Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Abi o oynadı ama önceki filmlerden birinde. Ve filler bi karakterdi hani sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 2 filmde de var scarecrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 catwoman gelsin milf hali de ovsım michelle pfeiffer'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bi de bale'in hastasıyım ama asla alışamadım o maske altından konuşmalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 filmdeki en buyuk kusur zaten batman'in sesi. surekli boguruyor nefes alamiyor adam. keske batman sesini kevin conroy dublasa sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 christian bale'i bi sevemedim gitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 deişik bi kadın olsun ya, rachel machel charliz o tayfa her filmde aynı rolü oynuyor onlar olmasın. off ironmandeki pepper olsa guzel olabilir ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 burtonesk said: catwoman gelsin milf hali de ovsım michelle pfeiffer'ın. Kurbaga gibi gözleri baya geniş bir acıyı görüyor. Do not want. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Aluriel said: christian bale'i bi sevemedim gitti ya aynen. 2-3 kilo verdi diye kendini bisey saniyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 overrated bir nolan filmi daha geleyorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Overrated? Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 catwoman ı oynayacak biri varsa o da ellen page dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 8lik filmleri 10 15/10 basıyosunuz. o efekleri kaldırsanız hiçbiriniz dönüp bakmaz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 saçma yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 goldbären said: 8lik filmleri 10 15/10 basıyosunuz. inanılmaz bi build up goldbären said: o efekleri kaldırsanız hiçbiriniz dönüp bakmaz!!! ama kesinlikle deliverlayamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 saçma ötesi hatta. sana göre 8 lik olabilir ama ona göre 10 15/10 luk belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 List of villains in BATMAN Bu listeden riddler hariç hepsi olabilir. (joker 2.0 olmasın da, bir de dracula istemem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Of çok güzel bi troll girişimi olmuş ama başarısızlıkla sonuçlanmış. Bu arada dün yatarken dedim "lan niye Two-Face olmasın ki?" falan. Sonra aklıma geldi The Dark Knight spoilerı adam ölü lolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Harvey 2face öldü mü ölmedi mi belli değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ne derseniz diyin ben BANE'in betmenin en baba düşmanı olduğunu düşünüyorum. val kilmerlı filmde çok maldı da, çizgi romanında betmenin bildiğin herif hem süperzekalı hem de ultra güçlü bi düşmanıydı. herif herifin tipine baka baka bruce wayne oldugunu fln anlıodu sonra hatta belini kırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Riddler > all Hatta Jim Carey oynasın öbür filmdeki gibi, hani adamın son dönem filmlerine bakınca daha karanlık rolleride iyi oynadığını görüyorum çok iyi olur, dilerim fikrini değiştirsin nolan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Kendince yeni bir kötü yaratamaz mı,illaki sadık mı kalıcak çizgi romana,bütün karakterleri bilmiyorum ama daha gerçeksi şeyler seçiyor gidip mesela pengueni seçeceğini pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 cok anlamsiz olur o dedigin, kendisi degil de batmanin yazarlariyla belki anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 sostizm said: List of villains in BATMAN Bu listeden riddler hariç hepsi olabilir. (joker 2.0 olmasın da, bir de dracula istemem) killer moth olsun! o değil de mr freeze, bu, toyman gibi geyik, karikatür kötüsü koymasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 arkham asylum oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar