Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bir koldan müzik bir koldan renkler hadi ha gayret aslanlarım anlıycaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 o yüzden kaydedebilğinmizden beri dedim zaten, ondan öncesinde bir değişimden bahsedebilir belki, hatta dğeişim bile değil devinimden bahsedebiliriz anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 huun said: rick martin olmak isteyen adam o kadar az ilgi çekici ki konu nerelere geldi. müzik de ilginç bişe tabii bu arada. belki 10.000 sene önce adamın teki 2 dalı birbirine vurup öyle bir melodi yakaladı ki şimdi dinlesek kobra gibi dans ediyorduk burada. dj. caveman. Chrono Trigger'da öyle bir şey vardı :) Mükemmel oyundu o ya, tekrar oynayacağım bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ayla vardı ayla of taş gibi ayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 merabalar. baya bir müddettir yeni müzik aleti icad edilmiyor aslına bakarsanız. en son icat edilen aletler arasında işte bendeki hang drum. şu videodaki teremin bir de bu reactable denen zımbırtı var ki baya eğlenceli duruyor aslına bakarsanız. onun dışında yukarda söylenenler doğru. istenilen her türlü ses artık dijital ortamda yaratılabiliyor. dolayısıyla mesele artık boyut değiştirdi. cubase yahut fruityloops falan kullanan bir insanın elinde artık yeryüzündeki bütün müzik enstrümanları var diyebiliriz. dolayısıyla fark artık bütün bu enstrüman çeşitliliğini ve müzikal dehayı ortaya nasıl dökeceğinizle alakalı. bu abiler de bu işi en iyi yapanlardan bana kalırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 reactable cok cacık ben kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi bulursam ben de oynamak istiyorum kendisiyle ya. nerde yakaladın olum sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bilginin muzesinde sergide vardı işte. untitled'da. muzik aletinden cok interface denemesi zaten reactable. tabi cacık dediğime bakma guzel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi ilk videoda kadın handjob yapıyor görünmez penise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sanat anlayışım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 alkış mı istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 e yine baya anlıyomuşsun kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 auto tune buldular işte. asrın keşfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 vin diesel olmak için kaç ameliyat geçirmek gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 vin diesel isen sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 http://4.bp.blogspot.com/_j1kPhD6mV9k/Srf4cZSd56I/AAAAAAAAARI/vDPl7-oIusk/s400/ba%20dum%20tss.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 vin diesel değilsende motoru değiştiriyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ricky martin ne ya. başka adam mı kalmamıs gezegende benzicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi adam riki martine benzemeye çalışmamış ki. Adama bişiler yapmışlar sonra riki martine benzeyen bi tip çıkmış ortaya. En azından adam öyle söylüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Hırkasıda herhalde eşantiyon olarak verilmiş, çok cici :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kardes, ricky martin gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi ricky martin deil ki bildigin murat boz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 5 sayfa riki martin wannabe konuşsaydınız üzülecektim, neyse ki müzik tarihi ve teknolojisi üzerine hararetli bir münazara imiş başlığın içeriği. "müzik geçmiş/şimdi/falanca tarihte en iyiydi" genellemeleri çok yersiz olmuş ama, her devrin başka güzellikleri ve çapulculukları var. arka arkaya konur hepsine örnek rahatça. ha bir de estel'in çaldığı olay (hang drum diye ekleyeyim, emeğe saygı) var en basidinden yeni ses lazımsa, tesla coil'e gelene kadar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Herkesin atladığı bayağı önemli bir nokta var, kazulet bir ergenken gayet yakışıklı bir adam olmuş. Ricky Martin'e ben şahsen benzetemedim, ama bence başarmış çocuk bir şeyleri. Helal olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar