Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DwyMB19q7ms&feature=player_embedded bu varmış bide http://www.youtube.com/watch?v=OAuC1cXysho&feature=watch_response orjinal video http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/october/factchecker.jpg AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 gerçek mi bu FACT CHECKER!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Proud orc shaman da eklensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ahahah gerçekse iyiymiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 tamamıyla gerçek ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hahaha wildhammerın yanındakine dikkat etmemişim ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Jenkins Vol.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ahahah ulan blizz, cocuga da helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 abi çok iyi ya RIP WOW LORE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 abi bu yuzden blizz yönetirken ea gibi firmalar gotumu yiyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bu ne dalgadır yav? Tam anlamadım ben :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 abi fact checker ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Khriska said: Bu ne dalgadır yav? Tam anlamadım ben :). video'daki eleman bu seneki blizzcon'un lore toplantısında kalkıp Falstad Wildhammer için vanilla ve wotlk boyunca olan karakter Cata'da yok böyleyken böyle diye anlatıyor bir nevi wow'un lore sorumlularına lore'u öğretiyor :D Metzen'de biz onu öldü biliyorduk uyardığın için saol düzelticez bunu diyor.O yüzden bahsettiği karakteri oyuna koyup bunuda yanına "Wildhammer Fact Checker" yani bi nevi Lore doğrulayıcı pozisyonunda eklemişler :D Ben daha çok sağ tıklayınca nasıl bir dialog çıkıyor onu merak ediyorum. Gerçi henüz betada değil bu npc , bu screenshot developer'ların work-on buildinden çekilmiş yani oyuna bidahaki buildde eklenicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ahaha cok iyi blizz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 fact checker boss olsun. yargılasın dungeon ın son boss u olarak raiddekileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Blizzard sen nelere kadirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 peki en nerd olması gereken lore'cuların feci karizmatik ve ögüvenli olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 AHHAAHHAH bunu mu koydular lan IF'e? Akşam bakayım ya merak ettim sdjklfhsdfkhjsdflkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 HAha süper ya eleman torunlarina anlatir artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 valla ha wow'da npc karakterin var abi var mı ötesi, adı fact checker ama olsun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 synthesizer said: peki en nerd olması gereken lore'cuların feci karizmatik ve ögüvenli olması? o yuzden lore bi boka benzemiyor adsffdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Autotune HAHAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=-GJ7eueZ1wY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Allah cezasını versin bunu yapanın haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 harbiden korktum net e dusmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ahhahaahahahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar