soulberry Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Flameoffear said: Hacı patide ciddi konu açılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ot ne be? ot mu yiyosunuz inekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ahahahufa yalniz peynir bagimlisi diye okuyunca direk, cok guzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 damardan heroini verin mematiye ama bol bol verin, silin arkadaşı işte. ailesine de yazık bak. hastane falan, o kadar masraf. şimdi şakaya sinirlenen olur falan.. yok efendim "böle denir miymiş!" şeklinde köpüren olur.. şaka olm bu. ama içinde gerçek payı da var. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 rokfor falansa pahalıda onlar yaa valla geçmiş olsun kurtulur inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ayak kokan peyniri alıp yiyenleri aklım almıyor.pahalı falan hikaye çok kötü ya o peynir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 xwiplashx said: babamla beraber baktığımız bir ailenin çocuklarından bir tanesi peynir bağımlısı. Bir kaç kez bırakır gibi oldu fakat sancıları başladığında yine kullanıyor. Bakırköy ve Balıklı Rum'u araştırdık fakat Bakırköy'deki gibi bir sonuç çıkacak gibi Balıklı'dada. Uyutup, bağlayıp çocuk çıktıktan sonra kullanmaya devam edebilirliği var. Malum çocukta cahil bir tip fakat hani dinleyici özelliğede sahip. Varsa bir bilginiz, tavsiyeniz yazınız, ediniz fütmen. Red said: ayak kokan peyniri alıp yiyenleri aklım almıyor.pahalı falan hikaye çok kötü ya o peynir. konu buraya nası geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abi eroin'i birakmasi imkansiza yakin bisey, oyle 1-2 degil baya duzenli kullandiysa bi de, cacik olmaz o cocuktan artik ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Eroin bırakılabilen bir olay abi imkansız falan değil, zor ve acı verici bir süreç sadece. Ondan rehabe yatması şart, yoksa yapma etme evladım ile olacak bir olay değil, adam kafasında bitirse bile fiziksel olarak yardım almadan imkanı yok bırakmasının. Ama her horoyine bağımlı olan adam altın vuruşla gitmiyor, üstteki dallamaya inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 BEYLER ÖROYİN KULLANMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 stimpak said: xwiplashx said: babamla beraber baktığımız bir ailenin çocuklarından bir tanesi peynir bağımlısı. Bir kaç kez bırakır gibi oldu fakat sancıları başladığında yine kullanıyor. Bakırköy ve Balıklı Rum'u araştırdık fakat Bakırköy'deki gibi bir sonuç çıkacak gibi Balıklı'dada. Uyutup, bağlayıp çocuk çıktıktan sonra kullanmaya devam edebilirliği var. Malum çocukta cahil bir tip fakat hani dinleyici özelliğede sahip. Varsa bir bilginiz, tavsiyeniz yazınız, ediniz fütmen. Red said: ayak kokan peyniri alıp yiyenleri aklım almıyor.pahalı falan hikaye çok kötü ya o peynir. konu buraya nası geldi?ayak kokan peynir,eroinin elitler için olan ismi ne cahiller var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Adamın rehabilitasyon merkezine yatması, arındıktan sonra da özellikle ilgi alanı uyuşturucu bağımlıları olan bir psikoloğa gitmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 http://www.newsweek.com/2010/10/25/how-would-legal-marijuana-be-branded.html# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 daha "dffasfasdfjckcz peynir yesin şarap da içsin yanında ASDSADAS" türü şakalar yapıcak olan varsa hedşak yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abi ne yapın edin o adamı eroini bırakması konusunda ikna edin. yoksa zor yani adamı zorla yatırsanız o maddeden arınsa da dayanamaz gider bulaşır yine. bir aile dostumuzun oğlu bulaştı bu işe malesef adamın hayatı 0 şuan. tedavi gördü bilmem ne ama yok yani adamda 0 yaşam sevinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Bırakması konusunda ikna olması çok minicik bi ihtimal bence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 napae e katılmakla beraber paticiğe değil bi uzmana danışmanızı tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ha bi de peynir ne lan, ne biçim takma admış ilk kez duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 SodomVsGomore said: bir aile dostumuzun oğlu bulaştı bu işe malesef adamın hayatı 0 şuan. tedavi gördü bilmem ne ama yok yani adamda 0 yaşam sevinci. Psikoloğa gitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hayır bunların organları da bağışlanamıyor galiba. hepten israf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 birileri psikoloji bölümü ööööööreynncisi sanırım X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ben uyuşturucu bağımlılarına kaybedenler olarak bakmışımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ama ben kurtarılabilecekler olarak bakıyorum dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 afrikadaki çocukları kurtar daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 söylenmediyse söylüyorum tek çözümü kız arkadaş bulmaktır. eğer içinde bırakmak yoksa bunun dışında hiç bir şey fayda etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar