toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Araba tamir etmece. Acık arttırma gibi biseyden bozuk, hurda arabalar alıyodun. Bunları tamir edip satıyodun. Teker takıp vidalarını sıkıyodun falan, cok zevkliydi ya. Baska da bisi yoktu oyunda, butun yaptıgın araba tamir etmek, bi de vinyl falan yapıstırmak. Ama yine de cok zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 detroit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 buldum, gearhead garage. super oyun tavsiye ederim :) http://screenshots.softwarepod.com/9518/screenshot.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 vidalarını sıkmanın ne zevki var ki hoca? bu arada bu oyunu tarif ettiğinde aklıma başka bir oyunu çağrıştırdı. yarış aralarında arabayı modifiye ediyorduk, upgrade ediyorduk, arabayı güçlendiriyorduk felan. araba yarışı / rpg gibin yani. level cd'sinde demosu vardı yıllar önce. hatta oyunun adı s.t.a.l.k.e.r. veya f.e.a.r. gibi noktalı bişiydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 tam okumamısım seninkini detroit'te araba fabrikası kuruyorduk, montaj falan diyince ALLAH DİTROYİT diye atladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 streed rod akar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ya bende roller coaster tarzı 2d eglencelik bir oyun arıyorum öyle 1-2 gün oyna sil tarzı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 theme hospital var, ben onu oynıcam valla cok istedi canım bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mighty_THoR said: lan şunu yine yapsalar ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bone said: vidalarını sıkmanın ne zevki var ki hoca? bu arada bu oyunu tarif ettiğinde aklıma başka bir oyunu çağrıştırdı. yarış aralarında arabayı modifiye ediyorduk, upgrade ediyorduk, arabayı güçlendiriyorduk felan. araba yarışı / rpg gibin yani. level cd'sinde demosu vardı yıllar önce. hatta oyunun adı s.t.a.l.k.e.r. veya f.e.a.r. gibi noktalı bişiydi sanırım. s.c.a.r.s. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Batuhan_BJK said: streed rod akar (tu) of abim ne oynardı bunu, o dikiz aynasındaki zarları görünce nostaljiye kapıldım birden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 asıl bi oyun vardi bunlara benzer.. böyle araba alıoduk drag yarısı yapıoduk.. sonra kazandgmz parayla yeni parcalar alıp daha baba yariscilarla drag yapıodk yeni arabalar alıodk fln filan.. adı neydi yaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 aaahhhh ne güzel oyundun sen ne zmanlarimi calmstin öyle :( bu da menusuydu alttaki o dayi hep vardi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar