sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Abi bu ne lan, nası bir kafa bu. Gülmekten nefesim kesildi anasını satayım ahahahahahahahah http://www.facebook.com/video/video.php?v=453366187862 kadın bildiğin okan'ı trollemiş askşdjaslkdjajkldsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 dayılar skeç o ya anlatamadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 lifesux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 çok süper oyuncu o kadın ya. cümbür cemaat aile'de çok beğenmiştim. tabii doğru kadınsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 anaa nihal yalçın'mış olsun iyi oyuncuymuş o zaman ahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ulan helin avşar yemiş ben yesem ne olur ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 helin avşar yer herturlu ama sen yersen herkes yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 lesser bir oyuncu lan kadın nereden tanıyayım :( ama gerçekten oyunculuğu BAYA iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Masquerade said: epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 o esmer kadın kim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 esmer kadin zorla kendini eziklemis eahuhe, tasak oldugunu anlayamamis direk fail zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Masquerade said: epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 avrupa yakasından hatırlıyorum,kaliteli oyuncu sadfefas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 turku klibi mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 o kıvırcık saclı helin avsar mıydı lan? ben de diyorum kim bu mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 sipeyskeyk said: ulan helin avşar yemiş ben yesem ne olur ahahahah helin avşardan daha az zeki olduğunu mu anlatmaya çalıştın burda, hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 avrupa yakasındaki meryem karakterine aşıktım. hala aşığım, unutamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 toggie said: o kıvırcık saclı helin avsar mıydı lan? ben de diyorum kim bu mal. asli egemen kokce olmasi lazim turnikede falan vardi zamaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 o da helin avşar değilmiş abi, tam failım askdjasdk Sparkcaster said: sipeyskeyk said: ulan helin avşar yemiş ben yesem ne olur ahahahah helin avşardan daha az zeki olduğunu mu anlatmaya çalıştın burda, hmmm sevgili yetersiz spark, orada helin avşar zannettiğim kişinin sanat camiası hakkında bilgili olduğunu düşünerek, bir oyuncu olan bayan arkadaşımızı tanıması gerektiğini ama tanımadığını ve adam gibi televizyon izlemeyen benim gibi bir insanın 2-3 dizide oynamış birini tanımamamın normal olduğunu söylemek istedim. kendi yetersizliğini etrafa saçma lütfen, pislik oluyor temizlemeye uğraşıyoruz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 spark haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 topic'de zincir halinde fail yaşanmış. önce kadını gerçek sanmak, sonra bunu http://www.sinelife.net/images/biyografi/asliegemenkokce.jpg bu sanmak http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/967/HEL%C4%B0N%20AV%C5%9EAR/Resize%20of%20HelinAvsar%20fSOzbalkan%20%20119.jpg spieysi severiz ama zorlamanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 kadın çok iyi ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Masquerade said: epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar