Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayar hoparlöründen radyo sesi geliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bombaymış

Radio dalgalarını belli seviyede izole etmek için ters yönde manyetik alan uygulanır, bir yerlerde ya şase var yada 3 al 1 öde tarzında bir alet senin ki.
Mesaj tarihi:
benim eski pc telsiz konuşmalarını çekiyodu ya. ama polis telsizi miydi yoksa taksi durağının telsizi mi hiç çözemedim. bildiğin harharhar bağırıyodu adamın biri bilgisayarın içinden tırsmıştım ilk.
Mesaj tarihi:
benm ses sistemi de ısıga duyarli :p logitech x-530 lambalari kısınca fln orta uydudan sürekli bir cızzz sesi gelio :D sesi biraz acınca gecio :D seviyorum seni güzel ülkemin sacma elektrksel sistemi
Mesaj tarihi:
benim dediğim böyle içerden çamaşır/bulaşık makinesi vs çalışınca gelen anlık bir çatırtı sesi. sürekli olan bir olay değil.

senin problemini bilemedim ama. bakayım biraz forumlara falan. onunla ilgili de bişeyler bulabilirsem yazarım.
Mesaj tarihi:
o senin degidign oluyor evet bi catir cutur yapıp gecio.. benm dedigm olay farkli.. benm odanin ısıgı ayarlanabilr eger ısıgı kısarsam yapıo bunu .. ısık kapali yada tam acıkken diilde yariya indirirsem cizidmaya baslıo sesi acınca gecio :D
Mesaj tarihi:
bendeki bazen tüpçü - sucu - polis telsizi çekiyo :D ödüm mokuma karışıyo ama gümbür gümbür birden 2-3 kelimelik bişeyler çekiyo sonra kesiliyo asdasd

adam gibi ses sistemi almam lazım ya.
  • Yeni Oluştur...