Sotto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bence öyle Xaenin,sence öyle olmayabilir...Kesin derken bence dememişim haklısın.. Yani ot konusunda mesela düşüncem şöyle benim,hani çok uçuk durmadan alkolik olan insanların dışında,bir insanın hayatının büyük bölümünde sarhoş olması vs zor iş...Çünkü bünyenin kaldırabileceği bir nokta var..Hani sokakta gördüğünüz her zaman sarhoş olan ama aç olan insanlar değil,günlük yaşamda,senin benim gibi birinin her daim sarhoş olması zor bir durum,vücudunun kaldırabileceği nokta belli,her akşam alem yapman zor mesela,ya da şöyle söyleyeyim,senin vücudunun belli sınırı var...Ancak ot olayında benim gözlemlediğim,bir insan sabah akşam kafası güzel dolanabiliyor,extreme overdose vakaları çok nadir...Alkolde overdose olmak çok daha mümkün demek istediğim o...Yani ot serbest olunca,toplumda her daim kafası güzel olanların sayısı,her daim alkolik olanlardan daha fazla olur bence..İkiside zararlı olunca ot bu durumda öne geçiyor,bilmem anlatabildim mi...Yine karşı çıkanlar olacaktır mutlaka ama,yüksek dozda ot içmenin bünyeye kısa vadede zararları olduğundan emin değilim (hani çok alkol alınca kusma gibi),ha yanılıyor da olabilirim,bilen varsa düzeltsin...Alkolde bünyenin belli bir otokontrol mekanizması devreye girerken,ot olayında bu ne kadar var ondan emin değilim,çünkü dediğim gibi her daim kafası güzel olan adamlar görüyorum etrafımda ve bu adamlar hani sokakta gördüğümüz aç evsiz alkolik tipler gibi değiller,bilmem anlatabildim mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Abi ama nasıl "her" insan sabah akşam sarhoş gezmiyorsa, ellerinde olsa da tercih etmiyorlarsa aynı şekilde kafaları dumanlı da gezmezler. Ha tabi ki bunu yasallaştırmaya kalkarsan bir patlama olacaktır bunca yıllık baskının yasağın üstüne ama artık yasak olmamasının verdiği basitlikle çok büyük ölçüde tüketimde düşüş yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yasak olsun böyle iyi. şu halde bile binbir türlü saçma tribe giren bebeler var. bi de serbest olursa çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Valla ot serbest olsa ben işe gelirken bi tane yakarım öğlen bi tane yakarım mis gibi geçer gün yani alkol gibi koku vs olmadığından ve herhangi bir yerde 30 saniyede işini halledebileceğin için yakalanma riskin yok. Tek belirti gözler ele verebilir seni ama onu da göz damlası ile hallettin mi mis gibi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Ooo her yolu da biliyorsun abso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Yani bir de olaya sadece kendiniz diye düşünmeyin,bunun cahili,hayatı hakikaten sorunlu olanı,küçük çocuğu vs. si de var... Mesela 15-16 yaşında sigara içen bir çocuğun ota başlaması ve alışması,eline 1 şişe viski alıp her daim sarhoş olmasından daha kolaydır bana göre...Çünkü dediğim gibi onun vücudunun alkolde kaldırabileceği bir nokta var iken,kafası güzel olmanın pek öyle bir limiti yok gibi.. Şu anda otun varlığından haberi olmayan bir sürü işsiz,güçsüz insan ellerinde olan parayı nasıl sigaraya yatırıyorlarsa,pekala ota da yatırabilirler,o zaman toplumsal hayat hiçte "ot içince her müzik güzel oluyo yav" diye olmaz,demeye çalıştığım o...Zaten boş ve kafası bir ton sorunlarla olan biri,pekala da ota bağımlı olabilirler,bu sizin için böyle olmayabilir,ancak hayatta dışarıda zihinini bastırmaya çok ihtiyacı olan yüzlerce insan var,ki sayfalardır demeye çalıştığım şey de buydu... Bağımlılıkla ile ilgili olan araştırmaları da koydum,içeriğine isteyen baksın,ben de tam bakmadım,tamamen yanılıyor da olabilirim.. Bağımlılığı sadece salyaları akarak ot ot diye dolanan tipler olarak da algılamayın...Daha önce dediğim gibi -sırf hayat ot içince,içmeyince olduğu zamandan daha güzel olduğu için- ot içecek,içen yüzlerce insan vardır,bu da bir tür bağımlılıktır,en ufak fırsatta ota sarılmak... Bu sizin için böyle olmayabilir,ama dışarıda yüzlerce insan için bu durum pekala da böyle olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Biz de gençtik, biz de zamanında serbest olsun demiştik. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 biz bi kere çay ve naneyi karıştırıp sarmıştık. deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 In b4 tantum hikayeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Absolut said: Sigaranın yasaklanması gereken bir çağda otun özgürlüğünü savunmak biraz komik oluyor aslında. nicki absolut olan adamdan bunu duymak daha da komik oluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Absolut said: Big Mac yiyip araba kullanmak mı daha zararlı yoksa ot takılıp kullanmak mı :P 2 kere ot içicez diye lütfen OT kullanımını savunmayın. Tamam iyidir hoştur belki herkes bi kere deneyip ne oldugunu ne olmadığını görmesi gereken bişidir ama çıkıpda annesütünden yararlıymış gibi yorumlar yazmayın lütfen. +123654987 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ota zararsız diyen adam bunu derken otlanmıştır. başka açıklaması yok bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 rop 19 Legalize Marijuana 98% in A proposition to legalize, regulate and tax marijuana and marijuana-related activities for those 21 and older in the state of California. (Under the proposition, residents can possess up to one ounce of marijuana and use marijuana in non-public places.) No 54% 3,939,545 Yes 46% 3,379,083 californiada patladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 AMA ÇOK YAKIN YA OLMAZ Kİ BÖYÖLE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 demokrasinin kara gunu :( %54u gerici salak amerikanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 30 yas üzeri oylar niye sayılıyor hala bilmiyorum ölüme yakın olanlar bariz kıskanıyor gencleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 republicanlar niye oy veriyo ki buna, zaten hayir dicekleri belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yahu bir de kansere yol açtığı kesin olan sigaranın yasak olup olmaması akla gelmiyoken marijuana'ya kansere yol "açabilir" diye yasak olsun demek çok mantıklı gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 değiş tokuş yapalım işte. ot serbez olsun sigara yasaklansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 alkollede lsd'yi takas edelim bide, cennet gibi olur dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abi yasa 21 yaş ve üzerini kapsıyo ama 30dan yaşlılar oyluyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 xunn said: 30 yas üzeri oylar niye sayılıyor hala bilmiyorum ölüme yakın olanlar bariz kıskanıyor gencleri. snn ülan belki kendilerini genç hissediorlar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Bittus said: dylanN said: Bok ic. Gencleri Boyle seylere ozendiriyorlar. Yazik tü. bazen bok olarak adlandirildigindan icmis oluyor aslinda. figuratively. boku kötü mala diyolar sanırsam. bi de yasal olsun türkiyede de. pkk kâr yapıcana devlet yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 abi bence sigara yasaklanmalı ota gelene kadar, ama dev OT ŞİRKETLERİ olmadığı için o iş zor tabii ki. Yani otun şöyle bir olayı var, asosyalliğe itiyor bazı insanları. Adamlar başka bir şeyden zevk almıyorlar toplanıp toplanıp takılıyorlar falan ama bu da çok sık görülen bir şey değil. Şöyle mesaiden sonra bir ufak sigara çıkarıp yakmanın zararı değil yararı olurdu bence, güzel hayaller yani asdkasd. Yani bazı insanlara gerçekten anti depresan görevi görüyor ayda 1-2 kere içilen ot, kanserojendir de ona da eyvallah ama sonuç olarak sigaranın daha zararlı, alkolün kafasının da daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar