axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Hmm 1350'ye de varmış. Şu internetten alışveriş olayına güvenmiyorum ya, yoksa direk alıcam. Gerçi 1350'ye satan adamı bi aramak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 turkcell iletişim merkezine gittim bugün pasaport kayıt falan bilgi almak için o konuda. s2 ne zaman gelecek diye sordum, 2 hafta civarında bekliyorlarmış. fiyat hakkında bilgi var mı dedim. "henüz bilemiyoruz" dedi adam. bari yaklaşık bir şey söyleyin vardır bir rakam herhalde dedim. "1700 diye geldi ilk ama bu kesin değil yanlış bilgi vermiş olmayayım" dedi. 1700 ise hiç fena değil, ben 1275'e mi ne aldım ingiltereden. 1700'e alınca yanında internet falan da veriyorlar ucuza sanırım, belki de bedava veriyorlardır emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Öergh 1700 nedir. Peki bu sahibindende falan satılan telefonlara da pasaportla kayıt yaptırmak gerekiyor mu? Bi de yakın zamanda giriş çıkış yoksa sorun çıkartıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 1700 o kadar da çok değil ki ya internet ucuzluğu ve taksit imkanını düşününce. sahibinden'de kayıtlısı da var kayıtsızı da. kayıtsız ise evet kayıt yaptırman şart ve son 1 ay içinde yurtdışından tr'ye giriş yapmış olan bir pasaporta yazdırabiliyorsun sadece. 100 tl civarına bulabiliyormuşun yazdıracak pasaport internette aranırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Muhtemelen yurt dışından gelmişlerdir ve pasaporta kayıt gerekiyordur. Mutlaka gerekiyor belirtilen süre içerisinde yurda giriş (1 aydı sanırım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 türkiye'de bulunmaz herhalde bu telefon. bir ürün almak istediğinde "kalmadı" lafını duymak gıcık ediyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 paran varsa bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 haftaya pazartesi falan gelir heralde artık türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dasaaa said: samsung s2 tutar bence.. tüketici çok sevecek ueheuhe deli güldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ön sipariş alıyorlar sanırım şu an. 1690 gibi bir şey duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 vatan'a 28 haziran'da geliyormuş, ön siparişler başlamış. http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=55628 pahalı ama vatan'da ya. başka bir yerden mi alsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 dediydim ben 2k'ya yakin olur bu diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 1700 lira abi ne 2k sı =P ki turkcell de bu fiyattan getirir, ingiltere spotları ucuzlar. 1350 1400 e iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bence fiyat uygun. baya bir talep var. ben haziran sonu kapızlıyorum bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Yardirr, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 iphone alasım vardı kamerasını gordukten sona vazgeçtim. 1300 e aldım pazartesi gelecek görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bu arada vatanda 1565 tl olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Pili öldüren premium samsung mail seysiymis uzak durun. Manuel mail ayarladım kurtuldum, super şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 _Gandalf_ said: iphone alasım vardı kamerasını gordukten sona vazgeçtim. 1300 e aldım pazartesi gelecek görecez. nerden aldın la 1.3k'ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 sanalpazarda satış yapan mağazalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Kanuni said: Pili öldüren premium samsung mail seysiymis uzak durun. Manuel mail ayarladım kurtuldum, super şimdi. nerden yapıyoz bunu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mail accountu eklerken orada check var premium olsunmu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 mail accountunu yarattiysan sil tekrar geri kur, kuruldu ise ayari degistiremiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 28inde vatana geliyormuş herhalde, almak istiyorum telefonu. illa önsipariş vermek mi gerekiyor, iphone 4 gibi "kalmadı" durumu olabilir mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zyMfpJh3h4A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar