Sylian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=AtM3PGyiQUc Yuhanza. Mukemmel bir teknoloji butun oyunlarda bu kesme olayinin bulunmasi lazim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 çıkmamış mıydı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 daha var cıkmasına mgs serisine mgs 4 ile başladım ve çok sevdim.cqc tranq ile oyunu bitirdim saklan sürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 xbox diyo? metal gear playstationın exclusivei değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Red said: daha var cıkmasınamgs serisine mgs 4 ile başladım ve çok sevdim.cqc tranq ile oyunu bitirdim saklan sürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 adeta ps move icin yapilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Red said: daha var cıkmasına mgs serisine mgs 4 ile başladım ve çok sevdim.cqc tranq ile oyunu bitirdim saklan sürün Abi 4 ile başlayıp mgs sevmene çok imkan yok. Acaip pozitif ön yargı ile başlaman lazım ki zaten öyle olsa bile çok bişey anlamadığın için hikayeden keyif veremez. Ben öyle oynasam alamazdım keyif. O rüya bölümünde kendimden geçmiştim mesela, bunları yaşamadan oynanmaz. Bir daha oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 valla hikayeden bi bok anlamadım gerçekten ama oyun tarzı olarak sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Abi her postun sinir harbine sokuyor beni şu topicte. Git vur kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 :( ps3te toplam 3-4 tane oyun bitirmişimdir biri mgs 4.tamam introları atladım izlemedim fakat oyunu sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abi, mgs deki sinematikleri izlemeden oynayınca yarım saatte falan bitiyor zaten oyun, sons of lib deki son şehre gemi ile girmeden önceki sinematikleri yarım saat falan sürmüştü sanırım. mgs 4 den başlamak senin için çok çok kötü olmuş, 1 i oynasan ne olacağını bilirsin şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 said: tamam introları atladım izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sen mi çizip scan ediyosun bunları ahmet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Waking Life'tan screenshot bu asdasdasd. Reaksiyon imgları topluyorum yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Red said: :( ps3te toplam 3-4 tane oyun bitirmişimdir biri mgs 4.tamam introları atladım izlemedim fakat oyunu sevdim :) Red said: :( ps3te toplam 3-4 tane oyun bitirmişimdir biri mgs 4.tamam introları atladım izlemedim fakat oyunu sevdim :) Red said: :( ps3te toplam 3-4 tane oyun bitirmişimdir biri mgs 4.tamam introları atladım izlemedim fakat oyunu sevdim :) Red said: :( ps3te toplam 3-4 tane oyun bitirmişimdir biri mgs 4.tamam introları atladım izlemedim fakat oyunu sevdim :) Red said: :( ps3te toplam 3-4 tane oyun bitirmişimdir biri mgs 4.tamam introları atladım izlemedim fakat oyunu sevdim :) Red said: :( ps3te toplam 3-4 tane oyun bitirmişimdir biri mgs 4.tamam introları atladım izlemedim fakat oyunu sevdim :) Red said: :( ps3te toplam 3-4 tane oyun bitirmişimdir biri mgs 4.tamam introları atladım izlemedim fakat oyunu sevdim :) Red said: :( ps3te toplam 3-4 tane oyun bitirmişimdir biri mgs 4.tamam introları atladım izlemedim fakat oyunu sevdim :) Red said: :( ps3te toplam 3-4 tane oyun bitirmişimdir biri mgs 4.tamam introları atladım izlemedim fakat oyunu sevdim :) Red said: :( ps3te toplam 3-4 tane oyun bitirmişimdir biri mgs 4.tamam introları atladım izlemedim fakat oyunu sevdim :) Red said: :( ps3te toplam 3-4 tane oyun bitirmişimdir biri mgs 4.tamam introları atladım izlemedim fakat oyunu sevdim :) Red said: :( ps3te toplam 3-4 tane oyun bitirmişimdir biri mgs 4.tamam introları atladım izlemedim fakat oyunu sevdim :) Red said: :( ps3te toplam 3-4 tane oyun bitirmişimdir biri mgs 4.tamam introları atladım izlemedim fakat oyunu sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Red said: valla hikayeden bi bok anlamadım gerçekten ama oyun tarzı olarak sevdim :) Red said: valla hikayeden bi bok anlamadım gerçekten ama oyun tarzı olarak sevdim :) Red said: valla hikayeden bi bok anlamadım gerçekten ama oyun tarzı olarak sevdim :) Red said: valla hikayeden bi bok anlamadım gerçekten ama oyun tarzı olarak sevdim :) Red said: valla hikayeden bi bok anlamadım gerçekten ama oyun tarzı olarak sevdim :) Red said: valla hikayeden bi bok anlamadım gerçekten ama oyun tarzı olarak sevdim :) Red said: valla hikayeden bi bok anlamadım gerçekten ama oyun tarzı olarak sevdim :) Red said: valla hikayeden bi bok anlamadım gerçekten ama oyun tarzı olarak sevdim :) Red said: valla hikayeden bi bok anlamadım gerçekten ama oyun tarzı olarak sevdim :) Red said: valla hikayeden bi bok anlamadım gerçekten ama oyun tarzı olarak sevdim :) Red said: valla hikayeden bi bok anlamadım gerçekten ama oyun tarzı olarak sevdim :) Red said: valla hikayeden bi bok anlamadım gerçekten ama oyun tarzı olarak sevdim :) go fuck yourself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ağlamayın lan fönboylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 selam red dead redemption saygılar ahah oyunun suçu yokmuş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abi red dead için sonuna kadar kapışırım o oyun çok kötü.zararınada olsa sattım adamlar online koymuşlar adam bul ki oynayasın.45dk harcaman lzm insan olan servera denk gelmen için single a bişi demiyorum yalnız oynamadım hiç.fakat grafikler ve online çok kötüydü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 mgs tırt bi oyundur. film mi izliorm oyun mu oynuorm o ne ole... yok snake yok bilmem ne snake yok ot snake yok it snake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bende hiç oynamadım ama çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ben oyunlara duygusal yaklasmıyorum.verdiğim paraya değdimi ona bakarım :) mgs4 sevdim cunku öyle stealth tarzı seviyorum.grafikti falandı çok güzel oyun olmuş tek başına seri olarak bakıp hikaye falan bana göre değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 boşuna oksijen tükeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 mokoko said: mgs tırt bi oyundur. film mi izliorm oyun mu oynuorm o ne ole... yok snake yok bilmem ne snake yok ot snake yok it snake. (td) 1/10 veriyorum bu efora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar