LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 PSP'ye bir update bekleniyordu zaten, PSP Go tutmadı ama telefon konsepti ile tutabilir. Yalnız bu PSP2 değildir heralde. Orta alanın multitouch olması bir garip olur bence.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 edit: vazgectim, basligin tadi kacmasin, acana ayip. konusundaki dusuncelerimi bir onceki baslikta soyledim bence buyuk ihtimalle fotograf kurgu veya cok sey degisir release'e kadar boyle bisey cikarirlarsa yakin gecmiste Kin'den sonra ikinci felaket olur telefon piyasasindaki. Urunun de cidden gereksiz oldugunu dusunuyorum, ama gonul ister ki Sony guzel birsey cikarsin kizissin iyice piyasa.
gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi sen microsoftu niye bu kadar çok seviyosun boşver niye savunuyosun terfi durumları falan mı var nedir ayıb oluyo ama
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 adamin calistigi sirketin, uzerine calistigi urunune bok atarsaniz, savuncak tabi adam.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bence de salak olmus haci bu cihaz. sony yazmasa dealextreme de satiliyor sanicam. o derece.
khalad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 cihaz aslında güzel düşünülmüş hergün günde 3-4 saat yol çekenler olabilir otobüsle minibüsle servisle vs. işe veya okula giderken bu insanlar oyun oynamayıda seviyorlarsa eğer hem psp hemde telefon olan bir aleti kullanmak işlerine gelir. Ayrıca tasarımda ki o boşluk eğer analog yerine geçicekse güzel olur gerçi bu kadar kötü bir tipte olucağını zannetmiyorum sony görüntüye dikkat eden bir firma o yüzden çıktıgına çok daha şık olucaktır.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 tasarımdaki o boşluk multi-touchpad. tabii bu tasarım, resmen onaylanan bir şey değil.
matama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Kanuni ye penthe cevabim olsun ben alirim bu urunu, tahmin ediyorum hepinizden cok is adamiyim, nexus one kullaniyoru, bu urun super olur. Ucak yolculuklarinda falanda filanda gayet zaman gecirilir. Bir oyunlar neler olacak pil omru nasil olacak bunlar cok onemli tabi. Bence super otesi bir fikir eger psp oyunlarini desteklerse, sony de salak bir arayuz koyucam diye android in icine etmezse dusunmeden alinir Penthesilea said: Gulmemin sebebi de asiri gereksiz bi urun abi eger hayatinda su urune ihtiyac duyan birisi varsa mesajimi da geri aldim, resimde de dedigim gibi mantiksiz bicok nokta var, ayrica tus takimi kaydirildiktan sonraki dizayn dunyanin tahminen en kotu dizayni ortadaki bos alanda tek kale mac yapilir.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 eger telefonun yaninda psp destegi vercekse ki ole gorunuyo fena bi urun deilbence gayet mantikli yane
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Pickles said: Bing yahoo yu geçmiş. bunu nerden mi öğrendim ? googledan ^^
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Abi psp go denen hiç tutmamış bi alete android ekran görüntüsü photoshoplamışlar. Bu olamaz, mümkün değil bunun bu şekilde piyasa çıkması falan. İmkansız yani. Sony psp phone diye bişey yapsa bile o bu değildir.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aktiftablet said: Abi psp go denen hiç tutmamış bi alete android ekran görüntüsü photoshoplamışlar. Bu olamaz, mümkün değil bunun bu şekilde piyasa çıkması falan. İmkansız yani. Sony psp phone diye bişey yapsa bile o bu değildir. arkadsn bahsetti alet.. basarisiz bir ps olmus gibi kim yaptysa.. sony reyiz o kadar da ölmedi
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ucgene basinca ara pas vericek mi gene?
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yok devrime gitmis sony artık sut cekio uccgene basnca
Öne çıkan mesajlar