xunn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Ya gereksiz şikayet etmem de, bir sürprizi çıkmayacaksa bane'de bir yetersizlik var. http://images.4chan.org/tv/src/1324326540077.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 venom yemiş psikopat halini sona saklıyorlar bence sürprizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Prologue'da kan transferi gösteriyorlar, bence filmde daha sonralarıda olacak benzer sahneler, konuda var yani kesin. O yüzden sonlara doğru daha imba bir Bane göreceğimiz kesin. Zaten maske ile ilgilide bilgi veriyor prologue. Ve ayrıca prologue trailer'dan çok daha iyi, trailer biraz "standart" kaçmış bu filme göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Norak said: venom yemiş psikopat halini sona saklıyorlar bence sürprizli Bak böyleyse çok iyi olabilir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hmm evet, oyle enteresan olur, ama bence boyle de iyi, daha gercege yakinsar calisiyo adam. oyle bildigimiz cok fantastik batman olaylari fazla yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ya zaten fırlatsın havaya kırsın belini 10 sezon diziye dönsün demiyoruz, ama Joker için madness neyse Bane için venom o. Plotunda vazgeçilmez birşey yani, karakterini de degistiriyor cunku sadece HULK SMASH olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ben bagimsiz dusunuyorum bu filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Dark Knight da Harvey Dent olacağı duyurulmuş muydu? Ben mesela filmi izleyene kadar bilmiyordum onun kötü halinin de olduğunu. Bu filmde de öyle bir sürpriz var mı acaba? Ra's al ghul falan geri döner belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 aquila said: ben bagimsiz dusunuyorum bu filmleri. Tabi canım hepsi Cannes, Sundance için zaten, Batman'le tek alakası maske kem küm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hayalgucun cok genis gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Aket-Atum said: Dark Knight da Harvey Dent olacağı duyurulmuş muydu? Ben mesela filmi izleyene kadar bilmiyordum onun kötü halinin de olduğunu. Bu filmde de öyle bir sürpriz var mı acaba? Ra's al ghul falan geri döner belki yeni trailerda var gibi duruyor. anısına düzenlenen gecede çatıdaki adam o gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 düşündüm bruce wayne de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 roportajda okumustum, Bane karakteri icin "Hannibal + Hulk" gibi dusunebiliriz demislerdi, amaca giden yolda her kirilan kafatasi kol kemik vs mubahtir mantiginda bi karakter olur insallah.. masallah insallah kedi gozlu catwoman canini senin... insallah masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 BiTcH_oFBaT said: Aket-Atum said: Dark Knight da Harvey Dent olacağı duyurulmuş muydu? Ben mesela filmi izleyene kadar bilmiyordum onun kötü halinin de olduğunu. Bu filmde de öyle bir sürpriz var mı acaba? Ra's al ghul falan geri döner belki yeni trailerda var gibi duruyor. anısına düzenlenen gecede çatıdaki adam o gibi geldi bana.bu filmde liam neeson da olcak.demek ki ra's al ghul da var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ya zaten dark knight'ların kötü adamları egsantriklikleri düşürülmüş çıkıyor hep, 2-3 kere gülen, 1 kere espri yapan filan joker izledik bane'e gelene kadar. gene de trailer fena değildi. anne hathaway'i tanıyamadım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 valla joker gayet egzantrikti. batman filminde (jack) ve sonraki çizgi film serisinde (mark) gittikçe psikopatlaşan jokeri daha da egzantrik bir hale soktular. 60lardaki şebek joker yerine dark knight'taki joker'i tercih ederim. http://www.youtube.com/watch?v=CjiIHfKwi0Q http://www.youtube.com/watch?v=5K3E5tLoado bu da red hood filminden: http://www.youtube.com/watch?v=1HziQVWw0Kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 @Sam: joker dark knight'da biraz daha espri yapsaydı bence çok kötü olurdu. yeterince jokerdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 dark knight taki joker efsane bence oyunculuk harika bi kere,mimikler herşeyiyle çok iyi oyunculuk üşüyoruz heath reyiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yalnız beyler, ilk batmandeki joker şebek deildi, yani tamam çizgiroman/çizgifilm belki öle olabilir ama o adam hiç şebek falan deildi. Bildiğin korkuyodum lan. Kalem kılıçtan keskinmiş esprisini hala hatırlıyorum, zaten o herif anca öle espri yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bu adamdan mı korkuyorsun? http://www.youtube.com/watch?v=CjiIHfKwi0Q& "AMAN TANRIM BALIK ATIYOR! DURDURAMAYACAĞIZ GALİBA! GERİ ÇEKİLELİM!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yok dark knight'taki joker bayağı maskeli hannibal, daha geçen hafta tekrar izledim. iyi kendi halinde ama joker sayamıyorum. sil makyajı, koy aynı karakteri, joker'e benzeten kimse çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Hocam o dizi yalnız. Ya da çok eski bi film benim dediğim şu http://www.youtube.com/watch?v=63iuB-cSY7Q o dediğim şaka sahnesini de buldum http://www.youtube.com/watch?v=X-1GHMNH24w&feature=related bide ufaktım olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Sam said: yok dark knight'taki joker bayağı maskeli hannibal, daha geçen hafta tekrar izledim. iyi kendi halinde ama joker sayamıyorum. sil makyajı, koy aynı karakteri, joker'e benzeten kimse çıkmaz. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Suark said: Hocam o dizi yalnız. Ya da çok eski bi film sen jack nicholson'lu filmden bahsediyorsun. benim şebek dediğim o değildi, tv serisindeki karaktere şebek diyorum, 60'lı yıllarda çevirdiklrine felan. yazdığımı bir daha okusana: Bone said: batman filminde (jack) ve sonraki çizgi film serisinde (mark) gittikçe psikopatlaşan jokeri daha da egzantrik bir hale soktular. 60lardaki şebek joker yerine dark knight'taki joker'i tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hah tamam anlaştık o zaman ben de zaten çizgi film - dizi dışında felan demiştim. ordakiler harbi şebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar