Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyuşturucu bağımlısıyla ilgili soru ?

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

damardan heroini verin mematiye

ama bol bol verin, silin arkadaşı işte. ailesine de yazık bak. hastane falan, o kadar masraf.

şimdi şakaya sinirlenen olur falan.. yok efendim "böle denir miymiş!" şeklinde köpüren olur..

şaka olm bu. ama içinde gerçek payı da var. evet
Sosyal ağlarda paylaş

xwiplashx said:

babamla beraber baktığımız bir ailenin çocuklarından bir tanesi peynir bağımlısı. Bir kaç kez bırakır gibi oldu fakat sancıları başladığında yine kullanıyor. Bakırköy ve Balıklı Rum'u araştırdık fakat Bakırköy'deki gibi bir sonuç çıkacak gibi Balıklı'dada. Uyutup, bağlayıp çocuk çıktıktan sonra kullanmaya devam edebilirliği var. Malum çocukta cahil bir tip fakat hani dinleyici özelliğede sahip. Varsa bir bilginiz, tavsiyeniz yazınız, ediniz fütmen.

Red said:

ayak kokan peyniri alıp yiyenleri aklım almıyor.pahalı falan hikaye çok kötü ya o peynir.

konu buraya nası geldi?
Sosyal ağlarda paylaş

Eroin bırakılabilen bir olay abi imkansız falan değil, zor ve acı verici bir süreç sadece. Ondan rehabe yatması şart, yoksa yapma etme evladım ile olacak bir olay değil, adam kafasında bitirse bile fiziksel olarak yardım almadan imkanı yok bırakmasının.

Ama her horoyine bağımlı olan adam altın vuruşla gitmiyor, üstteki dallamaya inanmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

xwiplashx said:

babamla beraber baktığımız bir ailenin çocuklarından bir tanesi peynir bağımlısı. Bir kaç kez bırakır gibi oldu fakat sancıları başladığında yine kullanıyor. Bakırköy ve Balıklı Rum'u araştırdık fakat Bakırköy'deki gibi bir sonuç çıkacak gibi Balıklı'dada. Uyutup, bağlayıp çocuk çıktıktan sonra kullanmaya devam edebilirliği var. Malum çocukta cahil bir tip fakat hani dinleyici özelliğede sahip. Varsa bir bilginiz, tavsiyeniz yazınız, ediniz fütmen.

Red said:

ayak kokan peyniri alıp yiyenleri aklım almıyor.pahalı falan hikaye çok kötü ya o peynir.

konu buraya nası geldi?
ayak kokan peynir,eroinin elitler için olan ismi

ne cahiller var ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...