Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 fede said: abi zeytinyağlı o demek değil. sebzeli yemekleri etsiz yaptığın zaman zeytinyağlı deniyo ne alaka olm
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Ben pilavı tek başına sevmiyorum, bence çok iyi bir tamamlayıcı ama kuru kuruya yenecek yemek değil. Hiç birşey bulamasam salatayla yoğurtla falan karıştırıp yiyorum ben de. Çoban salatayla özellikle iyi oluyor pilav. Ama dengesi önemli, pilavlı salata olmayacak, pilavın içinde az biraz salata olacak. Bir de zeytinyağlı pilav win. Hoş birkez zeytin yağına alıştıktan sonra herşey güzel oluyor zeytin yağıyla. Favori pilavım tavuklu pilavdır bu arada. Karabiberli tavuklu (sadece göğüs) şehriyesiz/arpasız olacak. Bir dönem her akşam antreman sonrası seyyar pilavcıdan duble yiyorduk, hala bıkmadım lol.
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 seyyar pilavcı zaten epik bişey, bursa altıparmak'ta bi ara sokağa gelirdi hep, sadece 1-2 saat içinde koca kazanı satar giderdi. nohutlu pilav 1, tavuklu 1,5 lira mıydı neydi. küp küp domates + tavuk , üstüne karabiberli nohutlu pilav mmmpffs..
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 max yogurtla yerim salatayla bi acayip olur lan :<<<<<
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Bone said: fede said: demekki saçma değil ^^
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bence asıl olay pilavı hemen her türlü şeyle yiyip aa güzel oluyo lan demek olay pilavda yani bu neden böyle ki
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ekmek arası kuru fasulye + sarımsaklı mayonez.. beat that!
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 fede said: abi zeytinyağlı o demek değil. sebzeli yemekleri etsiz yaptığın zaman zeytinyağlı deniyo fatih çok yaşa lan, gözüm yaşardı vallahi. tamam biz de etçiliz de o kadar değil :)
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sirke ? sirke ne lan allah kahretsin abi salataya sirke koymak ne ya
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ha onu söylemeyi unuttum sirke iğrenç bişey zaten. ıy.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 şimdi bol soğanlı bi domates salatası olucak, basıcaksın zeytinyağıyla limonu, üstüne biraz tuz
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sirkeyi seviyorum. resim çıkmadı o ayrı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Üzüm sirkesini ben de sevmem de, elma sirkesi çok güzeldir.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bazen çok hayvansınız.. aç olanı var olmayanı var!
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Fistan said: bu tarz yiyenlere bok bogaz deriz biz Yemeden içmeden anlamaz adam yediği şeyin tadını sevdiyse sana tek bir şey yapmak kalıyor, uzamak
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sen mukavvaya nutella sür dasaa ben de ekler falan yiyim gidip :>
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Ardeth said: Fistan said: bu tarz yiyenlere bok bogaz deriz biz Yemeden içmeden anlamaz adam yediği şeyin tadını sevdiyse sana tek bir şey yapmak kalıyor, uzamak http://troyscomics.com/Image/Fantastic%20Four/mrfantastic.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 stimpak said: sen mukavvaya nutella sür dasaa ben de ekler falan yiyim gidip :> fakirlik hep..
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ehuheu ben de fakirim ya, kendimi şımarttım sadece vizelerin ilk haftası bitti diye . eklerler bittikten sonra mukavvaya salça
Öne çıkan mesajlar