sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 dasaaa said: burtonesk said: avatar yeniden gösterime giricekti, bundan haberi olan var mı? ben daha izlemedim sfdsssg edit: girmiş bile ayıp. çok istediğim halde göremedim, return of the king(lotr) kadar ek sahne var mıydı izlemediğimiz, yoksa ufak tefek 1-2 ek mi konmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 su altında olan film avatar değil bu arada,sanctum diye bi film.trailerı gelmiş. http://www.imdb.com/video/imdb/vi1483905305/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 mardox said: neyse ki 2012 de bitiyor herşey... hahahahahahahhahaha ::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bi de avatar 3 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 gelmemesi garip olurdu zaten. klasik hollywood mantığı, rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 izlemeden etmeden nasıl rezalet oluyo lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 adam gibi oku yazılan şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Snake said: gelmemesi garip olurdu zaten. klasik hollywood mantığı, rezalet. ben okudum sen de oku ne yazdıgını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 adam "sequel olayi rezalet" demis sen ne anladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 sequel olayının holywood ile ilgisi ne? basarı yakalayan filmin devamı cekilir. bunda rezillik bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 adam zaten devamı olacağını planlayarak çekmiş, tolkien de çok tutunca devam yazmış mı diyelim bari? cameron ne çekse izlerim, ömür boyu açık çek yazdım ona zaten ama avatar da gayet iyiydi. battle angel alita'yı daha çok bekliyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 arada filmden kaçtığım 2. filmdi. sonunu bile merak etmiyorum :) "konulu" bi film çekmeye karar verirlerse bi de navii ırkı mıdır nedir onların USB'lerine ayar çekerlerse daha izlenir olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bizde senin bu sacma yorumunu hic merak etmiyoduk ama malesef ögrenmis olduk. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ahahaha herkesin beğendiğini yermece. kusura bakma ama film her türlü afişinden şundan bundan belli ediyor ne olduğunu, girip de yarısında çıkman senin naifliğin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Anubisath said: su altında olan film avatar değil bu arada,sanctum diye bi film.trailerı gelmiş. http://www.imdb.com/video/imdb/vi1483905305/ hos biseye benziyor izlenilebilrgi var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 (düzenlendi) First images of the teaser trailer of "Avatar: The Way Of Water" Başlığa da bi el atıverirsiniz Avatar: The Way of Water (2022) Nisan 30, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 Bu başlığın ilk mesajının 2010’da yazılmış olması… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 o ne lan görselleri patlatmislar. nese su da baslikta dursun madem hakkidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 su akar yolunu bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Ben bunun devam filmi niye çekildi onu anlamadım, bu film gişesini 3 boyutlu film diye yapmamış mıydı? Hakikaten acaba avatar aleminde neler oluyor diye merak eden biri var mı? Bunun yerine git herhangi bir fantezi serisini uyarla daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 "film tutarsa devamını yaparız" diye çekilmedi ki, ilki çıkmadan önce üçleme olarak yapılacağı biliniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 18 dakika önce, eldar dedi ki: Ben bunun devam filmi niye çekildi onu anlamadım, bu film gişesini 3 boyutlu film diye yapmamış mıydı? Hakikaten acaba avatar aleminde neler oluyor diye merak eden biri var mı? Bunun yerine git herhangi bir fantezi serisini uyarla daha mantıklı. aynen millet niye hypeladı buna bu kadar ben de anlamadım. ilk film o dönem üç boyutlu olduğu için gişede uçmuştu. 5 film yapacak kadar kim merak ediyor bu evreni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 1 saat önce, Harvey dedi ki: 5 film yapacak kadar kim merak ediyor bu evreni ? James Cameron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar