Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Dark Knight Rises (2012)


Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Bende gittim izledim.


Sanırsam zamanı verimli kullanmak için kesilen kısımlar olmuş. Bazı sahnelerde bunun daha sağlam bir setup'ı olmalı diye düşündüğüm oldu. Bane sesi ve karakterindeki gizemle bayağı başarıydı. Kedi Kadın en son çekilen facia filminden sonra çok daha gerçekçi ve rafine olarak karşımıza çıkmış beğendim. Alfred falan Batman olayının psikolojik olarak bittiği hissini verecek kadar iyi dialoglara sahipti. Robin, direniş örgütü, Gordon falan sağlamdı bayağı. Fakat aksiyon sahnelerinin bazılarını pek beğenmedim. Açıkçası polislerin müdahalesini stadyumdan fırlamış fanatiklerin saldırısı olarak göstermeleri falan komik geldi biraz bana :D Yani durum ne olursa olsun hiç bir polis elinde taramalı tüfekler falan olan bir güruha "ALLA ALLAA ALAAA" nidalarıyla melee dalmaz. Hatta sanmıyorum ki "bizi daha kolay öldürün" sloganıyla binlercesi tek daracık sokakta sıraya gelerek ilerlesinler. Garipti. En sıkıntı yaşadığım şey film boyunca sürekli olarak birinin gelip Batman'in kimliğini bildiğini söylemesi oldu herhalde. Bane'in zekasıyla bu olayı çözeceğini biliyorduk zaten. Fakat Robin'in gelip "senin sırıtışından batman olduğunu anladım ehi ehi" demesi bir filmde ikinci kerenin zorlama olduğunu göstermiş oldu. Bunun dışında Robin karakter olarak iyiydi ama sürekli ve sürekli olarak inanılmaz tesadüfler üzerine olayı ilerletti. Batman'in kim olduğunu şanslı bir tahminle bulup konuşmaya gitmesi, kedi kadını tesadüfen görmesi, mağarayı tesadüfen bulması vs. İyi filmdi sonuçta. Ama 2. filmini tercih ederim. Bu film kötü demek değil tabi bu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

12 kisilik epey karisik bir arkadas grubuyla gittik. Icimizde ohaa super, hayvan gibi olmus diyen cikmadi. Kimisi begendi, cogunluk notr kaldi, kimisi hic begenmedi.

Benim notum 7/10. 9/10, 10/10 filan abarti skorlar bu film icin.

Nolan fanboylari, filmi abartip beklentiyi yukselterek Nolan a daha buyuk kotuluk ediyorlar farkinda degiller. Simdi Nolan in adi geciyor diye "Man of Steel" in terazisine abanacaklar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Filme gitmedim. Ama boneçin yazdıklarını okudum ve ona hak verdim. Ben de filmi izlesem kesin öyle bir kafa yasardim. Ama benim o kafa bende 7/10luk bir keyif degil de 5/10luk MEh izlemesem de olurmuş hissi verirdi. E burda zorla Almanca dublaj izlemek de ekstra eklenince ustune 17€ya 3/10luk bir iskence çekip çıkardım salondan herhalde. İyi ki gitmemisim. Hay aklımı öpeyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Filmi izlemeden 3 verenler çıktı daha ne diyeyim. Mantık hatası dediğiniz birçok şey de dikkatsiz izlemekten kaynaklanıyor. Bana kalırsa serinin en iyi film buydu. Tabi herkesin kişisel görüşü diyeceğim de, 3-5 puan verenler insaf yahu. Siyah ekran koyup, sırf müzikleri verseler 5'den fazla alır bu film.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

BabacumMostors said:

bone, okumasak da saygı duyuyoruz ama ya abi yok mu şunun daha kısası, gözlerim kanadı ya

inci sözlükte olsak daha farklı bir dille özet geçmeni isterdim


hayır


ben okudum özet: boş bir magazin yazısı.


(film başlayınca yanınızdakilerin gelmediğini görüp love seat'ten kalkıp yan tarafa geçen homofobik sen miydin yoksa hahahahaha)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...