa ne olacak? ayrıca öyle aynalı tahirlik yapmayın, yok bıçağı etkisiz hale getiririm de şöyle de böyle de. Aklınızı kullanın biraz. Bıçak kullanmayı az biraz bilen (yani sırf caydırıcılık olarak taşımayan, körleme sağa sola sallamayan) adam istersen dünyanın en iyi karetecisi judocusu ol kevgire çevirir seni. tabanca mabanca varsa daha da fena. ayakta duramayan kafa bi dünya sarhoşu dövüp de "bıçağı çekemedi bile oğlum" demeye benzemez o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 LucifeL said: olitere said: Valla ben başıma gelen bir olayı söyliyim sarhoşun biri ne bakıyorsun lan mottosundan beni itekliyip yokuş aşağı yuvarlattırdı , sonra kaçmaya başladı ben arkadan yakalayıp yere indirdim ve suratına geçirmeye başladım .Sonra ayırdılar falan ve adamın bıçağı olduğu ortaya çıktı ama ben fırsat vermediğim için sokamadı ; yani o bıçağı ..vs saplamasını engellemek senin elinde. Birden fazla kişiler olduğunda yapman gerekenler değişir tabi olitere said: Eralp said: @olitere, sen sarhoş araba kullanıp buraya övünerek yazdıydın bi de yanlış hatırlamıyosam. Çekirge bir zıplar iki zıplar abi eninde sonunda bi yerden zararı yersin yani.övünmemiştim de oha unutmadınız lan onu . Salak olmamak ne demek ? Arkanı kimseye vermemek , serin kanlı olmak ,karşındakini iyi gözetlemek.Bu tür olaylarda ölümler genelde adamın gaza gelip allleaah diye dalmasından meydana geliyor.Süper dövüşçü olmaya gerek yok yani.Herşeyi geçtim bi biber sıpreyi alın abi , sıkın alayına sonra üzerlerinde silah falan varsa alın ellerinden veya onlar debelenirken kaçın.Salak olmak önlemsiz olmaktır abi bu gibi bu durumda olay belli yani iyi bişey yapmayacakları da ortada, kaçmak en mantıklısı. Biber gazı falan son seçenek. Ki ben bana bıçak çekmiş adama biber gazı sıkarak kaçmış biriyim yani :D uzmanıyım bu işlerin heheh evlat olsan sevilmessin yahu... Eralpla beni karıştırmışsın 2. alıntıda . nolur sev beni ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gYxuNpfCfaM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ben geri geri giderken arabayi toslardim garainti bi yere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 vay babam vay ne değişik kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 gündüz vakti değildi yav, gecenin 2'sindeydi. Öyle kötü bir yerde de değildim ama sonuçta gece o saatte ıssız olan bir yer. ben 20'li yaşların en başında şoför olarak acemiliğini daha yeni atmış kısaca kötü niyetli birinin karşısına çıkacak en ideal tip sayılırım sdf :D o sebepten soğukkanlı bi şekilde geriye takıp vaktiyle sıvıştığımdan aferin çektim kendime. Zaten ben de araba falan çıkacak heralde ondan durduruyorlar diye düşündüğümden durdum ama adam ben durana kadar yolun tam ortasında uslu uslu bekleyince "film gibi lan" şeklinde düşünceler geçti kafamdan ama o sırada "gerçek olm bu anaa" diye uyarıldım sşdfkl "bi arabayı stop ettir bakalm" deyince vücudum iyice alarm çaldı baya kaçsam iyi olcak gece gece diye sdf keyfim de çok yerindeydi hani. niye bozayım. adamda da tam böyle soğukkanlı serseri tipi vardı. Hani böyle eli ayağı düzgün ama "gel hele bi bakalım" diye başlayıp muhabbete girip haklıymışçasına soyabilecek veya kullandırtabilcek bi tip. Belanın kokusunu sezdim. Yanındaki yaşça büyük adam da paçoz giyimli hafiften şarapçıyı andıran sakallı bişeydi. gene olsa gene kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kapıları kilitleyip geziyorum tek başımayken ben. böyle bi durumda muhtemelen geri kaçmayı akıl edemzdim. adamların üstüne sürerdim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ya ilersi de otoparkımsı bir yerden anayola çıkıyor. yolum çok uzardı ileri bassam. bi de geri geri uzaklaşmak çok heycanlıydı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 el freniyle dönseydin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Helal olsun. kaçabilmişsin en azından. kaçamayanlar da var yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 çıkarıp arabanın kaportaına vuramadın mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar