sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 istifa edecek kadar önemli değilmiş yahu. bilerek yapmıştır bu kadar yıllık gazeteci hata yapmaz, vardır bir hesabı.
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Yılmaz Özdil'i neden istifa etmeye zorlamıyorlar Oktay Ekşiden daha fazla ezmistır rte yi. Yoksa;Kazım Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 gazeteciye savaş açan başbakan. Vay be senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 anne kutsaldir dayak yemedigine sukretsin, goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 cennet anaların ayakları altındadır. dolayısıyla anneleri satarsak cenneti de satmış oluruz. o yüzden istifa ettirmişler applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Arkasokak said: Soimyr said: Birde paticikte senin gibi kafalardan uzak kalabilirsek tam olucak. ban yedin diye sevinmiştik ne güzel :/ bu ne demek? ya çemberin içindesin ya da sonuna kadar dışında. uzak kalmak istiyorsan gözlerini kapa. böyle konudan alakasız sığ yorumları ya özel mesajla ilet adama ya da diğer üyeleri rahatsız edecek şekilde genele yazıp şekilcilik yapma. ohaa bunu sen mi diosun.... futbol bolumune kardesn mi yazıo yoksa merak edioyorum... orda her baslikta atıp tutup milleti gaza getrmeye calısıp abuk subuk yorumlar yapıp buraya gelip insanlara ders vermen... priceless..:( Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bu kafalar gitsin, görmek istemiyoruz. yerine ahmet altan gelsin. o çok iyi bir yazar. onbil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Söylenen söz bana küfürden çok durum tespiti gibi geliyor. Satarlar demiş doğru da demiş. vaperon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Hürriyetin de başbakana bir kompela geyiği yapmadığı kalmıştı... Özür dilemekle olacak iş değil bu. Faşist okuyucuları bile bu şekilde bir yorum yapmıyor hürriyetin. Hadsizlik. İstifa etmediği, ettirildiği de belli birşey. En azından yerinde karar... Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 onbil said: Söylenen söz bana küfürden çok durum tespiti gibi geliyor. Satarlar demiş doğru da demiş. Şurda hala oktay ekşinin sözlerinin yasal olarakta suç olduğunu bildiği halde tekrarlayıp onaylayanlarda suça ortak oluyor.Kazara bir savcılığın kulağına gider kapınızda polis bitiverir devlet erkanına küfür etmekten. Bkz: alıntı Cahillik yapmayın. huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 birisini anasını satmakla itham etmekten daha kadar ağır bir hakaret yoktur herhalde. oktay ekşi ayarında birisinin bu lafı herkesin anladığı anlamıyla kullanmak istemeyeceğine eminim; ama kendisi basit bir yazar değil. hiç olmayacak bi işin altına imza attı kendisi. Sufi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 neyse vazgeçtim. umarım açılan davayı kaybeder de parayı ödemek durumunda kalır. Horizon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ucundan ucundan birçok yazısında sıyırıyordu sınır çizgisini. Sonunda virajı dönemedi çizginin dışında uzun bir mesafe savruldu. Bilinç altının açığa çıkması böyle birşey. Gazetecilik cinneti gibi birşey heralde. aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 benim anlamadigim, hadi adam yazdi, peki bunun editoru yok mu? yaziyi direk gazeteye mi cpliyo oktay eksi? Daemir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 evet aynı seyi merak ediyorum bende. emin çölaşan hürriyetteyken sürekli yazılarının kesildiğini falan söleyip duruyodu, ki kesilen şeylerde böyle hakaretler oldugunu da sanmıyorum. oktay ekşi nası olsa kesiliyo böyle şeyler veya ayar verilip öyle kayda geçiyo diye rahat davranmıs ertuğrul özkök de bundan sıkılmıs olabilir mi acaba :) ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 editör geri yollamış düzeltmiş ama her baskıya yetişmemiş. aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 o zaman tek sorumlu oktay eksi degil. Rock Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 aquila said: benim anlamadigim, hadi adam yazdi, peki bunun editoru yok mu? yaziyi direk gazeteye mi cpliyo oktay eksi? Adamlar bu yaptıklarının yanlarına kar kalmasına o kadar alışıkki farketmemişlerdir bile. Tabi Erdoğanın bu tür haberlerdeki tavrını gözden kaçırmak biraz öküzlük oluyor tabiki o ayrı mesele. Arasıra(daha çok son dakika haberleri olduğunda) Hürriyetin sitesine girer bakarım. Sen de gir sadece başlıklar bak. Hürriyetin bu müthiş gazeteciliğini daha iyi anlarsın. fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 vardır bi planı ya. huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 aquila said: benim anlamadigim, hadi adam yazdi, peki bunun editoru yok mu? yaziyi direk gazeteye mi cpliyo oktay eksi? varmış ve yazısı denetimden geçtikten sonra kendisi baskıdan önce son bir ekleme yapmış. ben de yeni öğrendim. demek ki kullanmak istemiş adam. Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yaziyi denetliyenler yilmaz ozdilin yazilarindan yetisemiyorlarmis oktay ekisye, sonra kiziyosunuz neden bosluk avr bu kadar yozdil yazilarinda diye, adamcagizin gunahi yok o yaziyor gazete tarumar ediyro geriye okadarcik bisi kaliyor Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Rock said: aquila said: benim anlamadigim, hadi adam yazdi, peki bunun editoru yok mu? yaziyi direk gazeteye mi cpliyo oktay eksi? Adamlar bu yaptıklarının yanlarına kar kalmasına o kadar alışıkki farketmemişlerdir bile. Tabi Erdoğanın bu tür haberlerdeki tavrını gözden kaçırmak biraz öküzlük oluyor tabiki o ayrı mesele. Arasıra(daha çok son dakika haberleri olduğunda) Hürriyetin sitesine girer bakarım. Sen de gir sadece başlıklar bak. Hürriyetin bu müthiş gazeteciliğini daha iyi anlarsın. sitedeki haberlerle gazeteyi karşılaştırmamak lazım. sitedeki başlık falan sırf insanlar o habere tıklasın reklam gelirleri artık mantığıyla yazılıyor bariz Horizon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Haber sitelerindeki başlıklar tam bir habercilik katliamı şekline giriyor. Alıştık artık. Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/5172616-oktay-ek%25c3%25bei-istifa-etti/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 gazeteciye savaş açan başbakan. Vay be
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 anne kutsaldir dayak yemedigine sukretsin,
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 cennet anaların ayakları altındadır. dolayısıyla anneleri satarsak cenneti de satmış oluruz. o yüzden istifa ettirmişler
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Arkasokak said: Soimyr said: Birde paticikte senin gibi kafalardan uzak kalabilirsek tam olucak. ban yedin diye sevinmiştik ne güzel :/ bu ne demek? ya çemberin içindesin ya da sonuna kadar dışında. uzak kalmak istiyorsan gözlerini kapa. böyle konudan alakasız sığ yorumları ya özel mesajla ilet adama ya da diğer üyeleri rahatsız edecek şekilde genele yazıp şekilcilik yapma. ohaa bunu sen mi diosun.... futbol bolumune kardesn mi yazıo yoksa merak edioyorum... orda her baslikta atıp tutup milleti gaza getrmeye calısıp abuk subuk yorumlar yapıp buraya gelip insanlara ders vermen... priceless..:(
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bu kafalar gitsin, görmek istemiyoruz. yerine ahmet altan gelsin. o çok iyi bir yazar.
onbil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Söylenen söz bana küfürden çok durum tespiti gibi geliyor. Satarlar demiş doğru da demiş.
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Hürriyetin de başbakana bir kompela geyiği yapmadığı kalmıştı... Özür dilemekle olacak iş değil bu. Faşist okuyucuları bile bu şekilde bir yorum yapmıyor hürriyetin. Hadsizlik. İstifa etmediği, ettirildiği de belli birşey. En azından yerinde karar...
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 onbil said: Söylenen söz bana küfürden çok durum tespiti gibi geliyor. Satarlar demiş doğru da demiş. Şurda hala oktay ekşinin sözlerinin yasal olarakta suç olduğunu bildiği halde tekrarlayıp onaylayanlarda suça ortak oluyor.Kazara bir savcılığın kulağına gider kapınızda polis bitiverir devlet erkanına küfür etmekten. Bkz: alıntı Cahillik yapmayın.
huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 birisini anasını satmakla itham etmekten daha kadar ağır bir hakaret yoktur herhalde. oktay ekşi ayarında birisinin bu lafı herkesin anladığı anlamıyla kullanmak istemeyeceğine eminim; ama kendisi basit bir yazar değil. hiç olmayacak bi işin altına imza attı kendisi.
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 neyse vazgeçtim. umarım açılan davayı kaybeder de parayı ödemek durumunda kalır.
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ucundan ucundan birçok yazısında sıyırıyordu sınır çizgisini. Sonunda virajı dönemedi çizginin dışında uzun bir mesafe savruldu. Bilinç altının açığa çıkması böyle birşey. Gazetecilik cinneti gibi birşey heralde.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 benim anlamadigim, hadi adam yazdi, peki bunun editoru yok mu? yaziyi direk gazeteye mi cpliyo oktay eksi?
Daemir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 evet aynı seyi merak ediyorum bende. emin çölaşan hürriyetteyken sürekli yazılarının kesildiğini falan söleyip duruyodu, ki kesilen şeylerde böyle hakaretler oldugunu da sanmıyorum. oktay ekşi nası olsa kesiliyo böyle şeyler veya ayar verilip öyle kayda geçiyo diye rahat davranmıs ertuğrul özkök de bundan sıkılmıs olabilir mi acaba :)
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 editör geri yollamış düzeltmiş ama her baskıya yetişmemiş.
Rock Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 aquila said: benim anlamadigim, hadi adam yazdi, peki bunun editoru yok mu? yaziyi direk gazeteye mi cpliyo oktay eksi? Adamlar bu yaptıklarının yanlarına kar kalmasına o kadar alışıkki farketmemişlerdir bile. Tabi Erdoğanın bu tür haberlerdeki tavrını gözden kaçırmak biraz öküzlük oluyor tabiki o ayrı mesele. Arasıra(daha çok son dakika haberleri olduğunda) Hürriyetin sitesine girer bakarım. Sen de gir sadece başlıklar bak. Hürriyetin bu müthiş gazeteciliğini daha iyi anlarsın.
huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 aquila said: benim anlamadigim, hadi adam yazdi, peki bunun editoru yok mu? yaziyi direk gazeteye mi cpliyo oktay eksi? varmış ve yazısı denetimden geçtikten sonra kendisi baskıdan önce son bir ekleme yapmış. ben de yeni öğrendim. demek ki kullanmak istemiş adam.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yaziyi denetliyenler yilmaz ozdilin yazilarindan yetisemiyorlarmis oktay ekisye, sonra kiziyosunuz neden bosluk avr bu kadar yozdil yazilarinda diye, adamcagizin gunahi yok o yaziyor gazete tarumar ediyro geriye okadarcik bisi kaliyor
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Rock said: aquila said: benim anlamadigim, hadi adam yazdi, peki bunun editoru yok mu? yaziyi direk gazeteye mi cpliyo oktay eksi? Adamlar bu yaptıklarının yanlarına kar kalmasına o kadar alışıkki farketmemişlerdir bile. Tabi Erdoğanın bu tür haberlerdeki tavrını gözden kaçırmak biraz öküzlük oluyor tabiki o ayrı mesele. Arasıra(daha çok son dakika haberleri olduğunda) Hürriyetin sitesine girer bakarım. Sen de gir sadece başlıklar bak. Hürriyetin bu müthiş gazeteciliğini daha iyi anlarsın. sitedeki haberlerle gazeteyi karşılaştırmamak lazım. sitedeki başlık falan sırf insanlar o habere tıklasın reklam gelirleri artık mantığıyla yazılıyor bariz
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Haber sitelerindeki başlıklar tam bir habercilik katliamı şekline giriyor. Alıştık artık.
Öne çıkan mesajlar