progamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Amerikada bu cuma çıkıyorda Türkiyede haftaya. birde cuma günü yerler IMAX da baya dolmuş harbi. Sabah 11 seansında kalmış bir düzgün yerler sanırım. Ordan alcam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 yarin sabah galasi varmis cnbce yayinliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bi tek cumada sıkıntı var bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opusdei Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Bone said: warner bros'tan para alan medya siteleri incelemeleri çıkardıysa tamam kesin dedikleri doğrudur. Bone lutfen sen gitme o kadar bir araba laf ettin dvd si cikinca indirirsin netten izlersin。・°°・(>_<)・°°・。 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Londra'daki premier'ine gittik. Daha amator, daha salakca olamazdi. Premier'i bir parkta yaptilar, goruntu alanini inanilmaz kisitlayip ustune bir de diger taraflarini insanlarin iceriyi goremeyecegi sekilde kapatmislardi. En azindan kurduklari ekranlardan izleriz dedik ama 2 tane dev ekranda sadece trailer donup durdu saatlerce. Kisacasi adamlarin sesini duyduk, hic bir halt goremedik, yagmur altinda islandik geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 niye gitmiycekmişim yahu, catwoman'ı, bane'i sevmedim, "gerçekçi, o yüzden bla bla" argümanlarını eleştirdim diye filmi izleme yasağı mı geldi, kimse sinemaya gidemezdi öyle bir şey olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Opusdei said: Bone said: warner bros'tan para alan medya siteleri incelemeleri çıkardıysa tamam kesin dedikleri doğrudur. Bone lutfen sen gitme o kadar bir araba laf ettin dvd si cikinca indirirsin netten izlersin。・°°・(>_<)・°°・。 simple logic oyuncuları beğenmezsen gitme, trailer'ı beğenmezsen hiç gitme zaten. normali budur:) ben amazing spider-man'e imkanı yok para vermem mesela. ama böyle filme düzenli olarak bok atıp(ne dedi bilmiyorum bu arada), sonra gidip beğenirse.. eleştirmek için eleştiriyo ozaman. boş laflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Laorx said: ama böyle filme düzenli olarak bok atıp(ne dedi bilmiyorum bu arada), sonra gidip beğenirse.. eleştirmek için eleştiriyo ozaman. boş laflar. yahu bu nasıl bi mantıktır, gayet saçmalamanmaya başlandı bu topicte. hani "böyle böyle dediler ben de geldim" olayı değil, ciddi ciddi söylüyorsanız şunları, nasıl bir yaşam anlayışınız var çok merak ediyorum. "çok güzel bir film olcak" diye düşünüp gittiğiniz filmden hayal kırıklığıyla çıktığınız olmadı mı? ya da "meh, ama arkadaş çağırdı gideceğim" diyip gittiğiniz filmi beğendiğiniz olmadı mı? ya da bunları yaşayan kişileri hiç duymadınız mı? ciddi ciddi sinema izlemeye sadece imdb'de 10/10 verecek kişiler mi gidiyor sanıyorsunuz? yazdıklarımı okumadan "bok attı dediler o zaman bok atmışsın" diyorsun mesela da, eleştirmek için eleştirmiyorum, gayet de hoşuma gitmeyen şeyleri belirtiyorum. gerçi o eleştirileri okusan "laf olsun diye eleştiriyorsun" demezdin. zaten internette birçok sitede nolan fanboiları toplanmış, aynı fanboilardan bizde de başladı, nolan'ın batman filmlerine en ufak eleştiri getirdiğin zaman "GEEEERÇEKÇİ! OLSYİ;N DİYOE ÖYLEE A UYAPIYOR! SEN ANLAMASZIN GŞİT DE RTWİLİGHT İZLE O ZMANANAN!!!!" tribi atıyorlar, hah, o trip benzeri şimdi bu başladı: "FİLŞMİ ELEŞTİRİYORUZSAN! GİTME O ZAMAN! BOK ATTIYSAN GİDAİP DE İZLEME HAKK IN YOK SENZİN!!!" neyse, kolay gelsin tripçilere, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 türkiye de 1 hafta sonra giriyosa 1 haftalığına dünyala ilişkiyi kesmek lazım spoiler falan yemiyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 boktan boktan filmleri gununde getirirler, en ii filmi 1 hafta sonra getirirler. kafalarina kus sicar isallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Jaegerjaquez said: türkiye de 1 hafta sonra giriyosa 1 haftalığına dünyala ilişkiyi kesmek lazım spoiler falan yemiyek bruce wayne aslında batman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opusdei Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Laorx said: Opusdei said: Bone said: warner bros'tan para alan medya siteleri incelemeleri çıkardıysa tamam kesin dedikleri doğrudur. Bone lutfen sen gitme o kadar bir araba laf ettin dvd si cikinca indirirsin netten izlersin。・°°・(>_<)・°°・。 simple logic oyuncuları beğenmezsen gitme, trailer'ı beğenmezsen hiç gitme zaten. normali budur:) ben amazing spider-man'e imkanı yok para vermem mesela. ama böyle filme düzenli olarak bok atıp(ne dedi bilmiyorum bu arada), sonra gidip beğenirse.. eleştirmek için eleştiriyo ozaman. boş laflar. Elestirdigi konu bane ve kostumler ve nolan in batman yorumuydu diye hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/563512_440720882635194_1906809923_n.jpg bildiğin joker hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 @asim_yildirim: Son Dakika: "ABD'de Batman filminin galasında saldırı: 10 ölü" Diye bir sey gördüm twitterda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Ben de demin gördüm de, reklam amaçlı bir iş olabilir gibi geldi. Gerçi Denver galasında mı yaparlardı öyle birşeyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1094730 Local media also report that two gunmen went on the rampage. Further reports confirmed that a blast went off at the Century 16 cinema in Aurora, leaving several injured. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bone haklı babanızın filmiymiş gibi elinizde bayrakla koruyosunuz adamı ve filmlerini. ve nasıl bir şeyse, ne çekerse çeksin adamın bi bakış açısı var abi diyip hak vermeye kalkıyorsunuz nolana. kölenin efendisine, halkın diktatörüne olan sevgisi gibi olmuş sanki. olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ben adama köle olmaya hazirim yeterki film ceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 seviyosan git konuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 sanssizsansli said: bone haklı babanızın filmiymiş gibi elinizde bayrakla koruyosunuz adamı ve filmlerini. ve nasıl bir şeyse, ne çekerse çeksin adamın bi bakış açısı var abi diyip hak vermeye kalkıyorsunuz nolana. kölenin efendisine, halkın diktatörüne olan sevgisi gibi olmuş sanki. olmuyor. http://i.imgur.com/rOW8U.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 İlk Batman kötüydü bence, ikinci epey iyiydi, Wired'ın söylediğine göre bu en Hollywood vari, kötü film olmuş üçü arasından. Wired'a güveniyorum ve gidiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-18921492 14 ölü, 50 yaralı varmış. Sis bombası falan dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Joker in da Haus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar