Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

burtonesk said:

avatar yeniden gösterime giricekti, bundan haberi olan var mı? ben daha izlemedim sfdsssg
edit: girmiş bile

ayıp.

çok istediğim halde göremedim, return of the king(lotr) kadar ek sahne var mıydı izlemediğimiz, yoksa ufak tefek 1-2 ek mi konmuş?
Mesaj tarihi:
adam zaten devamı olacağını planlayarak çekmiş, tolkien de çok tutunca devam yazmış mı diyelim bari?

cameron ne çekse izlerim, ömür boyu açık çek yazdım ona zaten ama avatar da gayet iyiydi. battle angel alita'yı daha çok bekliyorum ama.
Mesaj tarihi:
arada filmden kaçtığım 2. filmdi. sonunu bile merak etmiyorum :) "konulu" bi film çekmeye karar verirlerse bi de navii ırkı mıdır nedir onların USB'lerine ayar çekerlerse daha izlenir olur bence.
  • 11 yıl sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

First images of the teaser trailer of "Avatar: The Way Of Water"

duowrm7lwmw81.jpg?width=2048&format=pjpg

hm6kw6alwmw81.jpg?width=2048&format=pjpg

0as4ykclwmw81.jpg?width=2048&format=pjpg

2gc6w8elwmw81.jpg?width=2048&format=pjpg

Başlığa da bi el atıverirsiniz

razzRaziel tarafından düzenlendi
  • Konu başlığı Sam tarafından Avatar: The Way of Water (2022) olarak değiştirildi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Ben bunun devam filmi niye çekildi onu anlamadım, bu film gişesini 3 boyutlu film diye yapmamış mıydı? Hakikaten acaba avatar aleminde neler oluyor diye merak eden biri var mı? Bunun yerine git herhangi bir fantezi serisini uyarla daha mantıklı.

Mesaj tarihi:
18 dakika önce, eldar dedi ki:

Ben bunun devam filmi niye çekildi onu anlamadım, bu film gişesini 3 boyutlu film diye yapmamış mıydı? Hakikaten acaba avatar aleminde neler oluyor diye merak eden biri var mı? Bunun yerine git herhangi bir fantezi serisini uyarla daha mantıklı.

aynen millet niye hypeladı buna bu kadar ben de anlamadım. ilk film o dönem üç boyutlu olduğu için gişede uçmuştu. 5 film yapacak kadar kim merak ediyor bu evreni ? 

• Yeni Oluştur...