Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Frostbite said: filmi 2 kere izledim ikisinde de meh çektim ya. sevmediğinden emin olmak için mi iki kere izledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ıhh ilkini kankalarla ikincisini kız arkadaşım la... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Selam.Film güzeldi.En iyi batman filmi değildi ama güzeldi. Sosyalizm kapitalizm falan saçmalıkları dönmüş alakası yok.Anarşi ile kaos u ayırt edemeyen bir iki kişi kaos ortamına anarşi ortamı falan da yazmış o da alakasız. Alfredin oyunculuğuna laf edilmiş şaka heralde. Christian bale yine döktürmüş, kedi kadın hem filmdeki karakter kişiliği olarak hem oyunculuk olarak biraz zayıf geldi gerisi gayet yerindeydi. Bir de jokerden sonra son filmdeki kötü karakterin artık kötülüğün uçlarına varmış olmasını beklerdim.O olmamıştı.Joker gibi deha psikopat bir kötü karakterden sonra bane biraz zayıf geldi.Son film jokerli olan olsa çok daha düzgün bir sırayla gidermiş filmler kötü adam açısından. bane vs batman Aklıma takılan şeylerden biri bane batman le ilk karşılaştığında bırakıyor vursun, dayağı yiyor o sert maddeden ama bi kanama morarma bile olmuyor.Daha önce ki filmlerde batman in zırhına vuranın eli kırılıyordu ancak bane hallaç pamuğu gibi dağıttı batman i de zırhı da.Ben filmde sonradan bi açıklama ile bane in aslında bi şekilde üstün güçlere eriştiğini göreceğiz sandım ama o da olmadı.Bane batman dövüşleri biraz sanki üstünde durulmamış gibiydi o açıdan.İkinci dövüşte yediği yumruk sayısına bakarsak ilkinde eminim çok daha fazla yemiştir. Ek olarak joker vs bane bane vs joker Jokerin amaçları çok daha başarılıydı.Karşı çıkanı öldür herşeye hükmet değil, batman in ve two face in itibarını yok edip halkı ümitsizliğe boğarak şehri ele geçirecekti.Bunun yanı sıra aksiyon, ateşli dövüşlü olarakta baya bi sahne vardı jokerde.Sadece psikolojik bir savaş değildi yani.Bu filmde adı üstünde rises ama bane in de en az joker kadar zeki olmasını beklerdim.Hadi o olmadı ras al ghul un kızı o işi bane yerine yapsaydı.Batman bi psikolojik savaş geçirdi tabi ama kendinden kaynaklı (hatta jokerden kaynaklı) ve sonunda yine basitçe çözdü.Bane inse tek söylediği iradeni kırmıştım nasıl oldu da kendine geldin.Halbuki bane bile kırmadı aslında iradesini önceki filmden joker dağıtmıştı adamı.Kötü adamı zayıf görmemin bir sebebi de kötü adam planının biraz zayıf kalmış olması.Yoksa plan kötü değil, önce ki filmde göre kötü. Evet ama film kötü değildi. Aksiyon oyunculuk ve hoş bir batman hikayesi.8 i vardır en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Frostbite said: ıhh ilkini kankalarla ikincisini kız arkadaşım la... bros before hoes felsefesinden şaşmamışsın hll kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KCMUUgn9KJA&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Akhlaur said: (eleştiriler) ... Evet ama film kötü değildi. Aksiyon oyunculuk ve hoş bir batman hikayesi.8 i vardır en az. şunu görünce aklıma şu video geldi: http://www.youtube.com/watch?v=uXND6fkW4zM ortalama üstü her şeye 10 vermeye başladığımızdan, 5-6 gibi puan vermeye korkar olduk :P http://i.imgur.com/eRn9W.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Abi film ortalama üstü.8 i var o yüzden bana göre.Ortalama 5 değil ama benim için 6-7.5 kötünün iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 film bok gibi nolanın da allah belasını versin inşallah bidaha film çekmez iyi mi böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Yanarak ölmesini de istemen gerekiyor. Biraz daha tutkulu hadi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 bane vs batman'e hitaben abi ilk dövüşte dikkat et batman bane'in zayıf yanını bilmiyor ve psikolojik olarak çökmüş durumda. farkındaysan sürekli kevlar olan göğsüne vuruyor sağlam olarak bane'in ki adam bir şey hissetmiyor. yumruğunu yakalıp dalga geçiyor. batman2in zırhı konusuna gelirsek yediği sağlam darbelerin hepsi kafaya. ilk kafaya yumruk yiyor alt katta dağılıyor. sonra köprü gibi olan yerde önce sağ alta sonra yine 2 yumruk kafaya en son dize yumruk atıp dengesini dağıttıktan sonra karnına tekmeyi geçiriyor. sonlara doğruysa yere düştüğünde kafaya sağlam yumrukları geçiriyor. onu geçtim son dövüşte adam acıdan duvarı falan kırdı çok sağlam yumruk atıyor ama batman maske olayını öğrendikten sonra oraya çalışıyor eldivenin sağındaki çıkıntılarla maskeye vurup kırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 şimdi geldim filmden; sernaryo ve kurgu ortalamanın üstü ancak 2. film kadar iyi değil oyunculuk ortalamanın üstü genel olarak gayet iyi film gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 abi filmi herkes ikinci filme göre kıyaslıyor delirecem. kesinlikle popülizm lan bu. neden 1 değil de 2 yani ? koskoca bir jenerasyonun jokerle büyümesiyle ilgili bir şey olsa gerek. begins kadar underrated bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ortalama yada biraz üstü bir film, 6.5/10'dan fazla etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Artariel said: abi filmi herkes ikinci filme göre kıyaslıyor delirecem. kesinlikle popülizm lan bu. neden 1 değil de 2 yani ? koskoca bir jenerasyonun jokerle büyümesiyle ilgili bir şey olsa gerek. begins kadar underrated bir şey yok sadece senaryo ve kurgu açısından kıyasladım. 1i kıyaslamıyorlar diye kızıp biryandan da jokerci zaten bunların alayı demen komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 film kötüydü. malum yerlere düşünce izleyin. --- şu anda nickini hatırlamıyorum ama game of thrones başlığında denizden kuşatma sahnesindeki patlamanın spoilerını yiyen arkadaşın durumuna düşmemek için büyük özen gösterip mümkün olduğunca dikkatli takip ettim bu başlığı ama buna rağmen çok acayip bir spoiler yemiştim. şimdi ne olduğunu yazmayayım belki benim gibi düşünenler vardır. o spoilera rağmen pek bir şey değişmedi filmin gidişatında benim açımdan. büyük beklentilerim vardı ama olmamış yani. bane iyiydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 peki game of thrones spoilerı vermendeki mantık nedir burada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 mantık, detaylara takılmamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Yani yazdıklarına takılmamak lazım senin aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 kizla gidilicek film diil, kedicik yuzunden koltukta kivranip durdum kac saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 kedicik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Film süperdi. Sonuçta bir "film" izlediğini unutmadan, en küçük detaylara inmeden izlersen gayet keyifli. Meh Talia'nın ölüm sahnesi Bir gün içinde Hindistan'dan Amerika'ya gitmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 http://www.vanityfair.com/online/daily/2012/07/dark-knight-rises-review/_jcr_content/par/cn_contentwell/par-main/cn_blogpost/cn_float_container/cn_image.size.s-anne-hathaway-best-catwoman.jpg en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 vulililiilili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 izledim bende bugün, yani diyecek pek birşey yok çok konuşulmuş. Diyeceğim tek şey şu ki 2-1-3'tür seri kalitesi. Bane mükemmeldi ama ne Ra gibi ne de Joker gibi has bir villain etkisi yaratmadı. Gerçi bunun geniş bir hikayenin kısa sürede anlatılması yüzünden olduğunu düşünüyorum. Sanki iki film olarak yapılsa bu herşeyiyle kusursuz olacakmış gibi geliyor ama olmaz artık. Ne 1. filmdeki ne de 2. filmdeki kadar etkileyebildi bu film beni, en az ikisi kadar kaliteli ama eksik birşeyler vardı yani seriyi komple izleyen herkes bunu hissetmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar