BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 bone, okumasak da saygı duyuyoruz ama ya abi yok mu şunun daha kısası, gözlerim kanadı ya inci sözlükte olsak daha farklı bir dille özet geçmeni isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 brofist deno :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 BabacumMostors said: bone, okumasak da saygı duyuyoruz ama ya abi yok mu şunun daha kısası, gözlerim kanadı ya inci sözlükte olsak daha farklı bir dille özet geçmeni isterdim hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Bone said: BabacumMostors said: bone, okumasak da saygı duyuyoruz ama ya abi yok mu şunun daha kısası, gözlerim kanadı ya inci sözlükte olsak daha farklı bir dille özet geçmeni isterdim hayır http://ragecomics.com/-img/4f85088b186133411f06ed6b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 http://memeorama.com/wp-content/uploads/2012/02/yes-meme-rage-face.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Bende gittim izledim. Sanırsam zamanı verimli kullanmak için kesilen kısımlar olmuş. Bazı sahnelerde bunun daha sağlam bir setup'ı olmalı diye düşündüğüm oldu. Bane sesi ve karakterindeki gizemle bayağı başarıydı. Kedi Kadın en son çekilen facia filminden sonra çok daha gerçekçi ve rafine olarak karşımıza çıkmış beğendim. Alfred falan Batman olayının psikolojik olarak bittiği hissini verecek kadar iyi dialoglara sahipti. Robin, direniş örgütü, Gordon falan sağlamdı bayağı. Fakat aksiyon sahnelerinin bazılarını pek beğenmedim. Açıkçası polislerin müdahalesini stadyumdan fırlamış fanatiklerin saldırısı olarak göstermeleri falan komik geldi biraz bana :D Yani durum ne olursa olsun hiç bir polis elinde taramalı tüfekler falan olan bir güruha "ALLA ALLAA ALAAA" nidalarıyla melee dalmaz. Hatta sanmıyorum ki "bizi daha kolay öldürün" sloganıyla binlercesi tek daracık sokakta sıraya gelerek ilerlesinler. Garipti. En sıkıntı yaşadığım şey film boyunca sürekli olarak birinin gelip Batman'in kimliğini bildiğini söylemesi oldu herhalde. Bane'in zekasıyla bu olayı çözeceğini biliyorduk zaten. Fakat Robin'in gelip "senin sırıtışından batman olduğunu anladım ehi ehi" demesi bir filmde ikinci kerenin zorlama olduğunu göstermiş oldu. Bunun dışında Robin karakter olarak iyiydi ama sürekli ve sürekli olarak inanılmaz tesadüfler üzerine olayı ilerletti. Batman'in kim olduğunu şanslı bir tahminle bulup konuşmaya gitmesi, kedi kadını tesadüfen görmesi, mağarayı tesadüfen bulması vs. İyi filmdi sonuçta. Ama 2. filmini tercih ederim. Bu film kötü demek değil tabi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 http://cdn-www.i-am-bored.com/media/bane_tan-Lines.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 http://www.dailymotion.com/video/xsghk1_bane-s-voice-comparison-imax-prologue-vs-final-film_shortfilms?start=89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 magrayı tesadüfen bulmuyo , kordinatları veriyo bruce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Film gayet iyiydi..9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Çok büyük umutlarla gittim hayal kırıklıgı oldu bana. sanki 4 saat olcakmış rasgele kırpmışlar gibi film. Sonuda baya kötüydü. Ölse gene beğenirdim güzel baglamış diyede yok olmamış böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 -Deno- said: sonra ben spider-man için uzun review yazdım diye manyak oluyorum boktandı çünkü spider man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Film iyidi baya ama daha uzun olmasi lazimmis baya bi kirpmislar sanirim kisaltmak icin. Extended olark dvd cikarsalar hani 10/10 luk bi film izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 12 kisilik epey karisik bir arkadas grubuyla gittik. Icimizde ohaa super, hayvan gibi olmus diyen cikmadi. Kimisi begendi, cogunluk notr kaldi, kimisi hic begenmedi. Benim notum 7/10. 9/10, 10/10 filan abarti skorlar bu film icin. Nolan fanboylari, filmi abartip beklentiyi yukselterek Nolan a daha buyuk kotuluk ediyorlar farkinda degiller. Simdi Nolan in adi geciyor diye "Man of Steel" in terazisine abanacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 onlarca mantık hatasına vardı filmde, hiçbiride seyir keyfimi bozmadı acıkcası, tom ve nolan bi duruş vermişler banee cokta saglam olmuş. aptal avengerstan fln sonra cokta güzel oldu cokta iyi oldu. 7 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1NRsPDhyHrc&feature=player_embedded of yeni gördüm ben bunu! fish fish pasta pasta sfafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Filme gitmedim. Ama boneçin yazdıklarını okudum ve ona hak verdim. Ben de filmi izlesem kesin öyle bir kafa yasardim. Ama benim o kafa bende 7/10luk bir keyif degil de 5/10luk MEh izlemesem de olurmuş hissi verirdi. E burda zorla Almanca dublaj izlemek de ekstra eklenince ustune 17€ya 3/10luk bir iskence çekip çıkardım salondan herhalde. İyi ki gitmemisim. Hay aklımı öpeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Filmi izlemeden 3 verenler çıktı daha ne diyeyim. Mantık hatası dediğiniz birçok şey de dikkatsiz izlemekten kaynaklanıyor. Bana kalırsa serinin en iyi film buydu. Tabi herkesin kişisel görüşü diyeceğim de, 3-5 puan verenler insaf yahu. Siyah ekran koyup, sırf müzikleri verseler 5'den fazla alır bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Bone okudum, cevap yazasım da geldi ki katıldığım ve katılmadığım noktalar var ama üşendim be abi o ne uzun yazı öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 BabacumMostors said: http://ragecomics.com/-img/4f85088b186133411f06ed6b.jpg http://i.imgur.com/Tdm3X.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 http://4.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/07/BatmanInfographic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 filmde bir yer de şu deshi basara'Nın farklı bir versiyonu vardı yarabbim rezil olmayız inşallah normali deshi deshi basara basara diye giderken bir yerde deshi deshi basara deshi basara deshi gibi değişik bir halde gidiyordu, bilen var mı adını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Deh-Shay, Deh-Shay, Bah Sah Rah. Bah Sah Rah. su var zimmer http://www.youtube.com/watch?v=-uZEaLOuBn8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Bone said: BabacumMostors said: bone, okumasak da saygı duyuyoruz ama ya abi yok mu şunun daha kısası, gözlerim kanadı ya inci sözlükte olsak daha farklı bir dille özet geçmeni isterdim hayır ben okudum özet: boş bir magazin yazısı. (film başlayınca yanınızdakilerin gelmediğini görüp love seat'ten kalkıp yan tarafa geçen homofobik sen miydin yoksa hahahahaha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 nolan fanıysan evet boş bir magazin yazısı. nolan fanları bu tip eleştirileri hiç sevmiyor çünkü. my preciousss diye takılıyorlar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar