Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Tarih: 30.10.2010 Saat: 19.00 Stad: Ali Sami Yen Hakem: Bünyamin Gezer http://img6.imageshack.us/img6/8031/14661750.jpg http://img691.imageshack.us/img691/3809/antalyasporlogoz.jpg Baros, Arda ve Kewell sakat. Ayhan cezalı. Elano grip olmuş durumu net değil. Bir de nostalji yapalım. http://www.youtube.com/watch?v=KJX6hWdHuZk&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ahaha acun mu o? dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 antalyaspor rahat geçecektir. beraberlik ile coşan, bu coşkuyla da kendini fazla salan oyuncular bu maçı kaldıramıcaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ne gereksizsin ya. zor maç olur.fakat alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 kewell takımla çalışmalara başladı diyordu dün bi yerde. oynar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ÇALIŞMALARA BAŞLADI BİLE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Arkasokak said: antalyaspor rahat geçecektir. beraberlik ile coşan, bu coşkuyla da kendini fazla salan oyuncular bu maçı kaldıramıcaklardır. hala mı kuyruk acısı lol gsli değilim ama niye kendini küçük düşürüyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Arkasokak said: antalyaspor rahat geçecektir. beraberlik ile coşan, bu coşkuyla da kendini fazla salan oyuncular bu maçı kaldıramıcaklardır. Kovun şu adamı artık ya valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 çok pis berabere biter bu maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Pino Fenerbahçe maçındaki kadar boş alan bulamaz, Antalya gerçi biraz haddini bilmeden top oynuyor pozisyon verse de galip geliyor ama Antalyaspor'un ligdeki hedef maçı Galatasaray maçları olduğu için kapanacaklarını düşünüyorum o yüzden Mehmet Batdal oynamalı, Pino kanatta yer almalı. Elano ve Misi'nin performanslarına göre kazanırız, yoksa berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 fenerbahceyi ezdigimiz kadar antalyayi ezebilecegimizi dusunmuyorum. yinede yeneriz kalite farkindan dolayi. - bu yorumuda, ufak kuslar Galatasaray basliklarina cok ugrayip bos konusuyor da egomu tatmin edeyim diye yazdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bi takımı yenmeden nasıl ezdiğini anlat bakalım.ben bir galatasaraylıyım ve geçmişteki başarıları unatan futbolcular yönetim bizi ne hale getirdi bak sen bile gerçek kimliğini unutup ezdik diyebiliyorsun lig tablosuna bak bakalım.çağ dışı futbol ile antalya seni evine postalar.nerde o eski orta sahadan başlayan baskılı futbol, korkusuzca düşünmeden ezip geçtiğimiz rakipler.(seamanlı)arsenalin en iyi kadrosuyla kafa kafayaydık.arsenal ile maç yapsak yenmemize imkan yok binde 1 ihtimal bile yok. şimdi cimbom nerde sorarım sana.fenerbahçeyi ezmişiz.3lü çekmeler felan.vah takımım vah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Sen Avrupa'dan elen, futbol oynayama, yönetim eleştirilsin, 1.5 yıldır seni çalıştıran adam senin insiyatifin içinde veya dışında gitsin, puan durumu ortada Fenerbahçe'nin lig ve Kadıköy performansı ortada, eksiklerin var. Gelen adam takımla 3 gün çalışmış, o mücadele,hırs, oyun ve maç ardından çekilen 3'lü Galatasaray'ın karakteri dolayısıyla gelişen bir olay. Sahada tepkisini koydu futbolcular, 2-3 kansız dışında taraftarıyla bu maçta barışmak istedi. Rakibin pek bir önemi yoktu, yenseydik güzel olurdu ama önemli olan mücadeledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ezmek icin skor gerekmiyor. Biz 6-0 yenildik ama ezilmedik. 5-1 lik Leverkusen macinda ezildik mesela. "Ezmek" kavramlarimiz farkli senle o yuzden tartisamayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ha ayrica, BulletRide'a ek olarak, 55 bin kisiyi susturup "Haydi bagirin " diye anons yapmaya zorlatmak fazlasiyla ezdigimizin gostergesidir bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 antalyaspor bi garip oynuyor.bi dk bakıyorsun 10 kişi ilerde basıyor bi dakka 10 kişi defans yapıyorlar.ilk 20 dk da golü bulursak rahat yeneriz ama ilk 20 dk da gol atamazsak işimiz çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 valequenta said: Biz 6-0 yenildik ama ezilmedik.WAT WAT WAT WAT WAT WAT WAAAAAAT? özür dilerim ya, son 1 aydır duyduğum en komik cümle olabilir. Maç tahmini de gireyim bari altına. Beraberlik olur gibi düşünüyorum ben, gollü beraberlik hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ezilmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 100 yıllık tarihe baksan maçların 90%'ında gs ezmiştir, maalesef bu 90%'ın içinde fener galibiyetleri ve beraberlikler de var. geri kalan 10%'lik bölümde iki takım ezişememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yahu kim ne ezmiş orasına girmeyecem sidik yarışına dönüyor da, 6-0'lık maçta ezilmedik demeyin. İstersen 90'dknın 85'ini tek kale oyna kaleye 40 tane şut çe yine farketmez. O maçı 6-0 kaybediyosan ezilmedik diyemezsin yaw. Hani 2-3-4 değil fark. 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Altısıfırda hakikaten garip şeyler vardı yahu,hani ezilmedik diyemem de,o Arifin pozisyonu aklıma gelir durur hep...Sonra Fatih Terim'in defans çıkarıp Ümit Karan'ı oyuna alması filan,arkası bomboştu yani...Fener'in her geldiği pozisyon olmuştu,2 pasta ceza sahasına iniyorlardı...Mesela 7 kişi kaldığımız maçta yine son dakikalarda bir sürü karşı karşıya varken kaçtı,altısıfırda hepsi girdi işte... Maça dönersek,Antalya ters bize hep,antipatik buluyorum,inşallah yeneriz...Şöyle 2-3 farklı bitse de rahat rahat izlesek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesela feyenoordda ezilmedi.Orda olanın kelime karşılığı ezilmek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 6-0lık maç hangi maç hatırlamıyorum ben? ortalamanın epey üstü bir türk olarak 4 senelik hafızam var üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Sotto said: Altısıfırda hakikaten garip şeyler vardı yahu,hani ezilmedik diyemem de,o Arifin pozisyonu aklıma gelir durur hep...Sonra Fatih Terim'in defans çıkarıp Ümit Karan'ı oyuna alması filan,arkası bomboştu yani...Fener'in her geldiği pozisyon olmuştu,2 pasta ceza sahasına iniyorlardı...Mesela 7 kişi kaldığımız maçta yine son dakikalarda bir sürü karşı karşıya varken kaçtı,altısıfırda hepsi girdi işte... Maça dönersek,Antalya ters bize hep,antipatik buluyorum,inşallah yeneriz...Şöyle 2-3 farklı bitse de rahat rahat izlesek... orası ayrı tabii, her geldiklerinde gol oldu, benim hala mesela revivo'nun kaçırdığı pozisyon aklımdadır, onu atsa maça ortak olacaktık, ama o kaçırdı ardından fener takır takır atınca maç koptu. yine de ezilmedik denemez ama o skordan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar