razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 oke tnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yeni video hazırlamışlar, çok çalışıyoruz geyiği vs: http://www.gametrailers.com/video/coming-to-fable-iii/713124 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Cikmis sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 mc 70 adsf YOU CAN DO EVERYTHING yol ver molyneux ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 güzel oyunduda tum oyunu aynı tusu spamlayarak bitirebiliyoruz bir yerden sonra baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 2 yok mu bilgisayara? 1den sonra 3u mu oynicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 yok, maykrosoft sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 senko said: 2 yok mu bilgisayara? 1den sonra 3u mu oynicaz farklı farklı her oyun,devam oyunları değiller, bişey kaçırmıyorsun. zaten 2 çok tırt,oynamayın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 kinect desteği var mıydı bu oyunda, iğrenç bi şekilde beklemeli bi sistem yapmışlar. bir de her etkileşimde ekranın kararması akıcılığın içine etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bakalım bakalım fable'i baya oynamıştım ben ya güzel oyundu ikincisini oynayamadık tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 düşmüş düşmesine de nasıl bi düşüş bu. EMİYOLAR AĞBİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bişeye benziyo mu nasıl oyun 1 gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ign falan düşük not vermiş. Onu görünce çekinerek oynamaya başladım. Fakat 1.yi beğenen biri olarak bu oyunda aynı tadı verdi bana. Dövüş birinci oyuna benziyor. Fakat tüfekler gelmiş, sağlam bir vuruş yapınca kamera ağır çekim yapıp zumluyor falan. Böyle gelişmeler var. Büyüler anladığım kadarıyla sayıca azalmış. Oyunun oynanışı gereği zamanla unlock edildiklerinden yanlış düşünüyor olabilirim. Benim geldiğim noktada oyun sırasında bir melee, bir ranged ve bir büyü kullanarak ilerleniyor. Ekipmanı değiştirmek çok zor değil ama esc tuşuna basınca armorye falan gidip hemen değiştirilebiliyor. Bir noktada iki farklı büyüyü kombine olarak kullanmayı öğreniyoruz falan. Fena değil gibi. Item değiştirmek çok zor değil fakat gamepad nerdleri oynayabilsin diye yapılmış bir sistem bu. Gamepadde inventory gezdirtemediklerinden esc'ye basınca santuarye ışınlanıyoruz. Oradan kıyafet, dövme, silah vs. ayarlanıyor. En azından olabildiğince kullanışlı ve eğlenceli yapmaya çalışmışlar. Oyun içinde rp yapmaya çalışan kişiler çok sıkıntı çekmeyecektir diye düşünüyorum. Karakterler, hikaye Fable 1'de de çok güçlü öğeler değildi zaten. Burada da muhteşem bir iş yapmıyorlar. Ama bildiğimiz Fable işte. Garip mizah anlayışı yerinde duruyor. Hala verilmesi gereken kararlar var. Yapılan işlere göre elimizdeki silahlar evrimleşiyor. Bazı görevler heyecanlıyken hala bol bol absürd ve monoton işler yapılan görevler var. Fena değil özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 çok salak bi soru fable 1 gibi düz bi rota takip etmek zorunda değiliz dimi? open world falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Çoğu yerde birinci oyun gibi tek rotayı takip etmek gerekiyor. Ekstradan aşağı atlanabilecek tepeler var, kahraman artık yüzebiliyor, haritalar birinciye göre çok daha büyük ve ekstra yollarla karşılaştığım oldu. Ama oblivion gibi değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ahahah super be butun hersey full, acik alana cikinca 12 fps butun hersey full golgelendirme kapali 74 fps butun hersey full, golgelendirme minumum 15 fps yapicagin oyunu molyneux... said: "Our hope is that people who pick up on PC think 'okay, this plays how I would expect it to play, it doesn't play like just a half-done port" uzgunum ama daha karakter secme ekranindan oyun YARIM YAMALAK PORTLANMIS BIR OYUNUM BEN diye suratimiza ciglik atiyor vsync bozuk, arkadasin makiansina yukledim ondada full screen calistirmadi, gene eger custom ayariniz varsa oyun aptliyor (aa filan forceliyorsaniz driverdan) rezil otesi bir port, oynamiycam %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 gölgeler gpuların kanlısı. peter amcanın suçu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abi bu kadar oyun var golgesi olan, fable dan cok daha yeni ve gelismsi grafikli oyunlar full detay, full golge oynanirken en basit golge seceneginin 40 fps asagi cekmesi bariz beceriksizliktir isin komigi hersey low, shadow minumumdada 20fps yi anca goruyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 aci cekmeyin diye yaziyim, varsa evde ps3 veya iksboks gamepadi onu baglayip oynayin direk cidden bole %20 filan iyilestirdi oyunu benim icin, kalvye kontrolleri rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Redeagle said: Çoğu yerde birinci oyun gibi tek rotayı takip etmek gerekiyor. Ekstradan aşağı atlanabilecek tepeler var, kahraman artık yüzebiliyor, haritalar birinciye göre çok daha büyük ve ekstra yollarla karşılaştığım oldu. Ama oblivion gibi değil kesinlikle. peki ilk oyundaki gibi parça parça mı ilerliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Benim yaptığım kısma kadar yaş atlamadık ._. Büyük ihtimalle tahtı alana kadar öyle bir değişim olmuyor. Yükleme ekranlarıda rahatsız edecek kadar sık çıkmıyor aslında. Haritalarda büyük =/ Ama yapılan seçimler sayıca az geldi bana. İlerde düzelir umarım. Konu gereği pure evil oynayamıyorum zaten, uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 şeyi diyorum http://images.wikia.com/fable/images/f/f0/Oakvale_Map.png bi yerden bi yere giderken haritada böyle minik minik karelerden gidiyorduk. hala öyle mi? bi sonraki kareye geçip öncekine döndüğünde moblar tekrar spawn oluyordu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Viktor said: aci cekmeyin diye yaziyim, varsa evde ps3 veya iksboks gamepadi onu baglayip oynayin direk cidden bole %20 filan iyilestirdi oyunu benim icin, kalvye kontrolleri rezalet Viktor bişey sorucam niye fable oynuyorsun? Tam olarak amacın ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 fena degil oyun, rebellion ve revolution temali her oyuna sonsuz saygi duyarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar