pnoise Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 normal mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Cok normal ne var ki bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Radyo programın açık degilse çok normal degil elbette. :P Taşıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bombaymış Radio dalgalarını belli seviyede izole etmek için ters yönde manyetik alan uygulanır, bir yerlerde ya şase var yada 3 al 1 öde tarzında bir alet senin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hahaha aynısı bende de vardı. uyduruk çin malı hoparlör, usb ye takınca radyo sesi geliyordu ahahahh attım sonra. 15 liraya logitech var onu alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 kanal değiştirebiliyorsak istiyorum o hoparlörü. ucuza radyo dinleme imkanı, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 benim eski pc telsiz konuşmalarını çekiyodu ya. ama polis telsizi miydi yoksa taksi durağının telsizi mi hiç çözemedim. bildiğin harharhar bağırıyodu adamın biri bilgisayarın içinden tırsmıştım ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 benm ses sistemi de ısıga duyarli :p logitech x-530 lambalari kısınca fln orta uydudan sürekli bir cızzz sesi gelio :D sesi biraz acınca gecio :D seviyorum seni güzel ülkemin sacma elektrksel sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 logitech x530 ve z5500 lerde bilinen bir problem. voltaj düşmesiyle alakalı. ayrı hat çekmekten başka bir çözüm bulamadım ben malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ya ses seviyesni acınca kesilio cızrti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hoparlörlerin çok çekiciymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 şase vardır, radyo dalgası denk geliyordur, olmuştur bir saçmalık. Birde, radyo bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 benim dediğim böyle içerden çamaşır/bulaşık makinesi vs çalışınca gelen anlık bir çatırtı sesi. sürekli olan bir olay değil. senin problemini bilemedim ama. bakayım biraz forumlara falan. onunla ilgili de bişeyler bulabilirsem yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 o senin degidign oluyor evet bi catir cutur yapıp gecio.. benm dedigm olay farkli.. benm odanin ısıgı ayarlanabilr eger ısıgı kısarsam yapıo bunu .. ısık kapali yada tam acıkken diilde yariya indirirsem cizidmaya baslıo sesi acınca gecio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 eğer çeken radyo AKRA FM, DOLUNAY FM vs ise bir sakıncası yoktur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bendeki bazen tüpçü - sucu - polis telsizi çekiyo :D ödüm mokuma karışıyo ama gümbür gümbür birden 2-3 kelimelik bişeyler çekiyo sonra kesiliyo asdasd adam gibi ses sistemi almam lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ahah çok güldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 benimkide adnan menderese inen ucaklarinkini cekiyo, bende fsx acip bazen adamlari ben indiroyom hatta alana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 hışırtıdan bahsediyorsun sanırım. XP mi kullanıyorsun? Eğer evet ise ses ayarlarında en sağda mikrofonmuydu bişey var onu kapat düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar